Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste k tomu pachaci, upgradoval jsem, pridal jsem medium, par vychytavek(cidlo teploty) a nainstaloval do vnitrku skrine(do tedka byl venku na skrini). vse se da rychle rozebrat a treba vycistit nebo vymenit medium, uz jen tam dat ten "poradnej" vetrak...
Pachac:
vyska:33,
vnitrni pr.: 11,5cm,
vnejsi pr.: 17cm,
pr. flexihadice 12cm,
Prostor mezi: 3cm,
obsah: 5,5Kg
A na konec otazecky:
Mam pachac umistit do prostred nebo je to jedno? Kam by ste ho daly Vy? Jak daleko od sten?
Cabas, po delsi odmlce jsem o5, z5 prinasim Vam fotecky z 34.dne(12/12), k tomu pripojuju par info, zatim...
(from Rasta_Pasta-uz se to zhustuje pekne to nabobtnava )
Zalivka: (2x denne, 1dcl, 1x za 10 dni, jen vodou)
30ml, 2.slozky(Bloom) + 20ml, 3.slozky(Micro) + 7ml BloomBastic, na 20L!!!
Teplota:
pres den: u vrcholku +-26, u zeme +-21,
vnoci: +- 19
když dáváš pacháč, tak je výhodný aby ta flexi roura byla co nejkratší = lepší proudění vzduchu, menší statickej tlak a ve finále to znamená kvalitnější výměna vzduchu...
jinak začínaj se pěkně nafukovat a věř, že není všem dnům konec
Cabas, vse mam pripraveny, cekam jen na vyplatu holky uz pekne voni, tak uz bych ho docela potreboval. jinac, dneska jsem je prolil jen vodou, zitra vytvorim nejaky macro, tak se pak jukni