Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím all growers......
Dnešním dnem se kočandám rozsvítilo na per. 12/12 po 65. mrknul jsem na ně pod mikroskopem,tak u Eda se již trich.krásně zakalují do zlatavé barvy,tak Ice je na tom uplně opačně,u něj sou stále čiré.Jinač si kočandy pomalu dožírají poslední várku žrádýlka a asi v neděly půjdou tak na tři-čtyři dny na final s. a pak jen upravená voda a tmatak počítám že kočandy prožijí na květu-75až 78dnů.....oooouuuu!!! s tím jsem ani nepočítal,že si to takhle protáhnou
-------- Hodnoty ze včerejšího měření: Ph..... 5,7 Ec.......1,20 - 1,67 - 1,54 - 1,46
teplota a vlhkost jsou good ------- ---------
lampa......23 max.27°C vlh. 45 max.55%
tma........ 17 max.20°C 45-55% vlhkost.
Pak tu mam jen takovej dotázek na váš názor ohledně teploty roztoku. Je to dobré nebo ne,udržovat přibližně stejnou teplotu + - 2 max. 3°C odchilka??? nebo je to jedno?Já si myslím že to určo vliv má.pište vaše názory a zkušenosti s tímto problémem,jsme jen rádi za kritiku i radu,co a jak udělat příště lépe.
Zdravíme all amigos a muchachos......
Dneska se kočky napalujou 70tý den na per. 12/12
Nastává Až teď flesh. Ed jen upravená voda,ice dostává final s. ..........lll--lll...........
Jak píšeš, Ed bude trochu HARD
Zdravíme všechny příznivce zeleně
Tak ten čas letí a máme tu 76 dní květu.Kočandy jsou už všechny na upravené vodě (Ph- 5,7) a o víkendu je pošlem do věčných lovišť Už i ten Ice se předvádí a začal nabírat na objemu
Zdravíme všechny, co sem mrknou jak to tu vše roste
Takže dnes po 78 dnech květu jsme sundaly lampu a zavěsily jsme místo ní ty kočandy.........pozor!!!!! nic jsme nesekaly ani neřezaly.
Prdly jsme je tam i s kořenama,které jsme řádně vyždímaly,takto je tam necháme houpat dva dny po tmě a v sobotu příjde na řadu kadeřník a ta nekonečná práce sundavání listů a pak klasika... rozvěšení na sušák a tipovačka bude taky Jinač Ice co se týče výnosu moc nenatchl,snad to dožene na kvalitě a chuti Ten Ed naopak výnosově bude na tom mnohem lépe a snad to nebude takovej uzemňovák,byl tam déle a už byl ready před týdnem.
Necháme se překvapit
Tak konečně vše dostříháno a pověšeno.... Ice moc nenadchl nechtělo se mu moc tloustnout.Snad to vynahradí chuťově
Kdežto Ed ten je na tom velice dobře oproti Ice ......nedá se srovnávat s tím co se nám povedl na poprvé No nic, co nejrychleji znovu obsadíme boxy a jedem zvesela dál....
Zkuste tipovat jak na tom budem po usušení v ggggg.......
Fotečky: již částečně část dosychá, sundavaly a stříhaly na 2 etapy
Klasika sušíme opět na sušáku.......tipovačku ukončíme v neděly v 18:00 hod.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!