Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dneska druhej den květu tak snad sem to nepřepnul moc brzo doufám že se to ještě pěkně vytáhne. Ale nechtěl sem je nechat vyjet moc toho prostoru tam zas moc neni. No prostě uvidim jak to dopadne ale snad se pěkně vytáhnou..
čus to Bo.OsteD díky, teplotu tam mám přes den 28 a noc 22. Rosil jsem phytaminem měl sem zbytek, ale došel mě tak sem rosil vodou a ted už nerosím vůbec. A už se fakt krásně rozjeli a myslim že sem přepnul právě v čas...
Kytičkám se krásně daří jsou krásně vitální. Už pomalinku začínaj nakvítat. Zítra zas třeba přidám foto. A ten balkon už budu asi zejtra kosit ptž už pěkně zhnědnul. Asi mu nechám ještě 24h tmu a půjde pod kosu. =)