Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě jakej máte kdo názor na vliv PH na stavbu kytky,hlavně listů,mam dva řízky,jeden zalejvanej normal vodou a druhej PH 6 a přijde mi že každá vypadá jináč??co vy na to?
podivej se na prispevek c. 8, tam to mas vysvetleny, ze pri ruznym ph se ruzne vstrebavaji ziviny http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28777 ale tohle je jednem ze zakladu pestovani a divim se, ze se tomu divis
To je mi jasný že PH ovlivňuje vstřebávání živin,ale že 1stupeň PH bude mít až takovej efekt na stavbu listů,jsem nečekal,vypadají jako úplně jinné odrůdy,tak proto ten údiv.Jinak ten příspěvek četl snad každýA už to nějakou tu dobu bude
Ty tácky sou parádní,jentak mě to napadlo,když jsem snima hrál v hospě,pak stačilo jen 6 pravidelnejch zářezů a sedli mi jak ulitý a nemusel jsem ohejbat kolínkama
John88:ta hlína je opravdu hodně lehká,je to z velký vetšiny kokos,vodu to drží dobře,jen se před zalitim musí vršek pokropit rozprašovačem a když naleju vodu zmizí během chvilky a dole vyteče minimum.Hodim ještě pár fotek pro potěchu ok
jedou jak z vodyjsem na keříčky zvědavej až budou dozrávat. Výška kytek pořád po 20cmale paličky už tvrdnou a tvrdnou.Co se týče zálivky tak jsem začal normál vodu ředit 1:1s destilkou,tak uvidíme jak to holkám prospěje
A tady jedna abnormality,vcelku kurevsky jsem nalomil větvičku co byla nejsilnější a největší,měl jsem o ní strach že klekne,ale větev jede pořád nejlépe a stalo se vám někomu že vám praskla větev,když si to zvětšíte,tak je to podélně mezi těma dvěma nalomením?
John88,ten začátek jsem nepochopilHlína je z větší části kokos od plagronu a mixlej obyč substrátem na kytky s předhnojenym NPK a trocha rašeliny,hrubej poměr K-S-R 8-4-1,v samotnym kokosu se mi to nezdálo,ale tohle je ok,jen příště přidám asi ještě perlit
Psal si, že hodíš pár fotek pro potěchu ok.. Ale to je fuk.. Jj, to je chytré, protože získáš nejlepší vlastnosti z obou substrátů.. Jj, ten perlit by se tam určitě neztratil..