Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Proč uvadají
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

není to premokřené ? trosku mi to prijde jak kdyby to stalo v neokysličené vodě bez přistupu kyslíku.

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 02-02-2010 v 23:59 PM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Karma uživatele splinter.1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Je to možný...ale co s tím?Potřebuju radu co s tím.

Hlavně ať se "kouří" z hlavně

Old Post 03-02-2010 v 07:32 AM
splinter.1 je offline   Profil uživatele splinter.1   Find more posts by splinter.1   Foto galerie člena splinter.1   Click here to Send splinter.1 a Private Message   Add splinter.1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

poradne, nafot celí projekt. jak ti muzu poradit kdyz ani poradne nevidím jak to tam mas ...

Old Post 03-02-2010 v 10:23 AM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Nafotím...co všechno chceš nafotit?

Old Post 03-02-2010 v 10:35 AM
splinter.1 je offline   Profil uživatele splinter.1   Find more posts by splinter.1   Foto galerie člena splinter.1   Click here to Send splinter.1 a Private Message   Add splinter.1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

vadnou Příspěvek č. 37

Takhle to teď vypadá

Old Post 03-02-2010 v 17:37 PM
kouba
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

nejlepe celek at jde videt jak jsou blízko u sebe jak daleko je lampa vcem jsou zasazene ... hochu ty kytky vypadají huř nez kdyby jsi je nechal za oknem neco delas moc spatne...a krom toho i dost mizerne fotís. zkus se podívat na jeden klon jak je na tom z korenama ... zkusím ti pomoct. zda se mi jak kdyby nakvetal jede ti dobre svetlo a casovace?

Old Post 03-02-2010 v 18:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

cau co mas za vybojku? jestli je to 100% kvet tak na rustu budou uvadat a odpadavat postupne listy,protoze maj na 18hodinovem ciklu moc cerveneho spektra a kyti jsou oslabene a unavene.zkus to na dva dny prepnout na 12 hodinovej ciklus a dovis se jestli je to tim...

Old Post 03-02-2010 v 19:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Na 12ti hodinovém ciklu to mám už týden...dneska jsem vyprázdnil nádobu na vodu a dal jim jen čistou....ty fotky jsou fakt špatné?Nevím jak to nafotit...

Old Post 03-02-2010 v 21:00 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ano fotky jsou špatné, pujč si od někoho foták a udělej normální fota!
No jestli už je máš tejden na květu, tak bych ti doporučil zhasnout- z tohodle se už jen tak neproberou, zvlášt když už by měli kvést! Pořid si nějaký jiný medium než je perlit! Třeba rockwool- drip, nebo kokos či keramzit, bubler, hlínu... Vše bude lepší než samotnej perlit a začni znova! Podle těhle fotek z toho nebude víc jak pár gramů... Jestli chceš ušetřit, tak to rozjed znova!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 04-02-2010 v 17:12 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Na to už nemám prachy...

Old Post 04-02-2010 v 17:20 PM
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Tak nikdo neporadí co s tím,když to vadne a má to žluté konce?

Old Post 05-02-2010 v 14:44 PM
sektro
Nový Člen

Karma uživatele sektro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

mám stejný problém usadil jsem řizky v rv kostkach do hliny a povadli mi dorána všechny tak sem zvědav jak přežijou neska dal jsem naně petku z dirkama a trošku jím svítím ale nevím jak dlouho jim mám svitit poradíte někdo pls ?

Old Post 19-05-2010 v 20:25 PM
sektro je offline   Profil uživatele sektro   Find more posts by sektro   Foto galerie člena sektro   Click here to Send sektro a Private Message   Add sektro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od sektro
mám stejný problém usadil jsem řizky v rv kostkach do hliny a povadli mi dorána všechny tak sem zvědav jak přežijou neska dal jsem naně petku z dirkama a trošku jím svítím ale nevím jak dlouho jim mám svitit poradíte někdo pls ?

Co je to "trosku jim svitim"?
Svit jim normalne 18/6
A nechapu proc to nenapises do svyho treadu, kdyz uz si ho zalozil..

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 19-05-2010 v 21:51 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sektro
Nový Člen

Karma uživatele sektro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

sem tady nový moc to jěště neovládám 18 hodin světla ? a 6 hodin tmy jo ?

Old Post 20-05-2010 v 07:14 AM
sektro je offline   Profil uživatele sektro   Find more posts by sektro   Foto galerie člena sektro   Click here to Send sektro a Private Message   Add sektro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
splinter.1
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

yes

Old Post 20-05-2010 v 15:44 PM
zoran
Stálý Člen

Karma uživatele zoran - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Zdarec včera my dovezl matkař řízky a skoro polovina lehla dva kousky jsem vyfotila,můžete mi k nim říct svůj názor??já osobně jsem všoku co mi dal.díky

Old Post 02-06-2010 v 21:07 PM
zoran je offline   Profil uživatele zoran   Find more posts by zoran   Foto galerie člena zoran   Click here to Send zoran a Private Message   Add zoran to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás