Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přátelé, prosím Vás o radu, co si myslíte o 125 Plug and Grow ? Myslíte, že se schová 125W navíc v panelákovém vchodě ? Je to odběr společných prostor - výtah, světla na chodbách, sklepech... (Panelák má 7 pater). A uchladím to v kýblu ? Díky....
Tak a opět další díl našeho seriálu. Kytky jsou v kýblu již 21 dní, z toho 14 dní jsou na květu. Dnes dostaly třetí zálivku s hnojkama a prostříhal jsem nejvetší listy kvůli lepšímu prosvícení prostoru. Světlo se nyní více odráží ze dna od growfolie a tak světlo krásně dosáhne i k větvičkám u země.
Na fotce kytky vytažené z kýblu před zálivkou a prostříháním.
Tak a po delší odmlce Vám dávám možnost opět náhlédnout do mého growu. Holkám se evidentně daří, paličky rostou, radost pohledět. Pro info: fotky jsou foceny předevčírem, tj 27.12. a to byly kytky v 20 dnu květu.
Také děkuji za karmy a mám dotaz: myslíte si, že má cenu vyměnit spořivky za podobné, ale o 3 W výkonější ? Myslíte že to bude mít vliv ? Mám v plánu zajít do obchodu a buď koupit 2 slunce o 3 waty výkonější, tj +6W a nebo možná něco ještě výkonější ale to nevím jestli se tam vlezou...
čau, na tvojom mieste by som dokúpil ešte jednu taku istu úsporku ako máš a mal by si tam tri...podľa mna to je ideálnejšie riešenie ako kupovať zbytočne dalšie dve....ináč nice grow, dúfam že to dotiahneš do konca...maj sa
no uvazuju ze na dalsi grow tam dam 4 podobne kazdou o 3W silnejsi a nebo 4 tyhlety dvacitky. ale ted uz jsou kytky fakt blizko svetla takze kdybych tam pridal dalsi ted uz by se to asi palilo...