Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ze mas 1300 pozreni hadam dokazuje ze to ludi zajima ... ja si pozeram kazdy tvoj novy prispevok, to ze sem nikto nepise len dokazuje ze ti sem pozeraju starsi groweri ktory vedia ze pisat sem "nice grow k+" sa nehodi , nieje ti asi co vytknut a ten Secret je pekny
vela stastia, tvrde palice a ziadnu plesen
acheron: ahoj,jsem rád..mě to docela připadalo že si tu píšu sám pro sebe,ale asi máš pravdu budu pokračovat...
tag sličné slečny,dnes mi přišel od člena GhostFace pyl z National Health Service (mr.nice).obdržel jsem dva phenotypy skunk a haze.tímto mu velice děkuji a jsem mu zavázán
Jednoho krásnýho večera mi byla naskytnuta parádní podívaná ve formě babiččiny návštěvy
cestou k ní přemýšlím jak asi vypadaj TY semínka co jsem ji na jaře dal at se mi má o co starat
Jednalo se o všemožný přeprcy čtyřech sezon -Skunk 1,Chronic,White Russian,Orange bud přeprcaný našema venkovkama..
na začátek chci ukázat,jak se dokázal kamarád pochlapit na druhý pokus pod lampárnou modeláží Danny Boy kterou jsem mu daroval..
jediný co mě opravdu sereje, že jsme ani jeden tenhle gen nezachovali(ale určitě ho znovu seženu).jehovýnos vynahrazuje kvalita..10z 10
tak k téhle květině mohu říct jen to že mě opravdu překvapila...jak nabobtnáním,tag i oroseností která se určitě bude stupňovat...na rostlině jsem našel okolo 3 semen..tagže jsem rád že gen bude zachován..
Je cca na 40 dni květu.
Tuhle sezonu patří u nás k nejvíce opěvovanému vzoru,ikdyž s jeho výnosem je to na štíru, je radost ho pěstovat díky jeho stavbě palic a nádherné vůni.
Vůni ve 40. dni květu identifikuji jako žvýkačku ORBIT zelené jablko prostě nádhera.Ale jak už jsem stačil zjistit ,tak v období sklizně se jeho vůně prohloubí na takovou hutně borůvkovo-ovocnou..
Ale,ale,ale..
to se dělá,dnes se mi podařilo zpozorovat jistou osobu,které se nedá jinak říct než (zkurvená čorka,jitrnice,totální guma nebo cokoliv hanlivého )..
a tag sedím pod pergolou,pokuřu dannyho,vrzne branka...do ní vlítne osoba jejíž vzezření bych charakterizoval jako nešikovně zabalený vánoční dárek, který byl opatřen plastikovým pytlem v jedné hnátě a krejčovskými nůžkami v druhé
...
Sportovně jsem zahodil cigo(jaká škoda)..vlítl jsem do kůlny pro násadu od lopaty a s rudýma očima a chuti po krvi jsem se řítil k sůsedovi..
ale háček,v tom jak otvírám branku,vyleze soused z okna a už huláká ty ku*vo...zm*de nedodělanej...prostě tyátr...což to tu smažku nemělo,v tu ránu věděla vo co go,zahodila nůžky a pytel ,dva kroky vzad a hup přes plot..
z toho plyne ponaučení: NEPĚSTUJ U SOUSEDA,VYPLAŠÍ TI ČORKU...
,White Poisona" jsem očesal z 75 %,nechal jsem tam větev v nedozrálým semínkem...ne kvůli tomu aby bylo co do huby...ale ty 4 semínka co tam jsou bych možná i obrečel
Přemýšlel jsem že to něčím poliju,určitě příjde a myslím že by přišel naposled,přál bych mu vývod místo prdele
a trochu práce s nůžkami a 10 dioptriemi jsem si přece málem párkrát ustrihl prst,ale povedlo se většina visí a potom hurá do sklinek...přece uležený je libovější než nějaký utrhnutý a zhulený během týdne ...
chytlo to krapet purpur,škoda že ne genem ale zimou..(fialový jsou jen u vršků vchní části a u spodku jsou tak do půlky)..
jinak voní tak nenápadně,ale po dotyku se na rukou zachytí zemitý odér,který trvá...někdy mě to připadalo že mi smrděj ruky od hoven jak hezké přirovnání
Takže pro letošní rok to s pěstováním vypadá,že je finito..
totální chujavice...
sekl jsem Danny Boye,Hollandian Secret a zbytek durbanu + trpasličího crossa z minulé sozony ,kterej jsem neprezentoval
..
Mountain Jama nechám ještě tag 10 dní pod střešním oknem protože má ještě čas...
opravdu mě překvapil,ikdyž má ještě v tomhle hnusným počasí co dohánět,věřím že to zvládne...
totální peckovice,krásná stavba, vůně...na to jak jsou větvě krásně silný tag se nehorázně prohýbaj pod tíhou palic..
dávám mu tak +- 10 dní
tak tuhle kytku jsem musel sklidit,ikdyž jsem byl 1000% proti..jako jediná byla zakopaná v zemi a to mě sere...měla ještě před sebou takovejch 14 dní a nedovedu si představit tuhle fešandu jak by mi zasmraďovala zahradu v úplné zralosti..škoda ji.
něco mi říká že se jedná o SSH ale to nemohu nijak podložit...