Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím Tě.
...a kde že jsou ty lepší salámy jak má MANHUNTT ?!
EDIT: třebas viz. název threadu - velká výzva
jinak nevím jak by měly asi pálky po kristalonu vypadat.?? Snad i bobtnatější,ale nedá se to pak kouřit,o to asi jde.??!
TO:SIMOR a kdeže někdo psal že budou lepší jak u manhuntta, on jede 600w já 400w i když se jedná o200w rozdíl je dost velký, takže bych si asi sral do huby kdybych tohle napsal jinak jsem pouze psal, že na tom dripu není nic a že ho dojedu v naprosté pohodě a ve srovnatelné kvalitě a to se mi povedlo
grizly s fotky bude dost problém vše se mi válí nic ne stoji jak jsou palïce těžké budu to muset nějak vyztužit a naaranžovat aby to nějak vypadalo jinak den 53
2hary: Na těchto fotkách už je to o dost menší než na těch minulých.
Věřím svému zdroji, že to tak je, protože je víc než zkušený. Navíc jsem to mohl pozorovat i na svejch kytkách.
No myslím,že moc lidí tady na kristalonu hydro nejelo-tak proč hned řeči o hnusné chuti? Není lepší si počkat na finální hodnocení.
Tohle je vec která me třeba zajímá,tak benjamine pak to zkus nejak smysluplne popsat.Na začatku threadu píšeš,že na kvet ho nepojedeš.Proč jsi zmenil názor? Jak rychle se ty rohože na kristalonu zasolují?
O jednoduchosti a nenáročnosti dripu už toho bylo napsanyho dost.Ono je to tak,že každej kdo začíná(bo vůbec nemá indoor zkušenosti) vidí zmet hadiček a hned si myslí jak je to složity.Kdo do toho trochu vidí,tak ví že je to jen automaticky zalívání (ostatne jako všechny systemy)
Mno, taky nevim jak muze nekdo hodnotit vysledny mnozstvi a chut uz ted, to je trosku neprofesionalni pristup, zeano
Ale proc pisu, podle teto fotky http://grower.cz/forum/image.php?at...15405&size=full, zda se mi to nebo to mas kapanek prehnojeny. Myslim ty listy co se ti kroutí jakoby dolu. Pak smaznu
P.S: ty fotky jsou opravdu na K- ! Pokud fotis z tech 30 cm, tak prepni na tom kolecku nahore, na obrazek kyticky PAK LEPE ZAOSTRIS
Původní příspěvek od Machoman No myslím,že moc lidí tady na kristalonu hydro nejelo-tak proč hned řeči o hnusné chuti? Není lepší si počkat na finální hodnocení.
...no fuj,ani se mi nechce věřit,že jsi to psal ty.
HOLA dokončeno ze vším všudy odpovím na pár otázek
MACHOMAN:rohože se téměř nezasolovali, kristalon jsem požïl na květ právě proto že nikdo předeemnou a spoustu lidí z mého okolí to zajímalo a taky proto že výslední produkt poslouží na výrobu masti a kapek takže zhulena bude tak pětina takže nebylo se téměř čeho bát
Zjímala tě chut,musím uznat,že i po 11dením čištění chut nic moc já to tam cítil lidi z mého okolí co hydro jedou už roky říkali,že je to unosné a nějaka extremě to není cítit takže záleží asi na jedinci já osobně bych to už nejel
TO xpapousek : tohle mě pobavilo citace:zda se mi to nebo to mas kapánek přehnojeny
kytky trpěli spíš nedostatkem, závěru jsem je přikrmil daleko více zezelanali a palice se nafoukli,ale i tak to bylo málo poněvač při závěrečném flusingu rychle žloutli a bylo znát,že jim chybí rádlo a hlavně tyhle skroucené listy byli jen na jednom modelu a to N.Y.C.D takže spíš náročnější model na podmínky a sám jeho majitel říkal,že tahle mrška vydrží 3.00EC takže spíš nedostatek odborníku
SIMOR: ...vůbec nejde o Watty
a o co tedy jo vím parádně to nafotit a pěkně o tom napsat hm to neumím v tom jsem zklamal a sám uznávám na MANHUTTA v tohle ¨nemám ani náhodou
zde jsou fota usušeného matroše bylo 895g,,le čísla nejsou podstatné řekl bych,že i zde tyhle čísla fungují jako když jsem si v pubertě ¨říkali déluk přirození každý si rád přidá
Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 02-08-2009 v 20:05 PM
závěr: myslím si ,že jsem to celkem dal, na lossera co to jel prvně na půjčeným systému s minimum zkušeností to ujde, co dodat snad jen to, že každý by se měl chovat tak aby se za to až později dostane rozum nemusel stydět ted v uterý odjíždím na 2roky tak, až se vrátím at se tu máte všichni rádi zdarec
PS. bylo mi ctí GROWER navštěvovat někteří tu sou opravdový Pani pěstitelé
Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 02-08-2009 v 20:53 PM
ale právě,že jde hlavně o to dobře o tom a dobře to nafotit.
Úrodu máš pěknou,gramíků požehnaně.
Z fotek bohužel nepoznám nic,žáden detail,nemám jak porovnat,jenom že ten "flek" vypadá jako pěkná palice je málo.
Dyť co chci vidět,chci vidět tetail,chci to vidět,jakobych to měl před sebou ne!??
...potom nechápu smysl a přínos takového threadu,jenom že ten a ten jel to a to a udělal toho tolik a tolik,hmm fajné
A co se týče kristalonu.Vyloženě pro výnos,protože s chutí to nemá nic společného.
PS: a to že "mrška"vydrží EC 3,0 neznamená že při 2,0 je podviživená