Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě dotaz co myslíte je rozdíl když si koupím hlínu nebo kokos od plagronu a nebo když si koupím normální substrát pro pokojové rostliny je v tom rozdíl:?? V ceně každopádně dost
Zdravim ta dobby kyti vyzeraju fakt fajn na 150w To je dobry napad ist chronic , je to velmy vynosna a velmy kvalitna odroda , lenze nevyhodou je to ze je strastne nachylna na plesen... Inac moj odhad je 83,5g kvalitnych palic Ale prajem rozhodne viac
Tak tady už jsem to nevydržel a udělal dva záštipky spodků, ale nechám je uschnout normálně. Jinak ostatní mají už tmu a ještě dva dny a pak půjdou taky vyset. Vypadaj dobře fotky z kosy dodám..
Takže já už mám skoseno a kytizz se houpaj takže shruba tyden do konce tipovačky. A vypadá to hodně dobře jak vynos tak kvalita. A navíc jsem vůbec nezahálel a už mám ve skříni nový řezy a to 3x Super Skunk a 4x Shiva Skunk od Sensi Seeds! Takže zakládám new téma a dost jsem toho vylepšil.. Fotky dodám..
A je tu konec tipovačky už je vše suché a výsledek mě příjemně překvapil i se spodkama krásných 101g což jsem nečekal. Palice jsou tvrdý jak šutr a osypaný jak blázen. NL je fakt skvělá genetika a účinky jsou libozní..
SMOKEREPORT: Chuť trochu připomíná haš a med a je krásně jemná. Není tak výrazná jako třeba u předchozí kola double gumu, ale každá má svoje. Stav dorazí po pár minutá a na mě působí jako opravdové HIGH kdy máte dobrou náladu a všechno vás baví, ale zároven vás může dostat do křesla..=) Stav je fakt osobitý a všem doporučuji Polární záři vyzkoušet.