Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes si holky valí 61 den. Průběžně dělám záštipky a ochutnávám. Chutově je to vydařené, stav takovej na celej den, neunavuje, energický kouření. Ale já radši pořádnýho umrtvováka kterej mě dostane do největších pekel. Nechám asi ještě týden a sklizeň provedu na velikonoční pondělí- 70. den. Snad se ještě pochlapí
Před chvílí jsem přišel k boxu, a zjsitil že nesvítí výbojka... Zkusil jsem všecho rozebrat, vyčistit spoje, znova zapojit... výbojka jednou blikla a pak zase nic.. Starter bzučí a zahřívá se ( ale tak normálně, jako když to svítilo), tlumivka je studená. Výbojka nedělá nic. Potřeboval bych poradit jak zjistím kde je chyba. Kabeláž jsem důkladně zkontroloval a jsem si jistý že tam chyba nebude. Pokud je vyjebaná sodíkovka tak by to bylo ještě dobrý ale kupovat novej předřadník se mi fakt nechce... Kua tak to asi setnu dnes no
Nemáte prosím někdo nějakej typ jak zjistit jestli je chyba v tlumivce, starteru, výbojce či někde jinde? Bohužel nemám možnost odskoušet to u někoho, protože neznám nikoho kdo jede 250w.
Dnes na Apríla proběhla trošku neplánovaně kosa. 66 den od přepnutí na květ. Chtěl jsem nechat ještě pár dní ale nebylo mi souzeno. Do 35 dne svíceno 12/12h, od 35 dne 13 světlo/ 11 noc. Použitá hnojiva start-up, terra bloom, phytamin, PK 13-14, enzym. Poslední hnojení proběhlo 43den, takže 23 dní na pročištění bylo možná až moc. Už to maj sečteno...
<------------ CHRONIC - 3 rostliny. Rhina jsem bohužel opoměl vyfotit jako celek.
Foto sušiny samozdřejmě dodám.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
A protože největším nepřítelem pěstitele je zahálka rovnou jsem se vrhnul na nové kolo. Tentokrát 6 x TOP 44 aus Wien. Porouchanej 250w kit jsem vyměnil za rezervní 150w, holky si chvilku porostou pod slabším světlem a hned jak zprovozním 250w přehodím to.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
CHRONIC celkem..... 118g!!!
WHITE RHINO ......... 129g!!!
Celkem pro mě naprosto nečekanejch 237g. Kdyby se to pořádně obralo od listí tak by váha šla trochu dolu... ale vem to čert. Je to dost řídký, žádný kameny se nekonaly bude aspoň na měsíc o pálení postaráno ... příště musím víc prostříhat spodky a dýl hnojit...