Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebudu nadále otálet a zalil jsem liquid mlékem...takže jestli to bude jak minule tak by mělo během pár dní mléko začít mizet a tvořit se taková jako plíseň...snad to dopadne dobře...
holky zas povyrostli i když počasí vůbec nepřeje...jednička se zdá vystartovala nejlíp, dvojka je stále vzhledově nejpěknější a trojka moc nejede...
dnes jsem bohužel bez foťáku takže jen popíšu co se děje...v míse ubylo trošku mlíka a celý to dost zhoustlo jako by tam byl řidší bílej jogurt...kytky nijak zvlášť nepovyrostly protože je u nás stále deštivo a celkem zima akorát mamině se po přesazení začly zvětšovat šišky...předtim se mi zdálo že to šlo pomalejš...podle mě už měla fakt strašně málo místa neboť v předešlém květináči byla už strašně dlouho...
po nějaké době jsem tu zas...mozol na chvíli vylez a na kytkách se to hned projevilo...zdá se že jedou tak ňák nastejno
bakterie vypadaj parádně (dle předpokladu mlíko zmizlo a místo něj je taková krusta připomínající mi NIVU a pod ní jakásy syrovátka) pokud se nic nepo...e tak budu zítra "infikovat" číslo 1 a 3...
čest,zkoušel jste někdo použít lák od rychlokvašek? je to na principu mléčného kvašení, jen nevím jestli tam nebude vadit ta sůl.
originál čistý recept je : velký propíchaný okurky, vinný list, slaná voda . do tří dnů to začne makat. neuvádím ochucovadla jako kopr atd.
tak infikováno...číslo 1 a 3 dostaly každá 0,5l roztoku bakterií a 0,5 litru dešťovky(ta byla použita i na bakteriální roztok) a č. 2 dostala litr...no sem na to zvědavej...jinak holkám už trčely kořeny ven tak byly předtím přesazeny...
zdarek
tento pokus som zacal aj ja ale mam tu taku nejasnost
ten liquid plava na hladine a skor ako pridas mlieko iba odlejes tu vodu? alebo to cele jak to je zalejes mliekom?