Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Druhé kolo 220W Nurturlite(spoříme jako vždy)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Zajímalo by mě jakej máte kdo názor na vliv PH na stavbu kytky,hlavně listů,mam dva řízky,jeden zalejvanej normal vodou a druhej PH 6 a přijde mi že každá vypadá jináč??co vy na to?

Old Post 07-10-2009 v 12:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

podivej se na prispevek c. 8, tam to mas vysvetleny, ze pri ruznym ph se ruzne vstrebavaji ziviny
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28777 ale tohle je jednem ze zakladu pestovani a divim se, ze se tomu divis

Old Post 07-10-2009 v 12:50 PM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

To je mi jasný že PH ovlivňuje vstřebávání živin,ale že 1stupeň PH bude mít až takovej efekt na stavbu listů,jsem nečekal,vypadají jako úplně jinné odrůdy,tak proto ten údiv.Jinak ten příspěvek četl snad každýA už to nějakou tu dobu bude

Old Post 07-10-2009 v 21:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 36

Tak tu máme pár foteček z 21.dne 12/12 , posádka G13 se pomalu,ale krásně začala formovat do luxus keříků,no posuďte saminějaké makra taky

Old Post 12-10-2009 v 18:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

b

Old Post 12-10-2009 v 18:46 PM
cudas
Stálý Člen

Karma uživatele cudas - 64% PěstitelskáKarma uživatele cudas - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Dobře pořešené stěma táckama moc hezké

pravda je tam někde venku,šel jsem ji hledat

Old Post 13-10-2009 v 11:47 AM
cudas je offline   Profil uživatele cudas   Find more posts by cudas   Foto galerie člena cudas   Click here to Send cudas a Private Message   Add cudas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

No jo, ty tácky jsou fakt dobrej nápad.. Co vlastně máš za hlínu? Zdá se hodně lehká.. Opravdu je?

Old Post 13-10-2009 v 14:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

Ty tácky sou parádní,jentak mě to napadlo,když jsem snima hrál v hospě,pak stačilo jen 6 pravidelnejch zářezů a sedli mi jak ulitý a nemusel jsem ohejbat kolínkama

John88:ta hlína je opravdu hodně lehká,je to z velký vetšiny kokos,vodu to drží dobře,jen se před zalitim musí vršek pokropit rozprašovačem a když naleju vodu zmizí během chvilky a dole vyteče minimum.Hodim ještě pár fotek pro potěchu ok

Old Post 13-10-2009 v 15:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

jedou jak z vodyjsem na keříčky zvědavej až budou dozrávat. Výška kytek pořád po 20cmale paličky už tvrdnou a tvrdnou.Co se týče zálivky tak jsem začal normál vodu ředit 1:1s destilkou,tak uvidíme jak to holkám prospěje

Old Post 13-10-2009 v 15:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 42

A tady jedna abnormality,vcelku kurevsky jsem nalomil větvičku co byla nejsilnější a největší,měl jsem o ní strach že klekne,ale větev jede pořád nejlépe a stalo se vám někomu že vám praskla větev,když si to zvětšíte,tak je to podélně mezi těma dvěma nalomením?

Old Post 13-10-2009 v 16:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

Ještě kuriozitka,4 modráky indoorza 3dny jsou 4Xtakový,zkusim je pak do hlíny a uvidíme

Old Post 13-10-2009 v 16:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 44

ok jako očí? nebo OK jako O.K? Sry za OT.. A co to je přesně za hlínu? Je to tebou míchaná nebo origo zakoupená?

Old Post 13-10-2009 v 16:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

John88,ten začátek jsem nepochopilHlína je z větší části kokos od plagronu a mixlej obyč substrátem na kytky s předhnojenym NPK a trocha rašeliny,hrubej poměr K-S-R 8-4-1,v samotnym kokosu se mi to nezdálo,ale tohle je ok,jen příště přidám asi ještě perlit

Old Post 13-10-2009 v 16:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 46

Psal si, že hodíš pár fotek pro potěchu ok.. Ale to je fuk.. Jj, to je chytré, protože získáš nejlepší vlastnosti z obou substrátů.. Jj, ten perlit by se tam určitě neztratil..

Naposledy upravil 13-10-2009 v 17:03 PM

Old Post 13-10-2009 v 16:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

jo aha,vpoho mělo to bejt okaV dalšim kole ho tam 100% hodim a přidám ještě na dno trochu hydrotonu,ale to ještě uvidíme.

Old Post 13-10-2009 v 19:38 PM
Mončičák
Nový Člen

Karma uživatele Mončičák - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

ahoj čau

Old Post 19-10-2009 v 17:16 PM
Mončičák je offline   Profil uživatele Mončičák   Find more posts by Mončičák   Foto galerie člena Mončičák   Click here to Send Mončičák a Private Message   Add Mončičák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás