Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a jeste tam mam blueberry ktera nechtela kvest ted uz kvete v tu dobu kdy se mela zatmivat tak sem byl pryc a nikdo ji nezatmival takze bude dozravat asi az do vanoc
kytky jsem mel na balkone ale moc vyrostly a jeste bylo ve zpravach jak "zavreli" toho typka proto ze mel za oknem kytku a mati na to okamzite ty kytky z balkona pryc tak je ted mam v zimni zahrade je to na jizni stranu stejne jako balkon ale sou tam kourovy skla takze tam je slunka urcite min ale co se da delat nejsem hold panem domu.
jinak hnojim krystalon plod a OBM napadly me nejaky housenky sou zeleny tlusty jak klasicky tkanicka do bot a dlouy asi tak 3 cm. zerou listy a palice jen minimalne tak sem si rikal ze to nebudu resit chemickou cestou a tak je rucne obiram je to v klidu pac se mnozi pomalu a myslim ze jsem je uz vyhubil pac jsem tam uz dva dny zadnou nevidel pred tim denne tak 20.
No rostou jak rostou a mam z nich radost co rikate??
Rady kritiku a pochvaly rad uvitam a brzy dam zase update
Dekuji jistemu dobrakovi za vyfoceni (nechce byt jmenovan pac se tim vlastne dopustil trestneho cinu)
CAU DLABI