Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám tady pro Vás fotečky ze sklizně toho parádního (alespoň pro mne) keře.Šel dolů 16tého.
Byl dost mokrý takže charasu moc nebylo ale práce šla lépe.
Dělal jsem to sám deset hodin a udělal jsem 2/4 načisto 1/4 bez velkých listů a 1/4 zůstala netknutá. Byl to hardcore
Tak jsem se nějak pomalu posouval a posouval časem až jsem se dostal nejen k tomu, abych zpracoval kultivar WR, ale dokonce jsem se dostal k tomu, abych to nafotil a postnul sem pro Vaši potěchu oka.
Celkem kultivar hodil parádních: 750 Gé
ve složení: 500 palice vysoké kvality a zbytek co se mi nezdál tzn. +-250 na mast.
Skladování
Květena jsem skladoval a doposud skladuji v hrnci. Ze začátku jsem hrnec promíchal a vyvětral 3krát denně a postupně jsem to snížil na jedno větrání denně.
Kvalita květů
Květy mají parádní strukturu. Když květ uchopím do ruky a zmáčknu jej tak se smáčkne jen minimálně. Každý květ se těší vysoké hojnosti pryskyřice tak parádní až oči přecházejí. Vůně se nedá moc popsat, ale je cítit lehký nádech ovoce.
Smoke report
Kouř těžší až dráždivý. Po prvním šluku celou ústní dutinu zavalí znatelná chuť. Je hutná. Člověk si říká, že je ten kouř až moc, ale kuřácký zážitek je tak silný, že se neubrání dalším a dalším šlukům. Stav se dostavuje okamžitě. Nejdřív jen tak lehce nakoukne do mozku. Po ukončení rituálu kouření člověk cítí stav dost znatelně. Oči má jako číňan. Stav se drží dlouho a hladina prožitku se odvíjí podle situace ve které člověk je. Doporučuji na tvorbu a učení. Není také vůbec špatné použít ho ve velkém množství ve spojení s hudbou jako totální relaxant.
Závěrem
Jednoduše nejlepší letošní model. Na plíseň docela náchylný. Výnos a kvalita skvělá. Parádní party smoke při rozumném užití.
1. Takže nejdřív to takhle pomrzlo
2. Pak jsem se po pár flushích a sluníčku rozhodl, že to pokosím
3. Byla to docela samička
4. Ale přitom docela kláda
5......done
Tak jsem si řekl, že Vám sem nahruju nějaké ty fotečky sušiny B52. Já teď holduji rusákovi takže mám fotky jen spodků. No stejně jsou na venkovku fajn
Skladování
B52 šla po kose a nějkém tom zpracování (viz výše) na půdu. Tam zůstala ladem.
Kvalita květů
Květi odpovídají sativa phenu. Řidší konzistence. Květy jsou ale dost bohaté na pryskyřici.
Smokereport
Kouř není extra vábný. Při kouření je někdy poměrně cítit hnojivo a to z důvodu špatně vychytaného výplachu. Na druhou stranu je člověk schopen vykouřit pořádní cigaretku sám
Stav je docela dost high. Člověk je po něm dost aktivní. Ovšem v kombinaci s alkoholem je to docela party smasher
Bez výtuhu
Závěrem
Sativa je fajn, ale v mém případě byl problém v obrovském bushy. Příště raději nechat jen tak růst
Takhle bylo dost květů, ale nebyly to hold pořádné nugety.
Opakovaně jsme se setkal s dotazem jak jsem ,,trénoval,, Afghanicu.
Rozhodl jsem se, že konečně odpovím
Afghanica byla řez + je to indica takže měla na věvení docela potenciál nicméně jsem si řekl, že bude potřebovat moji pomoc.
Začal jsem tím, že jsem zaštípl. Když se aklimatizovala venku tak jsem ji začal zaštipovat i postranní větve a to vždy na jednu světovou stranu jednu větev. Ty jsem začal trénovat drátem a roztahovat je do stran.
Jak postupně rostlina rostla začali se na ni objevovat větvičky, které neměli budoucnost. Ty jsem se snažil okamžitě odstraňovat abych si nepěstoval plíseň a neoslaboval rostlinu.