Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Usporka 115W(denní světlo) first !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
xid00
Stálý Člen

Karma uživatele xid00 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

v tech rozměrech co máš bys takovejhlech usporek potreboval aspon 5 na slušněj grow.... Optimální by bylo kolem 8 -> vždycky asi 10-15cm nad vrcholkama kytek.
Ale už sem si řikal 115w xD xD všeobecně usporky sou naprd no... Ja teda taky pojedu pod usporkama jen co mi to vyklíčí ale mám 2x 60w Daylight 6400k na růst, a na květ koupim asi 4 nějaký usporky s 2400-3000k kolem 20w a skříň cca 50x40x60...

Asi koupim z aukra uz ted za stovku se dá sehnat klidne 4 kousky usporek kolem 20w.

Old Post 22-12-2009 v 22:16 PM
xid00 je offline   Profil uživatele xid00   Find more posts by xid00   Foto galerie člena xid00   Click here to Send xid00 a Private Message   Add xid00 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CallMoor
Stálý Člen

Karma uživatele CallMoor - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Hi AllJá si myslím že naž kupovat 5-8 23W usporek by bylo lepší koýupit za ty prachy 250w sodíkovej komplet docela zajímavý ... a sežere to stejně EL. nevim ale já bych si to rozmyslel.

Smouku zdar!!

Old Post 31-12-2009 v 13:00 PM
CallMoor je offline   Profil uživatele CallMoor   Find more posts by CallMoor   Foto galerie člena CallMoor   Click here to Send CallMoor a Private Message   Add CallMoor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás