Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Posilam K+ a preju at to roste co nejlepe...
Ale neodpustim si toto:
Fotky by to chtelo optimalizovat a postovat (dle meho skromneho nazoru) maximalne do sirky 600pixelu vysku nechavam na kazdym...
Lip se to pak prohlizi a tak ;)
mám též takový a to dost silný dojem - ale neubráním se jednej věci:
sleduju tvoje pravidelný postování už pěknou chvilu - no prostě vždy když semka neco dáš, tak se hned podívám (dle výpisu to sleduju dosti promptně) a tentokrát už uděluju K+ (ne kvůli tomu, že to je krásná fotečka <a to fakt je > ale kvůli tomu, že to je pěkná kytička! a to nevadí, že samec - ostatní Ti to vynahraděj...
měj se a směj se
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Pokud vam pripada ze to jeste neni jednoznacny, tak mi hned prosim reknete, nechavam je pro zichr do zitrka a pak jdou do mlika. Mate nekdo special recept ? Planoval jsem tak do 3/4l mleka dat celou, nejdrive ususenou kytku samce a nechat tak hodinu na mirnem plameni varit. Pro dva by to melo stacit az az, zalezi kolik ta kytka toho bude v sobe mit - jsem zvedavej jak blazen :-) Dam vam vedet
CAU. Moc pjeknje ti to rozte.Fakt nevish jaka to je odruda?
Zajimalo by mje, jesi ti ten ventilator co odsava vuni ven ze skrinje huci...nebo co proti tomu djelash?
Atj se ti dari chlape! K+ Doufam ze budesh i nadale informovat o qjetu sfyh milacku :-)
Huci, ale jen malinko, skrin mam v pokoji kde spim a nerekl bych ze by me nejak rusil, zvlast ted kdyz jsem za nej dal filtr proti vuni tak uz nehuci skoro vubec. Jestli ti huci ventilator, tak zkus ho namazat. Jaka je to odruda opravdu netusim, je to sebrany z huleni co jsem nekde koupil a melo par semen.
Tak takhle to ted vypada po vytrhani samcu. Bylo jich 6 z 16ti kytek, nevim kde se takove stesti u mne vzalo.
Samce jsem povesil na uschnuti, ale za pen minut jsme to uz s kamosem nevydrzeli a soupli jsme jednoho borce do mlika na povareni. Po hodine vareni a cca pul hodine po vypiti jsem zacal jemne cejtit ucinky po dalsi pul hodine uz to frcelo na plny koule. Kamos, podle toho co rikal, to na nej melo tak polovicni ucinek nez na me - smolar je odolnejsi :-) , musi toho i vic vykourit.
Ucinky byly do pohody: byl jsem spis akcni nez otupelej, ze vseho jsem byl vyborne vyjevenej a porad jsem musel neco delat ci povidat. Za dva dny na to jsme uvarili jeste jednou a to z dvou samcu aby si i kamos uzil. Kdyz to pil tak sice malem hodil savly, ale pak si konecne prisel na sve, parada !
Po asi 3 dnech pauzy nam to nedalo a jelikoz uz jsme nemeli zadne jine huleni, ustrihli jsme kousek ze samce tak na speka, byl jsem sice ze zacatku proti, ale po trech prascich jsem zjistil ze to zmastuje docela solidne a prijeme. Takze VAZENI !!!! nez vyhodite svoje samce do kontejneru, testnete nejdriv jestli to nahodou nezhuluje jako ty moje, byla by to velka skoda.