Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych připomenout že tento projekt je výsledkem práce dvou členů ( Rasta_Pasta , Jpt )
Pokud se tedy budete chtít podělit o karmu , nadělte ji oboum členům:-)
Díky moc a dobrou noc:-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Hoši,tak to by mě ani ve snu nenapadlo Zaručeně bych do toho nešel a jedenkrát bych tam byl vyfajčeny a letěl bych dolu ani nevíte jak Ted by melo pršet celý týden,tak snad budete mít aspoň na chvíli se zaléváním pokoj GL K+ oběma hrdinům
Zatím to bylo zalito pouze jednou a to jen proto, že sme sebou táhli 15 litrů zálivky s hnojivy, tak když už sme to tam měli...
Jinak kolega JPT píchnul prstem do substrátu a říkal, že je tak 2-3 cm pod povrchem ještě trochu vlhký (to byli ty pařáky), takže naprostej cajk
Hraje tam velkou roli fakt, že cca 35-40% substrátu je lignocel, který naprosto nepřekonatelně drží vláhu
Včera jsem se byl projít se psem a náhodou jsem se vyskytnul nedaleko, našeho netradičního place a ještě větší náhodou jsem sebou měl foťák, takže vám přináším tři aktuální fotečky
Podotýkám že jsou focené z dálky, lano sebou na venčení nenosím
Zdravím,
tak zas uplynula nějaká ta doba a my s Jpt jsme byli docela zvědaví, tak po zhruba týdením domlouvání sme se šli mrknout a na náš plácek a při té příležitosti přihnojit.
Eqvip : 10l zálivky s Bio Nova PK13/14 a atami Ata XL
rozprašovač s phytaminem
lano a sedák
foťák
na špeka
Po příchodu na místo bylo už ze zhora vidět, že kytka (myslím že shiva) která byla jako jediná sólo na takové malé římse je mrtě suchá a nevipadá moc živě
Ty tři kytizzz na východní stranu byli taky vyprahlé, pač měli svěšené listy, ale listy byli většinou hezky zelené...
No a ten zbytek na jih je jak co. Všechny měli evidentně žízeň ale některé to snáší lépe a jiné hůře.
Posuďte sami...
Ale s přihlédnutím k faktu, že je to naše myslím čtvrtá návštěva fleku včetně zasazení, tak to pořád deee
PS: neodpustím si přihodit foto ospalé ranní krajiny a paličky, kterou vzal Jpt, aby sme se pobavili
Tak co je dámičky, chlastámeee
Naposledy upravil Rasta_pasta 29-08-2009 v 10:15 AM
Tak jako jsem osobne zvedav zda nam to stihne dokvest. Minulej rok sem jel AK venku a nebyl s nim problem. Ale kdyz vidim v jakym stadiu mame kvetenstvi my a v jakym stadiu ostatni na G, napada me ze kytky zacli kvest dost pozde...no uvidime:-D
V klidu hele. Každej rok je tu panika, že začlo září a ono to ještě nekvete. Ale ono je to opravdu normální§ ...drtivá většina kvalitních odrůd prostě nakvítá teď na tom přelomu srpna a září, na přelomu léta a podzimu Jako každej rok, musíme se modlit za hezký a dlooouhý babí léto.
To že někdo už sklízí bych vůbec nebral nijak drásavě. Přeprcaný mrdky prostě kvetou už od července,no..Ale dobrota to stejně nebude. Taky mám jednu takovou. A i přesto, že mám KK, z tejhle jednej nounejmky nijak nadšenej nejsem a plánuju ji leda tak na haš a do masti. Rači si počkám o měsíc a půl dýl na pořádný dobrotky
Pěstu čest, slunce a zdar!
Váš adrenalin out se mi moc líbí! Takovouhle práci kdyby si s tím dal každej, tak nejsou nářky o čórkách
TdT: JJ z Tvych ust to zni jako uklidnujici opojna basen:-D
Kazdopadne praci sme si s tim dali...a pokud by i tohle obevila naka corka.....tak uz fakt nwm kde pristi rok pestovat:-D Pac tady u nas uz 14 dni behaj mladaci s narychlo susenejma modelama ( vetsinou se semenama:-D) a snazej se to pomenit za neco lepsiho:-DDoufam ze nasim bylinkam se vyhnou velkym obloukem....ale to se bohuzel neda nijek pojistit. Hold uvidime za mesic a pul ( muj skromny odhad vychazejici z predpokladu ze holciny meli pri posledni navsteve cca 10-14dni kvet)