Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
32dnů 12/12 přidal jsem poprvý zelenou senzaci "tak se už snad nic horšího nestane" -květy v detailu zatím viditelně nezralý což je dobře, protože si na ně ještě pěkně posvítím2x http://www.andyshop.cz/zarovka-rept...0-uvb-26w-7164/ až 14dní před závěrem.
Tak po 63dnech na květ voňavá sklizen.abych posoudil tu první úrodu s tou druhou musim vzít v potaz:první grow na růst o týden dýl tedy 28 dní a následně zástřich(pokus o ¨FIM nevišel)-výsledek velikánský hafo středně velkých palic-sea of green. -Druhý grow na růst 21dní a bez zástřihu(na pospas časoosudu)-výsledek menší počet hlavních palic,ale takový šišky jsem jěšte neměl!! množstvý srovnávat nemužu (předtim vyšší watáž) A na příští grow jsem vybral a už klíčim Bíliho rusáka metodou zvolim -sea of green-,ale to až příště..)
-asi to není uplně nejlepší ,ale točim tu samou hlínu dokola.... samozřejmě nakonci growu proleju vodou a na začátku doplnim:rašelinou,trošku perlitu a nyní chci přidat netopýří guáno a kokosový vlákno.