Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejlepe celek at jde videt jak jsou blízko u sebe jak daleko je lampa vcem jsou zasazene ... hochu ty kytky vypadají huř nez kdyby jsi je nechal za oknem neco delas moc spatne...a krom toho i dost mizerne fotís. zkus se podívat na jeden klon jak je na tom z korenama ... zkusím ti pomoct. zda se mi jak kdyby nakvetal jede ti dobre svetlo a casovace?
cau co mas za vybojku? jestli je to 100% kvet tak na rustu budou uvadat a odpadavat postupne listy,protoze maj na 18hodinovem ciklu moc cerveneho spektra a kyti jsou oslabene a unavene.zkus to na dva dny prepnout na 12 hodinovej ciklus a dovis se jestli je to tim...
Na 12ti hodinovém ciklu to mám už týden...dneska jsem vyprázdnil nádobu na vodu a dal jim jen čistou....ty fotky jsou fakt špatné?Nevím jak to nafotit...
Ano fotky jsou špatné, pujč si od někoho foták a udělej normální fota!
No jestli už je máš tejden na květu, tak bych ti doporučil zhasnout- z tohodle se už jen tak neproberou, zvlášt když už by měli kvést! Pořid si nějaký jiný medium než je perlit! Třeba rockwool- drip, nebo kokos či keramzit, bubler, hlínu... Vše bude lepší než samotnej perlit a začni znova! Podle těhle fotek z toho nebude víc jak pár gramů... Jestli chceš ušetřit, tak to rozjed znova!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
mám stejný problém usadil jsem řizky v rv kostkach do hliny a povadli mi dorána všechny tak sem zvědav jak přežijou neska dal jsem naně petku z dirkama a trošku jím svítím ale nevím jak dlouho jim mám svitit poradíte někdo pls ?
Původní příspěvek od sektro mám stejný problém usadil jsem řizky v rv kostkach do hliny a povadli mi dorána všechny tak sem zvědav jak přežijou neska dal jsem naně petku z dirkama a trošku jím svítím ale nevím jak dlouho jim mám svitit poradíte někdo pls ?
Co je to "trosku jim svitim"?
Svit jim normalne 18/6
A nechapu proc to nenapises do svyho treadu, kdyz uz si ho zalozil..
Zdarec včera my dovezl matkař řízky a skoro polovina lehla dva kousky jsem vyfotila,můžete mi k nim říct svůj názor??já osobně jsem všoku co mi dal.díky