Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja by som to riesil jednoduchymi okami... okolo kvetiny nastrazis oka zo silonu a ked ten chlpaty parchant pride ozierat tak tam pichne hlavu slucka sa stiahne okolo krku a hotovo....
Četl jsem, že když jsou venku tak to takový problém není, že sežerou nějakou jinou rostlinu. Někdo zkušenost s outdoor? mám za nedlouho v plánu vysadit. Jak velkou mají tendenci to žrát? Resp. jak moc to upřednostňují před ostatními rostlinami?
Zdravím
Já sem měl podobnej problém,ale se psem teda fenou.....Normálně mi žrala
paličky rozkousávala fajky atd.Tak sem se jednoho dne nasral a řekl si
chceš trávu máš ju mít.Vzal sem ju a tak sem ju zhulil,že jenom seděla a
lehce se klepala,když chtěla chodit tak se motala a padala.No a od té doby
mám vystaráno trávě se vyhýbá obloukem nepřiblíží se ani ke kytce která
je v zemi.Tak to mužeš zkusit třeba to bude fungovat i na kočky....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.