Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sniper18 Orange Budy(v pozadi) v boxe vyzeraju uplne zle, no rusi si nestazuju.
Ahoj.To vypadá zle,v tom boxu,i ty WR na okně vypydaji o dost líp,než ty v boxu,alespoň podle fotky..Zkus napsat PM někomu ze zkušených,požádej je aby ti na to koukli..třeba Simor,Machoman,Hlava,atd,atd.. V.
Zdar som tu zas s mensim updatom, uz sa mi to zacina pacit.
Prebehol postrek Cropmaxom od plagronu, ktory im znacne pomohol. Potom som este holky prelial vodou z ph rovnych 6, a vyzera ze sa im to zacina pacit. Po dvoch dnoch odkedy sa prebrali, dostali Plagron alga grow 2ml/l len tak na zaciatok, uvidim co sa bude diat.
Zdar.Dvě kytky v jednom květináči,to je na prd..Pod zemí se kořeny "hádaj",kdo je alfa, a navzájem se omezujou..Kámoš to má taky tak,stejný a stejně starý fena co já,a má to zpožděný a o třetinu menší(i paldy)než já při solo kytce v jednom květináči..No uvidíš..Jinak místa tam máš hafo,zaštipuj a roztahuj.Ať se daří
to Vakiduvaje: Počul som o tom, ale kvetinace maju 6,5 litra a to si myslim ze na taku velkost rastlin aku chcem ja bude postacovat. Inak aj tak som este nevidel ziadny dokaz zeby to tak naozaj bolo. Pokial budu mat dostatok zivin, myslim ze sa nemaju oco hadat.
Inak som rad ze sledujes, a dik za tvoje postrehy.
Původní příspěvek od Sniper18 to Vakiduvaje: Počul som o tom, ale kvetinace maju 6,5 litra a to si myslim ze na taku velkost rastlin aku chcem ja bude postacovat. Inak aj tak som este nevidel ziadny dokaz zeby to tak naozaj bolo. Pokial budu mat dostatok zivin, myslim ze sa nemaju oco hadat.
Inak som rad ze sledujes, a dik za tvoje postrehy.
Místo pro kořeny,omezené místo..toť,oč mi běží..i těm kořenům
mas to pekne ale proc mas ty kyti tak utopene v tech kvetinacich ?? Zbytecne se okradas o spoustu mista v kvetinaci nehlede na to ze se ti to hure prosvetli ..... Byt tebou tak je vyklepu a prisypu jeste hlinu. :-)