Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, pises ze je to tvuj 1. zdokumentovany, to znamena ze za sebou uz neco vypestino mas? napis svou praxi kdyztak ;-) jinak hodne uspechu a at se dočkáš ;-)
TAK A MAME TU ZAHNOJENO CANNA TERA FLOWERS +PK13*14 KDYZ SEM TED KOUKL DO SKRINE PADLA MI HUBA TAKOVEJ NASTREL JSEM JESTE NEVIDEL CANNA JE FAKT NASUP,PLAGRON SE MUZE JIT VYSRAT a AH taky,mam ozkouseno.od plagronu je dobrej jen green sensation ale kurevsky predrazenej a pak pitamin,jen moje zkusenost kamaradi mluvi jinak
na pristi grow sem si nachystal nove modely dotahl sem si je z vidne od znameho v nejmenovanej ksefte nejlepsi kvalita co se da sehnat ve vidni ,sensi star ,Big Bud,Pure power plant,a SPG,top 44 ¨jeste cekam na nebula haze vezmu jeste jenoho rusa +holand hope +duble gun+red dragon ale nevim nevim cetl jsem ze zraje az 11 tydnu,je fakt s ceho vybirat maji kytky ze semen za 16 eur vyber asi z 40 odrud
za nekvalitni fota se omlouvam ale bouzel nemam lepsi aparat snad casem,na kytkach se zacali delat nejaky divny skvrny a fleky asi z preliti nebo sem capl nejakou sku*venou plisen zacina se to sirit po vsech rostlinach big bud to odnesl nejvis tak ze musel i z boudy,siri se to jak mor a zda se mi ze kytky nejak rychle zrajouza na opiu jsou z 70% pestiky hnedy ale sisky se nafukujou jak balony.s opia jsem mel 2 matky a tahle dozraval fakt brzo neco kolem 50.dne