Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hrozbert ČAU včera jsem to dole rozjel ,ale ta teplota mě trápí při světle max19,3 v noci jsem ještě nekoukal . Teplomet běží každou hodinu 15min asi budu muset přidat,ale nechce se mi však víš ohledně KWh.Zbývá zateplit dveře a obalit polistyrén reflex.folií pak se to snad zlepší
Zdar chlape! Taky mám pořád ještě problémy s teplotou, ale kabel je snad už na cestě! klesne mi to v noci i s tím teplometem na 15stupňů! A to je zapnuty každých patnáct minut na patnáct min. Ale zatím jim to viditelně nevadí, přidám čerstvé foto. Svítíš asi teda jen jednou, viď? No tak hejbni sebou, jseš doma tak zatepluj!
Četl jsem spoustu rozdílných názorů, kdy přesně kosit chronica, je tam hodněkrát zmíněný 56den, ale pořádně tam nikdo nenapsal, proč právě tenhle den, ani nikde žádnej rozepsanej smokereport. Tak se podělte vy, co už to znáte! Díky!
Tak foto z 54 den květu(včera), ve středu naposled slunce, pak dva dny tma a v sobotu konečně kosa! Těším se,je to moje první sklizeň! Jsem zvědavý kolik toho pak bude suchého, ale kamarád mi říkal, že to bude dobrý! Jinak zhruba dva a půl týdne od konce proběhl záštipek a dobrá chuť i zhulilo nás to pěkně. V sobotu jsme to daly mokrý z Wapu a taky dobrý! Keep smoking!
Takže všem díky moc za káčka, potěšily. Vysoký to je od 40cm do 50cm. Květináče mají objem 11l ale mám tam tak 8-9l. Přiští grow už to bude plný. Tak slunce měli tak zhruba 35cm nad sebou, teď ke konci 30cm. Mám tam ale ještě přidanou někde od začátku květu, žárovku Repti Glo 2 uvb 26w,(v posledním foto příspěvku tam je na první fotce vidět) a ta je tak dvacet cm nad něma a svítí stejně dlouhou dobu. Je to žárovka která má silný vliv na růst a květ rostlin. Uvbéčka tam jsou jen 2%. Takže frčím celou dobu. A já už dávám Ripen a pěkně dozrávají, takže v sobotu budou O.K.
Tak už to visí! Ve dvou jsme to stříhaly celé odpoledne! Tak přidávám nějaké fota, Mokré to váží v průměru na kytku 125g. Tak jsem zvědavý kolik bude sušiny. Tak dalšímu Growru všem zdar.