Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W - ma prvni pestirnicka makes me happy jako svine :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
JIPak
Stálý Člen

Karma uživatele JIPak - 60% Pěstitelská

#2 Příspěvek č. 33

Vune zacina byt docela husta, na kvet musim sehnat nejakej filtr

Old Post 08-08-2002 v 13:45 PM
JIPak je offline   Profil uživatele JIPak   Find more posts by JIPak   Foto galerie člena JIPak   Click here to Send JIPak a Private Message   Add JIPak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JIPak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Upozornění PLS Příspěvek č. 34

Posilam K+ a preju at to roste co nejlepe...
Ale neodpustim si toto:
Fotky by to chtelo optimalizovat a postovat (dle meho skromneho nazoru) maximalne do sirky 600pixelu vysku nechavam na kazdym...
Lip se to pak prohlizi a tak ;)

DIKY Tom

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 08-08-2002 v 16:13 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JIPak
Stálý Člen

jungle Příspěvek č. 35

11.8.2002- 33. den, 4ty den Rezim 12/12: Nejvysi 71.12cm, Nejnizsi 30.48cm, zadne pohlavni organy jeste nejsou videt :-)

Old Post 11-08-2002 v 15:10 PM
JIPak je offline   Profil uživatele JIPak   Find more posts by JIPak   Foto galerie člena JIPak   Click here to Send JIPak a Private Message   Add JIPak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele JIPak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JIPak
Stálý Člen

Samci ? Příspěvek č. 36

Tohle se objevilo dneska, vypada to na samce, co myslite ? Asi bude mlicko :-)

[Edited by JIPak on 14-08-2002 at 10:18 PM]

Old Post 14-08-2002 v 21:15 PM
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

cau kyti vypada fakt hrozne zdrave (ne jako u me ale tohle je samec ,zadnej chlup a vacky .

Old Post 14-08-2002 v 21:27 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

:( Příspěvek č. 38

mám též takový a to dost silný dojem - ale neubráním se jednej věci:
sleduju tvoje pravidelný postování už pěknou chvilu - no prostě vždy když semka neco dáš, tak se hned podívám (dle výpisu to sleduju dosti promptně) a tentokrát už uděluju K+ (ne kvůli tomu, že to je krásná fotečka <a to fakt je > ale kvůli tomu, že to je pěkná kytička! a to nevadí, že samec - ostatní Ti to vynahraděj...
měj se a směj se

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 14-08-2002 v 21:34 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JIPak
Stálý Člen

Dalsi zda se samec Příspěvek č. 39

Pokud vam pripada ze to jeste neni jednoznacny, tak mi hned prosim reknete, nechavam je pro zichr do zitrka a pak jdou do mlika. Mate nekdo special recept ? Planoval jsem tak do 3/4l mleka dat celou, nejdrive ususenou kytku samce a nechat tak hodinu na mirnem plameni varit. Pro dva by to melo stacit az az, zalezi kolik ta kytka toho bude v sobe mit - jsem zvedavej jak blazen :-) Dam vam vedet

Old Post 15-08-2002 v 12:39 PM
JIPak
Stálý Člen

Posledni spolecna fotka pred popravou samcu Příspěvek č. 40

Obecne pravidlo, ze samci jsou vetsinou ty nejvyssi kytky se opet povrdilo

Old Post 15-08-2002 v 12:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

je to v poho...

Old Post 15-08-2002 v 21:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

Obecné 2 jipak Příspěvek č. 42

CAU. Moc pjeknje ti to rozte.Fakt nevish jaka to je odruda?
Zajimalo by mje, jesi ti ten ventilator co odsava vuni ven ze skrinje huci...nebo co proti tomu djelash?
Atj se ti dari chlape! K+ Doufam ze budesh i nadale informovat o qjetu sfyh milacku :-)

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 17-08-2002 v 22:31 PM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JIPak
Stálý Člen

Ventilator Příspěvek č. 43

Huci, ale jen malinko, skrin mam v pokoji kde spim a nerekl bych ze by me nejak rusil, zvlast ted kdyz jsem za nej dal filtr proti vuni tak uz nehuci skoro vubec. Jestli ti huci ventilator, tak zkus ho namazat. Jaka je to odruda opravdu netusim, je to sebrany z huleni co jsem nekde koupil a melo par semen.

Old Post 18-08-2002 v 12:12 PM
Earl Mrkef
Nový Člen

Karma uživatele Earl Mrkef - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Ja ush skrinj nemam,ale pretim sem tam mjel njekolik vjetraku z kompu a vydavaly zvuk njeco jako vvvvvvv :-))))
CAUEZ

Mrkef rulezz!!! :-D

Old Post 18-08-2002 v 22:59 PM
Earl Mrkef je offline   Profil uživatele Earl Mrkef   Find more posts by Earl Mrkef   Foto galerie člena Earl Mrkef   Click here to Send Earl Mrkef a Private Message   Add Earl Mrkef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JIPak
Stálý Člen

prvni palicky Příspěvek č. 45

uz to leze

Old Post 20-08-2002 v 15:37 PM
JIPak
Stálý Člen

dalsi Příspěvek č. 46

4

Old Post 20-08-2002 v 15:46 PM
JIPak
Stálý Člen

palda5 Příspěvek č. 47

5

Old Post 20-08-2002 v 15:50 PM
JIPak
Stálý Člen

Po otrhani samcu Příspěvek č. 48

Tak takhle to ted vypada po vytrhani samcu. Bylo jich 6 z 16ti kytek, nevim kde se takove stesti u mne vzalo.
Samce jsem povesil na uschnuti, ale za pen minut jsme to uz s kamosem nevydrzeli a soupli jsme jednoho borce do mlika na povareni. Po hodine vareni a cca pul hodine po vypiti jsem zacal jemne cejtit ucinky po dalsi pul hodine uz to frcelo na plny koule. Kamos, podle toho co rikal, to na nej melo tak polovicni ucinek nez na me - smolar je odolnejsi :-) , musi toho i vic vykourit.
Ucinky byly do pohody: byl jsem spis akcni nez otupelej, ze vseho jsem byl vyborne vyjevenej a porad jsem musel neco delat ci povidat. Za dva dny na to jsme uvarili jeste jednou a to z dvou samcu aby si i kamos uzil. Kdyz to pil tak sice malem hodil savly, ale pak si konecne prisel na sve, parada !
Po asi 3 dnech pauzy nam to nedalo a jelikoz uz jsme nemeli zadne jine huleni, ustrihli jsme kousek ze samce tak na speka, byl jsem sice ze zacatku proti, ale po trech prascich jsem zjistil ze to zmastuje docela solidne a prijeme. Takze VAZENI !!!! nez vyhodite svoje samce do kontejneru, testnete nejdriv jestli to nahodou nezhuluje jako ty moje, byla by to velka skoda.

Old Post 22-08-2002 v 13:36 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás