Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » <2x400w>DRIP,aneb jak málo stačí,aby naše holky říkaly,že jsme nejlepší na growru:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

PŘEDEHRA jelikož se nestačila naše výprava celá o vočkovat odlet se posunul o celých 14dní takž mi to dozraje uschne a

Old Post 14-07-2009 v 21:16 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Vyzerajú to byť slušné salámy.

Marihuana je dar.

Old Post 14-07-2009 v 22:33 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

zdravím Tě.
...a kde že jsou ty lepší salámy jak má MANHUNTT ?!
EDIT: třebas viz. název threadu - velká výzva
jinak nevím jak by měly asi pálky po kristalonu vypadat.?? Snad i bobtnatější,ale nedá se to pak kouřit,o to asi jde.??!

K+ za smělost
K- za velkou hubu

pic

Naposledy upravil 15-07-2009 v 10:46 AM

Old Post 15-07-2009 v 06:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

[účet odstraněn]

Old Post 15-07-2009 v 08:40 AM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

TO:SIMOR a kdeže někdo psal že budou lepší jak u manhuntta, on jede 600w já 400w i když se jedná o200w rozdíl je dost velký, takže bych si asi sral do huby kdybych tohle napsal jinak jsem pouze psal, že na tom dripu není nic a že ho dojedu v naprosté pohodě a ve srovnatelné kvalitě a to se mi povedlo

grizly s fotky bude dost problém vše se mi válí nic ne stoji jak jsou palïce těžké budu to muset nějak vyztužit a naaranžovat aby to nějak vypadalo jinak den 53

Old Post 15-07-2009 v 10:12 AM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

2hary: Na těchto fotkách už je to o dost menší než na těch minulých.
Věřím svému zdroji, že to tak je, protože je víc než zkušený. Navíc jsem to mohl pozorovat i na svejch kytkách.

BzZzum

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 15-07-2009 v 10:59 AM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

No myslím,že moc lidí tady na kristalonu hydro nejelo-tak proč hned řeči o hnusné chuti? Není lepší si počkat na finální hodnocení.

Tohle je vec která me třeba zajímá,tak benjamine pak to zkus nejak smysluplne popsat.Na začatku threadu píšeš,že na kvet ho nepojedeš.Proč jsi zmenil názor? Jak rychle se ty rohože na kristalonu zasolují?

O jednoduchosti a nenáročnosti dripu už toho bylo napsanyho dost.Ono je to tak,že každej kdo začíná(bo vůbec nemá indoor zkušenosti) vidí zmet hadiček a hned si myslí jak je to složity.Kdo do toho trochu vidí,tak ví že je to jen automaticky zalívání (ostatne jako všechny systemy)

ad. 600W vs 400W to je snad bez diskuze

Old Post 15-07-2009 v 11:33 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Čusík

Mno, taky nevim jak muze nekdo hodnotit vysledny mnozstvi a chut uz ted, to je trosku neprofesionalni pristup, zeano
Ale proc pisu, podle teto fotky http://grower.cz/forum/image.php?at...15405&size=full, zda se mi to nebo to mas kapanek prehnojeny. Myslim ty listy co se ti kroutí jakoby dolu. Pak smaznu

P.S: ty fotky jsou opravdu na K- ! Pokud fotis z tech 30 cm, tak prepni na tom kolecku nahore, na obrazek kyticky PAK LEPE ZAOSTRIS

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 15-07-2009 v 11:55 AM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

citace:
Původní příspěvek od Machoman
No myslím,že moc lidí tady na kristalonu hydro nejelo-tak proč hned řeči o hnusné chuti? Není lepší si počkat na finální hodnocení.

...no fuj,ani se mi nechce věřit,že jsi to psal ty.

BENJAMIN LINUS! :
...vůbec nejde o Watty

Old Post 15-07-2009 v 11:56 AM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

HOLA dokončeno ze vším všudy odpovím na pár otázek

MACHOMAN:rohože se téměř nezasolovali, kristalon jsem požïl na květ právě proto že nikdo předeemnou a spoustu lidí z mého okolí to zajímalo a taky proto že výslední produkt poslouží na výrobu masti a kapek takže zhulena bude tak pětina takže nebylo se téměř čeho bát

Zjímala tě chut,musím uznat,že i po 11dením čištění chut nic moc já to tam cítil lidi z mého okolí co hydro jedou už roky říkali,že je to unosné a nějaka extremě to není cítit takže záleží asi na jedinci já osobně bych to už nejel

TO xpapousek : tohle mě pobavilo citace:zda se mi to nebo to mas kapánek přehnojeny

kytky trpěli spíš nedostatkem, závěru jsem je přikrmil daleko více zezelanali a palice se nafoukli,ale i tak to bylo málo poněvač při závěrečném flusingu rychle žloutli a bylo znát,že jim chybí rádlo a hlavně tyhle skroucené listy byli jen na jednom modelu a to N.Y.C.D takže spíš náročnější model na podmínky a sám jeho majitel říkal,že tahle mrška vydrží 3.00EC takže spíš nedostatek odborníku

SIMOR: ...vůbec nejde o Watty

a o co tedy jo vím parádně to nafotit a pěkně o tom napsat hm to neumím v tom jsem zklamal a sám uznávám na MANHUTTA v tohle ¨nemám ani náhodou

zde jsou fota usušeného matroše bylo 895g,,le čísla nejsou podstatné řekl bych,že i zde tyhle čísla fungují jako když jsem si v pubertě ¨říkali déluk přirození každý si rád přidá

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 02-08-2009 v 20:05 PM

Old Post 02-08-2009 v 19:53 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

troch jsem se snažil a by ty fotky vypadali ruzně jsem musel vystužovat podpírat a hlavně strašně stísnění prostor na focení

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 02-08-2009 v 20:17 PM

Old Post 02-08-2009 v 20:07 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

závěr: myslím si ,že jsem to celkem dal, na lossera co to jel prvně na půjčeným systému s minimum zkušeností to ujde, co dodat snad jen to, že každý by se měl chovat tak aby se za to až později dostane rozum nemusel stydět ted v uterý odjíždím na 2roky tak, až se vrátím at se tu máte všichni rádi zdarec

PS. bylo mi ctí GROWER navštěvovat někteří tu sou opravdový Pani pěstitelé

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 02-08-2009 v 20:53 PM

Old Post 02-08-2009 v 20:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 45

zdar

ale právě,že jde hlavně o to dobře o tom a dobře to nafotit.
Úrodu máš pěknou,gramíků požehnaně.

Z fotek bohužel nepoznám nic,žáden detail,nemám jak porovnat,jenom že ten "flek" vypadá jako pěkná palice je málo.
Dyť co chci vidět,chci vidět tetail,chci to vidět,jakobych to měl před sebou ne!??
...potom nechápu smysl a přínos takového threadu,jenom že ten a ten jel to a to a udělal toho tolik a tolik,hmm fajné

A co se týče kristalonu.Vyloženě pro výnos,protože s chutí to nemá nic společného.
PS: a to že "mrška"vydrží EC 3,0 neznamená že při 2,0 je podviživená

Naposledy upravil 03-08-2009 v 05:31 AM

Old Post 03-08-2009 v 05:26 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás