Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je to tu - vsech 5 kytek ze seminka uz ma jasny pohlavi! A jenom jedna z nich je samec (!) Takze pomer 4:1, maximalni spokojenost. Vsechny ostatni uz maj jasne viditelny bily chloupky a zacinaj pomalinku nasazovat palicky )
Nosorozci se neskutecne vetvej, dneska sem zase ostrihal kotel vyhonku co se vytvorily na spodku kytek... Nejvetsi z nich ma asi 55cm, nejvetsi z Indoor Mixu ma i ohnuta kolem 60ti a zda se mi holka znacne sativoidni, uvidime
Dneska sem toho samce zariznul, protoze mel uz jasne viditelny koule a pri ty prilezitosti trochu preskupil skrin, budu ted muset par dni poradne ohybat aby to zas vypadalo konzistentne...
Nekdy kolem vyroci druhyho tydne kvetu sem hodim poradnej fotoreport, zatim jenom ochutnavka tech palicek - prvni 2 fotky jsou nosorozci, druhy 2 jsou indicky z Indoor Mixu...
Peace
Jenom maly update s par fotkama po vypnuti lampy - palicky se mi primo zvetsujou pred ocima
BTW, moh by mi nekdo objasnit jestli jsou ty zluty (az hnedy) konce listku vyrustajicich z palicek normalni? - viz foto 2 - Nikdy sem si toho nevsim...
Tak dneska jsou kyti na kvetu uz 3 tydny. Ta jedna sativka se projevuje, doufam ze uz prestane rust o.O Naposled kdyz sem ji meril mela 80cm a uz zas o neco povyrostla. Ostatni se drzej kolem 65ti...
Palicky uz se zacinaj pekne cukrovat, hlavne nosorozec sativka jeste poradne nenasadila, dava si holka nacas. Fotky ze dneska:
Zdravim vsechny co zabrousili na navstevu Dneska sou kyti na kvetu uz cely ctryri tejdny, tak tady je vyrocni report...
Nosorozci se neskutecne rozvetvili a neustale vyrazi novy a novy vyhonky odspodu. Maj asi nejvic pryskyrice ze vsech modelu, ale dost maly palicky. Na druhou stranu to vypada ze jich bude fakt kotel
Co se Indoor Mixu tyce, tam se mi profilujou nejaky 3 modylky: jedna sativka, ktera momentalne zabira asi petinu skrine pro sebe (1 kytka) a (asi) 2 indiky - jedna s tmavsima a druha se svetlejsima listama. Ale klidne to muzou bejt 4 ruzny modely (a dost dobre mozna taky budou )
Dneska sem jeste prostrihal nejaky vrchni listy, ale stejne je tam jeste spousta neosvicenejch palic :/ a vlhkost taky nic moc, drzi se ted kolem 50% ale spis vic, budu muset trochu poladit vetrani...
Taky resim dilema co s hnojenim, protoze podle udaju na sensiseeds.com zacina spodni doba kveteni jejich indoor modelu na 40ti dnech, takze teoreticky by uz za 12 (!) dni mohlo bejt neco hotovy, takze uz bych mel 4 kyti prestat hnojit. Asi uz jim budu davat jenom Green Sensation, nevi nekdo jestli se da jet az do konce? Na obalu pisou "na posledni 4-6 tydnu kvetu"... Jinak WR by mel uzrat cca za 65 dni, takze ma jeste cas a ta sativka vypada ze pojede jeste dlouho...
Maly update: ukazalo se ze za zvysenou vlhkost mohla blbe nakonfigurovana automatika na odtahu! Poladil jsem to a dostal jsem se na nasledujici hodnoty:
Den - teplota kolem 28 stupnu, vlhkost 30%
Noc - teplota kolem 20 stupnu, vlhkost 50%
Doufam, ze ta vyssi vlhkost v noci tak moc nevadi - je to zpusobeny mensi ucinnosti odtahu pres noc (abych se vyspal :P)
Původní příspěvek od Mirex Ja nekde cet ze tvorba hub a plisni zacina na vlhkosti nad 60% (doufam ze jsem cet spravne) tak muzes bejt asi zatim v klidu.
Diky za info, dneska sem jeste prostrihal nektery zakrnely vetvicky ze spodku a je to ted takovy vzdusnejsi, tak uvidim jak se to bude vyvijet