Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čest....tak zítra stavím skříň No3
první problém je že mám vývod do komína...NONSTOP 640m3/hod a ve "dne + 187m3/hod a to už trošku hluk udělá a soused si stěžoval dnes že mu něco hučí v komíně...a chodí po baráku a zjištuje co to je..ale to by nebyl největší problém....problém druhý je ten,že takový množství vzduchu prostě v bytě 3+1 nemám a tak to saje z odvětrání z hajzlíku a koupelny kouř z komína zmiňovanýho souseda a je to běs...smrad jak kdybych tady čuměla roura z komína.tudíž zítra stavím v budoucím děckým pokojinew skříň a začnu vyrábět HOME EDITION pacháč
Cau, a neskusal si spravit alebo kupit triakovy regulator na ten ventilator? pomohlo by ti to ztisit hluk a nenasavalo by to jak vysavac. Cize by si mohol mat odvod do komina a stacil by ti mensi privod.
čau...no já mám takovej regulátor...ale v rámci uchlazení skříně je to teď ideálka...250W si můžu dovolit s ofukem 15cm na vrcholky a udržet tak cca 26-28C.všechno to fouknu do komína a není po "smradu" ani památky...ale holt je to nějákej metr vzduchu
Hm aha, tak to moc stym nenarobis, jedine ten vetrak, alebo vetraky odhlucnit, alebo zapojit dva paralelne, a regulatorom to nastavit aby to nehucalo, pritom by si mal pomocou tych dvoch ventakov dostatocny prietok vzduchu, ale to je uz asi na tebe.
no mě nejde o ten zvuk...resp hluk vzduchujde mi spíš o to že tahám vzduch z každé škvíry v bytě a největší průměr /100mm/ je odsávání z hajzlu a koupelny.byl sem na střeše a místo aby to táhlo vzduch komínovým systémem tak to saje čistý vzduch do bytua na večer bohužel i s příměsí sousedovic kouře z krbutakže nefunguje jako samovolné odsávání ale přisávání-UNDERSTAND ME?
do těď sem měl pootevřený okno na ventilačku a soused netopil...ale jak začala "zima"okno sem musel zavřít a soused zatopit a problém je na světě s kterým sem vůbec nepočítal ze startu.
Ahaaaa... takze to mas takto, hmm jedine co sa da v tvojom pripade urobit, je pachovy filter, alebo nieco take, inak neviem, jedine ze by si natiahol privod do okna, ale to by uz bolo napadnejsie.
Cus Ak máš plastové okná poradím ti kľučku otočiť do polohy 45 stupňov na strbinove vetranie je pravda že je zima ako v prdeli ale to strbinove vetranie nie je až take drastické ako normálna vetračka. Ale je to dosť kuriózny problém takže ma nič iné nenapada. Cus
Původní příspěvek od COMATIK no mě nejde o ten zvuk...resp hluk vzduchujde mi spíš o to že tahám vzduch z každé škvíry v bytě a největší průměr /100mm/ je odsávání z hajzlu a koupelny.byl sem na střeše a místo aby to táhlo vzduch komínovým systémem tak to saje čistý vzduch do bytua na večer bohužel i s příměsí sousedovic kouře z krbutakže nefunguje jako samovolné odsávání ale přisávání-UNDERSTAND ME?
Presne síce nerozumiem, ako to myslíš, ale čo tak skúsiť otočiť ten ventilátor?
otočit ventilátor?že bych bral rovnou z komína kouř do skříně?
tady je to rozepsaný do detailů o jaký problém jde... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45737
ale už to není akuální...dneska sem pro změnu postavil novej box...spíš přestěhoval a doladil
EDIT:
takže novej 3* box už zustane snad napořádopět profily na sádrokarton,na nich sádrokarton,vevnitř pokovená folie.rozměr na hloubku 125cm/šířka 105cm a výška 200cm
zatím teplota ok...vlhkost kolem 50%
hnojím 5ml/l Alga Bloom každý 2 dny cca 0,5l každá
jsem na 15dnu květu..BG krásně kvetou...Budhové začínaj taky pěkně..Ed Rosenthal zatím zaostává...pár chlupů tam je ale proti BG se to nedá srovnat
teď budu muset udělat home edition pacháč.ventilátor jsem nechal o průměru 160mm a výkonem 640m3/hod/36W/ ale stáhl sem jej cca na polovic.
na 400W asi nedojde...
1*už je docela pozdě
2* nemám vůbec love.../samý výdaje mě čekaj....(zabíjačka,povinný ručení,zimní gumy...)ale slibuju že secound round už 400W určo pojedu
jelikož je tam teď tma jak v prdeli tak foto večer
tak sme na 21 dnu květu...pomalu se blížíme k půlce
stejně jsou zatím nejhezčí ty Bublle G...paličky už teď cca 3-4 cm u vrcholovek...škoda že to na těch fotkách není tak vidět
jinak standart...teplota pořád ok...vlhkost trošku vyšší...cca 50% ale to proto že mám hned vedle skříň ještě na rustu s zářivkama a tak vlhkost v místnosti stoupá hlavně v noci až k 60%
hnojím pořád stejně 5ml/l Alga Bloom...teď začnu přidávat PK13-14.zálivka každej druhej den