Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JIRKOUZZ:to si nemyslím ze by to byl dobry napad dat tam ted tu 200 bo ted tam drzim teplotu na 28°c a to si myslím ze je zatim optimal vlhkost na tech 70az80% a nawic potrebuju svetlo na rust a ne na kvet a dat tam obe zaroven tak by se mi teplota vysplhala min. na tech32°c a to by bylo uz na ne trochu moc stridat lampy teprv zacnu az budou o neco vetsi
2 kokes
ono je to sice lampa urcena ke kvetu,ale v klidu ji muzes pouzit i na rust.
ja mam warm white 4x23w a pokud se nepletu tak cervena je taky warm white. 2700k ale mas tam i modry spektrum na rust. ted si rvu vlasy ze sem si nekoupil radsi 125 plug and grow....
Tak ta 125W Blue 6400K a 8100 lumelu
200W Red ma 2700K a 13000lumelu
kazdopadne tam necham jeste tu 125W cca10az14pak tam dam tu 200W obe naraz bych neuchladil bylo by tam moc velky horko myslim ze ma jeste cas
Tak po 10 dnech od presazeni prinasim nove informace kazdy den byly zalivany po200ml v zalivce po1.5ml/1L Cocos A+B,BioCanna Rhizotyc 4ml/1L a phyt-amin 3ml/1L + provadeny postrik na listy phyt-amin a Rhizotic po 2.5ml/1L
Od posledních fotek co byly chuderky nemocny tak se celkem vzpamatovaly a rostou jak z vody jinak posadka NYCD,EUFORIA,SUPER SILVER HAZE,WHITE RHINO a CHRONIK
Novy zarustek NYCD rizky zasazeny prozatim do malich jourtovych kelimku s kokosem a hned zahnojeny stejny mnozstvim jak pisu nahore a dari sem jim oproti tem prvnim se chytly hned ty prvni az tak po 3az4dnech se zacli probirat
Jinak jsou teda 10den od presazeni18/6 teplota den max u vrcholku27°c vlhkost min 60% a v noci teplota pod22nejde a vlhkost70%max90% tak za2dny nejdyl je poradne proliju voudou s upravenym PH5,8 az6 max 6,2 a enzymy cca kazdy min1L max 1,5L necham je tak den na vode a pak zas kazdy den pred rozsvicenim po200ml s hnojkamy davkovani bude asi stejny mno uvidime jak porostou
Tak jsem kyti prolil vodou s upravenym ph5.8az6.2 kazda dostala po1L vody tak jsem snad prebytecne soli u korenu castecne odstranil 2nove prirustky jsem pridal do kvetinacu a jinak mam pro ne uz na wecer nachystany papani Cocos A-B po 2ml/L Rhyzotic 4ml/L a phyt-amin 3ml/L dal jsem o neco min pac nevim jeslti to muzu pridavat do zalivky jinak phyt-aminem postrikuju jen listy
mam jednu malou otazku jestli tady ten thrend nekdo sleduje mam doma Advaced Hydroponics of Holand GROW BLOOM MICRO
Davkovat se ma GROW 1.5/1L BLOOM 0.75/1L a MICRO 0.75/1L to je pro fazi rustu tak jesli to muzu smichat s tim hnojenim COCOS A-B jestli mi to tam neudela nejaky bordel treba s EC atd.....tak se radsi ptam nez to tam budu davat nerad bych to ted nejak pokazil holky se ted rozjeli jsou12dni na18/6 vlhkost den od 60%-80% noc tech 80% a teplota den max u vrcholku27°c a noc pod 22°c nejde wecer snad hodim nejake foto a doufam ze se tu nekdo najde kdo poradi ztm cest vsem growerum
Tak pridavam par fotek ale nejsou v moc dobry kvalite ach ten mobil :-)
Jinak jsou v 14dnu rustu18/6 kazdy den zalivka400ml a z toho tak50-100ml odpad a ph odpadu 5.8-6 a v zalivce Cocos A-B po2ml/1L a Rhyzotic 4ml/1L plus pH- a konecne PH5.8-6.2