Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim kam jinam to dát, tak se snad nebudete zlobit...
Tady je obrázek od Polský seedbanky Grzech Grow Seeds a jejich modelu White Russian automatic: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=113582&page=42 - 170g z jedný kytky pod 250W a to tam měl ty kytky 4. Vypadá to na hodně schopnou genetiku...
Tak jen tak pro zajmavost, kdyby měl někdo zájem!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
4xautoflow (2xWhite Master 2xWhite Russian)
0,7m2 250W HPS. Grow end after 90 days with fuckin great score 0,5KG. IMO Autos are the best for small indoors...
to nezní ale moc věrohodně pokud nepočítaj listy i stonky k tomu.....přeci pokud by bylo 4x170g,což je 680g pod 250W.....tak jakto že tu každej sklízí většinou max. 1g/W????píšou půl kg,což by odpovídalo 6ti kouli a ne dvěstěpadině......
Samosebou pokud je to pravda tak bych to rád odskoušel sám
chci sadit ted ven do kvetinacu (angelmatic od ministry of cannabis) http://www.ministryofcannabis.com/a...-feminized.html semena prijdou zejtra mozna v patek. Hned sazim do klasik substratu z penny koupeno dnes za 29.90,-/20l
nemate nekdo zkusenosti se sazenim v srpnu atd.? myslim tim spise autoflowering kyti ale normos taky neskodne info
včera jsem dal vyklíčit Devilmatic od Ministry of Cannabis,zatím vykoukli dva klíčky,tento druh by měl kvést 21. dní od vyklíčení,tak jsem zvědav,jinak mi kvete Auto Blueberry od Dutch Passionu,přesně jak psali 20-25 dní od vyklíčení.......výška rostlin okolo 30cm ale každá roste trochu jinak,nevypadá jako stabilní druh,každá kytka jiná a při tom mají stejné podmínky,a jen 2 z 5ti kvetou......???mno jsem zvědav
Kamarád má Road Runner a musím uznat že vypadá luxusně,ovocná vůně,lehce mi připomíná Durban Poison.......takový ten zelený phenotyp,takže určitě do něj příští rok jdu,výška 70 cm,růst ve skleníku a 1x zaštípnuto
ta Auto Blueberry vypadá dobře,vyrostla možná více než jsem čekal,klíčivost 5/5 a chytli se všechny semena........mám je outdoor,tak jsem zvědav,podle mě jim ale vyhovuje více skleník.......každopádně nedoporučuji přesazovat,protože přesazené autoflow. kytky nedosáhnou ani polovinu velikosti,než kdyby jste zasadili vyklíčené semínko do půdy,kde bude až do doby sklizně,květník stačí bohatě 5-7 litrů.....a nezaštipovat
Dnes mi doklíčili všechny seeds Devilmaticu,takže šup do hlíny....
to mrnin: v zimě to jel kolega Smoker&Joker, tak se na to můžeš podívat. link se mi nechce hledat. každopádně byly kytky strašně malé. potřebujou hodně sluníčka, aby z nich něco bylo.
to jorg: ty tvoje automaty sou fakt pěkné, smekám!
to outdoorista: taky se mi to s tím Rusákem moc nezdá. jestli to nebude váha mokrého materiálu a navíc i s těma stonkama. neřekl bych, že automaty by strčily do kapsy klasické výnosné strainy.
to každopádně,je blbost aby ti kytka s růstovou fází necelej měsíc dala takový množství,když u každé autoflow. odrůdě bývá vános do 50ti g a to většinou venku,navíc kříženci ruderalis mi nepřipadají nějak silní,např Ruderalis Skunk od Sensi Seeds mi ani nedokvetl outdoor a dobrý tak do mlíka,dle mého názoru není nad kytky z regulovaných semen od ověřených seeds bank
:-d že by ale sensi seeds nebyla ověřená banka? A v podstatě všechny AF mají co dočinění s ruderalis, jen záleží na tom, jaké z těchto genů se potom dále projeví.
to outdoorista: ruderalis skunk jsem nepěstoval, ale s tou sílou bych si dovolil nesouhlasit. jak píše Krast, záleží, který vlastnosti se u kytky projeví. za svou mnohaletou kariéru jsem měl nejsilnější vzorek v životě noname outdoor, kterej mě během 20 min uspal a po probuzení ráno sem byl furt zhulenej jedinečná kytka, nikdy jsem potom už nic podobnýho nekouřil. značkový modely z indoorů se mohly jít bodnout. ty moje křížence, co si teď valím, většina známejch se mnou nechce ani pokuřovat, protože je to moc ubíjí, takže síla tam fakt je. a co jsem zkoušel křížit chronica s automatama, tak začínal kvést o cca 10 dnů dřív, než původní rostlina z řezu. bohužel byla vyšší náchylnost na plísně, ale byl pocukrovanější.
Zdravím groweři!
Potřebuju poradit ohledně AF Red Dwarf. Objednal jsem semínka od buddy. No k věci, dal jsem je klíčit, po vyklíčení (zhruba 3dny) jsem je fouknul přímo do kýblů s nachystanou hlínou (20l zahradnický substrát s hnojivem na 6týdnů, 20l cocopress, 1l perlitu), no kytičky mi vylezly ale nějak se jim nechce pořádně růst. Včera mi vylezly 3, no a dneska jsou stejné jako včera. Myslíte že jsem udělal někde chybu? Nebo to je tím posraným počasím? Mám je venku. Jo a jestli máte někdo s tímhle vzorem nějaké zkušenosti tak je rád uslyším. Dík :-)