Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
prave,ze nejsem nasranej vubec,chapes to spatne.chapej to uplne opacne.konecne zacinam zit a mam radost z kazde malickosti,kterou delam.jendim slovem......štěstí
nechapu.ty nebud nasranej.uplne ten tvuj postoj citi.vim,na cem jsme se domluvili a v tu chvili jsem tomu veril,ale prehodnotil jsem situaci a vykrocil jinym smerem.clovek se vyvyji a nestoji an miste,to snad chapes ne?ty budes za 5 let taky nekde jinde.proto to PS na konci.
Kamarad mi dnes poslal fotky z jednoho myho pocinu pred lety,ktery si u mne nafotil.mimo fotky,ktery mam v galerii jsem svoje kola nefotil,protoze se mi to v te dobe zdalo zbytecny.Ani jsem nevedel,ze jeste existuji.Potesilo me to, protoze to bylo vubec moje nejpodarenejsi kolo,kde jsem udelal svuj vahovy rekord :-).z nostalgickych duvodu to sem prihazuji.kytky byly zhruba v 30-35 dni kvetu.slo o 2krat 600W.v jedne pulce RW drip s odrudami The pure a great white shark a v prave pulce,ktera neni uplne nejlip vyfocena byl bio koutek,bez pouziti hnojiv s odrudami aurora indica,the shit,white widow.
přepěstovanej..na to bych řek existuje jednoduchá léčba..buď ta tvoje-radikálnější
a nebo 100% sativku třeba od acu(www.aceseeds.org)..to ti venku nejspíš nedokvete takže máš hned na podzim "výmluvu" proč pěstovat "v souladu s přírodou"-tj.dorožnit je)D
tos dostal naky depky nebo co?13,4,pises ze chces rozjet 100řezanu a na konci mesice to vsechno vyhodis,,,to je celkem necekanej počin,,,ale jinak te v podstate chapu,,,
a co treba vybaveni?tos taky zakopal...?
Původní příspěvek od kawi tos dostal naky depky nebo co?13,4,pises ze chces rozjet 100řezanu a na konci mesice to vsechno vyhodis,,,to je celkem necekanej počin,,,ale jinak te v podstate chapu,,,
a co treba vybaveni?tos taky zakopal...?
100 rezanu uz jsem mel nachystanych a cekal az dojedu posledni kolo.takhle pocetnej SOG jsem chtel rozjet z prozaickeho duvodu :-),chtel sjem jednomu pochybovaci ukazat,ze po 600w se da docela v klidecku dat 900g.bohuzel uz ho o tom nepresvedcim.
Původní příspěvek od pexeson přepěstovanej..na to bych řek existuje jednoduchá léčba..buď ta tvoje-radikálnější
a nebo 100% sativku třeba od acu(www.aceseeds.org)..to ti venku nejspíš nedokvete takže máš hned na podzim "výmluvu" proč pěstovat "v souladu s přírodou"-tj.dorožnit je)D
Prepestovanej nejsem a asi bych byt nemohl.Prave naopak,jediny důvod, proc bych nemel prestat je ten,ze me to strasne bavi a vim,ze by bylo porad co zlepšovat a zdokonalovat,ale to je jediny pro.
Uz nejaky patek nehulim vůbec,takze jsem mel strasnou chut skončit a nechat jen matkarnu a pokracovat v selekcích,krizeni,šlechtěni std.Bohuzel jsem v tom nebyl sam a v tom byl zakopaném pes.pestirnu jsem mel u kamose na baraku.On poskytl prostor,ja zbytek(knot how,vybaveni,genetiku a peci o rostliny).za tohle jsem mu vzdycky dal pulku sklizne.kdyby bylo na nem,tak na matkarnu sere.horko tezko sjem si ji prosazoval.jeho zajem se zredukoval na otazky:jak si vedou?kdy budeme sklizet a kolik?od zacatku naporstej nezajem se cokoli naucit a prilozit ruku k dilu.po X letech se mnou nepochytil zakladni věci.sel do toho jen ze zištných duvodu,coz se projevilo az po case a to me sralo nejvic.ukoncit jsem to chtel davno,ale porad jsem se k tomu nemohl dokopat.
Pomohla mi nahoda.Zmenil jsem praci a bydliště.Tim vznikl problem s dojizdenim a nedostatkem volneho casu.nechal sjem mu rostliny,který byly před sklizni a zbytek zakopal.matkarny je mi strasne lito,protože jsem tam mel z myho pohledu par klenotu,4 selekce v konecne fazi a 3 rozjety.Nikdo si to nemohl vzit ze dne na den a cekat sjem nemohl.Chtel sjem to vyhodit ven,ale nebylo tou dobou auto,takze to skoncilo,jak to skoncilo.venku mam jen to,co sjem stihl zasadit do te doby.vybaveni jsem slozil na pude a nechal mu je místo penez,který jsem mu vysel….
Tim jsem mezi nami ukoncil všechny vazby a udelal za touhle etapou tlustou caru.
To je důvod,proc jsem skoncil s timhle setupem.
A proc s indoorem ?
Mohl bych to rozjet zase solo,jako v době,kdy jsem se s timhle borcem ještě neznal,ale mam ted strasne malej bytecek a i malej boxik by tam pusobyl dost nepatricne.A na matkarne se setrit mistem neda,pak to stoji za hovno.ctim svou vlastní zkušenost.navic si cim dal vic myosám,ze indole není v souladu s přírodou,stasva se z nej cim dal vic komercni záležitost a mel bych z nej casem min a min radosti.matkarnu bych si na cas dokazal nejak omluvit,ale ani to by nebylo napořád .casem bych stejne videl krasu jen v pestovani ze seminka a presel jen na out.takhle nejak to vidim a tezko na tom něco a někdo muze zmenit.letos dojedu z rizku,nadělám par crossu a pristi sezonu jen ze semen.