Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty woe, Pájný.. Ty taky žiješ? Haha, konec srandy.. Vypadá to dobře.. Nějak jsem se ale nedočetl hnojek.. Jedeš něco nebo máš natural microgrow? Ať se daří..
jo dik ,mam koplet kit od HESI na kokos a myslim ze dobry vse davkuju podle navodu a nemuzu si stezovat akorat palice by mohly bejt bujnejsi ale to je spis sveltem
Co dát ještě pár fanů podél stínítka a zesílit ten na odtahu? Nebo možná by stačilo jen zasílit ten odtahovej.. Jo a psal jsi, že máš novej box.. Jaké jsou nové rozměry? GL E.
no je jeste v tom stinitku z poulicni lampy takze teplo nema kam unikat a navic mam skrin vylepenou termofolii ktere ti skrin tepelne izoluje takze vsechno teplo se tam pekne akumuluje skrin,teda ta cast kde sou kdytky ma pudorys 60*40 vejska je nakej 120 ,v pristim kole s tim nalozim uplne jinak ted se mi v tom nechtelo moc stourat kdyz uz tam byly kytky
pro zajimavost náčrt asi nejvetsi chyby jakou sem udelal uz pri vyrezavani otvoru pro ventilaci ted to mam jako na obrazku vlevo - spatne : cerstvej vzduch musi zbytecne okolo takovy pojizdny policky kde je akorat asi 5 cm vzadu a 5cm vepredu a teplej vzduch to "saje" az nad stinitkem coz je taky spatne protoze pod stinitkem je daleko teplejsi , obrazek vpravo ukazuje jak bych to asi mel mit aby to bylo idealni ... podle me
Já bych to udělal ještě trochu jinak.. A to tak, že odtah bych udělal ve stropě.. a přítah bych udělal spíš z více menších děr na zádech skříně, ale jinak je to asi fajn.. A určitě bych vyměnil stínítko a tapetu v holčičím pokojíčku..
Zdar věř mi kámo takhle to všechno začíná...všechno je micro...malé...trocha toho a trocha támtoho...ale jakmile začnou kyit růst...začneš kolem nich lítak jako blázen...budou větší a s nima se budou nároky na Box zvětšovat také...přeji ti aby ti to nadšení a ten Elán vydržel až do výsledného Brka...budu sledovat...popřípadě že kdybys měl nějaké dotazy tak se můžeš kdykoli obrátit.. pís