Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dnes navštívil growshop bylo to velice přijemné setkání si pohovořit s někým o růstu a o květu. Nu nic a rozhodl jsem se že příští pjest bych možná zkusil Hydro zatím přemýšlím jáký systém použiju chci experimentovat a zkoušet jaký je váš názor?
zdravim, krasna zahradka. porad svitis tou LUXUS 45w? i na kvet? kde jsi ji kupil a za kolik? nemuzu ju najit
taky mam mikro, na rust mam 125w PnG, a jeste nevim co na kvet.
jesli tu uz nekdo sklidil z tehle luxus45w tak postnete vynos/kvalitu diky.
Původní příspěvek od morning smoker zdravim, krasna zahradka. porad svitis tou LUXUS 45w? i na kvet? kde jsi ji kupil a za kolik? nemuzu ju najit
taky mam mikro, na rust mam 125w PnG, a jeste nevim co na kvet.
jesli tu uz nekdo sklidil z tehle luxus45w tak postnete vynos/kvalitu diky.
Tyo dík. jsem na to zvědav dnes mám pujčený foták tak zkusím něco vytvořit jinak pjestu zdar.
Původní příspěvek od Mirex Hele na ty Afgany davej bacha, maj obcas sklony k hermafroditismu, ja mel z 5ti semen dva hermany. Jinak peknej keř!
Hele vim o tom když to ještě rostlo tak jsem myslel že to je herma vypadalo to fakt bídně ale ted už to zažíná mohutnět a jsou vidět první známky přiskiřice jinak jsem začal hnojit nějakym Plagronem na květ.
čau chlape, roste to pěkně, bohužel se nedá to samý říct o květu, jestli to chceš na svoji spotřebu, tak chuj to ber ale jestli si chceš aspon vrátit za elektřinu, měl by jsi něco zaštípnout ať ti to trošku nabobtná, bude to HROZNĚ řídký. Toť můj názor.