Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,
Také přispěju svím návodem na Gremede.
Já používám vodku božkov 1L
Vodku naliju do jiný sklinky a nechám být.Do prázdny flašky od vodky dám zhruba do 3/4 matroš(jen palice)
Jak už bylo psáno výše hodně záleží na kvalitě materialu.
Potom tam naliju Destilovanou vodu a dám do ledničky(nemíchat netřepat) Každej den vodu měním a sleduju barvu ty vody.Ze začátku teče hnědozelená voda(hnojky, chlorofil) až je odpadní voda čistá, cca 3 týdny, nechám vykapat veškerou vodu a naliju tam tu vodku, zavoskovat a šup stím do sklepa.
Já to nechávám tak pul roku s tím že to občas protřepu.
Před konzumací to scedím, vymačkám pálky a trochu dosladim medem.
Diky tomu že to nejdřiv vyčistím tou vodou, je chut příjemná, neštipe to a krásně voní. Narozdil od gremede ktere se dělá klasickým zpusobem.
Zkuste a uvidíte
Takže, už jsem nevydržel a musel jsem v týdnu okoštovat. Zatím dvě věci, Key Rum & Kosken Korvu. Absolut Vodku si nechám na příští týden, nebo na zejtra
Key Rum - To je fakt síla. No, chutná to zajímavě. Je cejtit, jen ta tráva. A to dost silně. Doporučuji pro zachycený vůně a chuti daného modelu. Samotné mi to moc nechutnalo, jako kdybych rozkousal palici. Ale s džusem O.K. Švárovi to chutnalo i samotné. Dal jsem tak velkého panáka. Už když jsem byl tak v půlce začali mě brnět nohy a hřát v bříšku. Do půl hodiny neustálé cukání koutků a slušnej výtlem. Oba jsme to dost cejtili. To břicho hřálo a účinky opojení byli ještě tak 3 hoďky. Takže účinek - Super. Kosken Korva - Velice příjemné překvapení. Chuť cannabis s broskvemi je luxusní. Nasládlá, ale plně harmonická. Poradil mi to kamarád z práce a musím uznat, že měl pravdu. Ani mě nezbývá, než Vám ji vřele doporučit. Výborná chuť i samotného drinku. Dali jsme si každý po panáčku. Tři lidé. Všem chutnalo. I něžnému pohlaví. Není to tak silné, což je dobře. Obsah alkoholu poloviční. A přitom ÚČINEK STEJNÝ jako u Keye. Nejprve cukání koutků, brnění nohou, bříška a pak výtlem. Naprosto dokonalé využití vidím v létě pěkně s ledíkem na terásce. To bude báječné, už aby to bylo. Tohle pití si jistě ještě udělám. Kdybych si měl znova vybrat, udělal bych radši 1L Koskeny a pouze 0,5L Keye.
Takže, Na Zdraví !!!!
Zatím vše, smějte se a experimentujte...
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..
Zdarec
To promejvání rostliného materiálu se myslim jmenuje curing nebo školení???
Já nakládám do domácí slivovice 50woltů a to hulčo nejdřív nechám tak 2h ve vlažný vodě, promíchávám. Pak to vyždímu v ruce, prdnu do sklenice, tak 20-30g na 0,5l. Používám na to menší květy i s okvětním listím. Po měsíci to scedím, pořádně vyždímu do poslední kapky a sleju do lahví. Díky promejvání čůďa je Canabiska lehounce zelená. Nechám jí ještě tak 14 dní uležet a hurá na ní.
Na okne mi vyrostla kytka s krasnymi krystaly (Satori), z vysusene zustalo kolem 15g, ale bohuzel hulit se to nedalo, strasne skrabalo. Nevim, kde se stala chyba, asi jsem to moc presusil. Tak jsem to musel vyuzit jinak nez na huleni.
Lahvicka od tatarky cca 3dcL, plno sisek cca 8-10g. To vse jsem prelil varici vodou a nechal louhovat jako caj 10min pak ten caj jsem vylil. To vse jeste jednou. Ze dvou duvodu: aby sel chlorofyl pryc, ten odvar byl hodne huste zeleny a smradlavy, druhy odvar uz byl svetlejsi a uz i vonel.
Pak jsem zbyly macerat zalil Absinthem a flasku jsem jeste na 5-10min dal do varici vody. Vychlazenou flasku jsem odlozil (macerat jsem nechal v alkoholu nadale).
Za 4 dny jsem to vytahnul, ze dam trochu pritelkyni na menstr. bolesti, akorat jsem nemel vyzkousene davkovani. Rekl jsem si, ze asi pul panak bude stacit. Dali jsme si po veceri a asi po 40 minutach prisel celkem intenzivne zesilujici ucinek. Akorat se to nechtelo nejak ustalit a po 1,5 hodine jsme byli uplne v pytli. Porad to zesilovalo.
Pritelkyne uz se jen klepala se slovy: "Uplne vnimam ze... nevnimam" nebo " To je uplne vymivani duse."
Ja uz jsem s travou ledacos, prozil ale tohle byla opravdu davka pro hrocha. Pritelkyne mela to stesti, ze to vyblila a motala se uz jen nasledne rano, ale ja byl jeste druhy vecer vysmatej a skakal jsem na spickach.
Takze at mi nikdo nerika, ze s alkoholem to nefunguje, je potreba mit jenom dobry zaklad a teplem aktivovat thc.
Jo kdyz jsem odcedil a macerat znovu prelil slivovici, tak na normalni high stacilo cca 1-2panaky.
tak nedávno sem si dal zbytky co se jakž takž nedaj kouřit ani - spíš na mast - nechal deset minut na opatrně na malym mírnym ohni a je to pěknej humus a mírná sebevražda když to nezajíte ale z hlediska účinnosti asi nejrychlejší a nejlepší ale to je znouzectnost
ps - prej se vařením alkoholu vytváří i metylalkohol tak bacha na to ...
Zkus v tom případě destilaci - bál jsem se o zničení THC zahřátím, ale tím, že vše zůstává v systému a chladí se, stále to kupodivu fachá. Absolutní výhodou je čirost a klidná chuť i z těch nejnemožnějších zbytků. Tím ale stále apeluji na to, aby se výluh dělal řádně - pak není problema!
tak mi sme dali 5g sisiek do 0,7 70percentneho absinthu. uz sa to luhuje ale 2 tyzdne.ale necham to tam aspom 3 mesiace a potom okostujem. flasa je v tme a chlade.
Původní příspěvek od cAnubis Zkus v tom případě destilaci - bál jsem se o zničení THC zahřátím, ale tím, že vše zůstává v systému a chladí se, stále to kupodivu fachá. Absolutní výhodou je čirost a klidná chuť i z těch nejnemožnějších zbytků. Tím ale stále apeluji na to, aby se výluh dělal řádně - pak není problema!
co to som pocital a chcel by som sa podelit o svoj recept ktory prave realizujem. momentalne mi rastie vo foliovniku skunk od white label. kiti bola chudak nechcena ale nemal som to srdce zabit ju. tak si presla kdecim ale stale je to samicka len sa jej nechce moc kvitnut.
preto som jej odcvakol spodok lebo tam bolo tak ci tak malo svetla mnozstvo ma prekvapilo tak som to dal do 2L vodky
plan je takyto neham macerovat tak mesiac dva najlepsie kym ta kvetinka vo foliovniku nedokvitne ak vobec. potom macerat vydestilujem a az do konopovice pridam aj konopny kvet a budem postupovat podla klasickeho receptu
skusali ste to niekto vobec?