Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak nedalo mi to a predsa som ich trochu pohnojil uplne minimálna dávka tak zajtra uvidime že ako budú vyzerať.. hodím aj nejaké foto lebo listy sa im značne zväčšili teraz..
When u smoke the herbs, it reveals you to yourself
Původní příspěvek od NOwaLIFE Zdar novacik !
Niesom jeden z najskusenejsich na G ale rozhodne som nieco uz pochytal a dufam ze ti moje rady pomozu !!
osvetlenie : rozhodne daj tie usporky blisie k rastlinkam.. kedze usporky nevyvijaju tolko tepla ale bohuzial ani svetla ako sodik tak sa rastlinky tahaju blizko ku nim daj ich asi tak na 5 - 7 cm od najvisieho listu
Box : volba alobalu bolo fakt veeeeelmy zle riesenie, alobal je dobry akurat tak na pecenie a bonga..
bez do lekarni za 70centov tam predavaju striebornu foliu do autolekarniciek je to lacne riesenie a ovela efektivnejsie ako alobal
Kvetniky : zbytocne velke a sadil si prilis hlboko, ak je to mozne hned ich vyber a presad do niecoho mensieho.. napr kelimky od jogurtov ( nezabudni dole spravit zopar dierok aby mohla odtekat prebitocna voda )
a vydim ze si neuviedol hnojiva.. tak ich potom dopln ..
drzim ti palce, budem sledovat
gl hf zatim
souhlasím stěmito rady jen to už nepřesazuj, jen dosipej hlínu, dávat to do kelímku a pak zase zpět do květnáče mi příjde že rostlinku zbytečně budeš trápit , a hlavně to světlo dej blíže jinak ti porostou strašně do výšky a kolik máš na rust hodin? 18+? .. jen že mi příjde že mají málo světla, hodně štěstí ... peace
No tak som tu výkende s upgradeom, rastlinkám sa celkom darí aj ked s jednou mám taký problem dúfam že je to len malý .. ale tak som zvedavý čo poviete vy.. tak tu je foto rastliny Č.1 táto je v poriadku
no a tu slečna č.2, stou to mám problem po výkende sa jej nejako začali krútiť listy, a na okrajoch sa začali robiť hnedé flaky, prehnojením by to nemlo byť lebo som ich hnojil naposledy minulý týžden v stredu a odtedy nie, možno preliate ale aj to pochybujem preto chcem vedieť čo si o tom myslíte... vopred díky..
mě příjde že ten ofuk neplní svůj význam a kytky s takhle ohnutýma listma jsou vetšinou přelitý.Hnojky bych na takový prcky nelil zatím ať nepopálíš tak malinký kořínky.Dosypej hlínu pár cm pod lístky-takhle se ti to bude za chvilku vyvracet na takovým stonečku
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
no tak podarilo sa mi zohnať foťák kedže môj je pokazený, tak tu je fotka prvej rastlinky, táto je úplne v poriadku , pekne rastie a nemám snou problem..