Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 2009 Mrazův outík.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Mr!Freeze
Stálý Člen

Karma uživatele Mr!Freeze - 83% PěstitelskáKarma uživatele Mr!Freeze - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

+
abych se ušetřil popisků ta vlevo je WW a v pravo si lebedí Caramel

OMLOUVAM SE ZA TO ŽE SI KULI ME MUSITE KROUTIT HLAVU, ALE PROSTE SE TO NE A NE OTOČIT

!!!=_-=LETS GO AND LET IT GROW=-_= !!!

DnB !!! aneb i když se to zatim suší drumíky už buší v uších. !!!

Old Post 21-07-2009 v 11:38 AM
Mr!Freeze je offline   Profil uživatele Mr!Freeze   Find more posts by Mr!Freeze   Foto galerie člena Mr!Freeze   Click here to Send Mr!Freeze a Private Message   Add Mr!Freeze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PL3V3L
Stálý Člen

Karma uživatele PL3V3L - 78% PěstitelskáKarma uživatele PL3V3L - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Pěkně se ti to větví, ale bolí mě z toho za krkem jak sem musel otočit No taky doufám v babí léto

"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."

Jack Herer - bio
Kompost+Zahrada 09
Beseda u Bigbítu

Old Post 21-07-2009 v 13:19 PM
PL3V3L je offline   Profil uživatele PL3V3L   Find more posts by PL3V3L   Foto galerie člena PL3V3L   Click here to Send PL3V3L a Private Message   Add PL3V3L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr!Freeze
Stálý Člen

Karma uživatele Mr!Freeze - 83% PěstitelskáKarma uživatele Mr!Freeze - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Tak jsem tady zas vcerejsi brutalní větrná smršť jim dala opravdu zabrat....byly ohle az k zemy...ale kupodivu vše přežili posilam dalsi Fotky
2foto- útoky slimáků neustávají je na case přijít s bezcitnou offenzivou

Naposledy upravil Mr!Freeze 24-07-2009 v 11:50 AM

Old Post 24-07-2009 v 11:43 AM
Mr!Freeze je offline   Profil uživatele Mr!Freeze   Find more posts by Mr!Freeze   Foto galerie člena Mr!Freeze   Click here to Send Mr!Freeze a Private Message   Add Mr!Freeze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

To byl včera pěknej fukejř. taky jsem je pozoroval jak polehávají.

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 24-07-2009 v 12:34 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Na ty slimejše si pořiď vanish, ten jim dá a tak podobně...

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 24-07-2009 v 12:35 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr!Freeze
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

To John- mel jsem hruzu toho jak tam chudinky trpěli ale konec dobrý, všechno dobré
To Hyena- Dneska jim tam z vanishe udělám menší vodní příkop at se rozpustěj parchanti ;D jak koukam tak slimaci jsou letos diky počasí globální problém...

Old Post 25-07-2009 v 11:13 AM
Mr!Freeze
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Boj se slimáky započat. kyticky mají- Car. 150cm a WW- 130cm. A k mé obrovské radosti jsem již začal pozorovat první známky kvetení.
Spíš bych řekl že se nám !!SLEČNY!! dostávají do správného věku A největší radost my dělá že když se na ně jdu každý den kouknout tak je skoro nepoznávám (možná bych měl omezit alkohol )

Přidal bych fotky, nějaky makro květu, ale bohůžel... můj telefon opravdu není na takove moje požadavky vytvořen

Old Post 25-07-2009 v 17:11 PM
Mr!Freeze
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Další návštěva.......z pozorování těch kytek mam pomalu větší radost než z hulení jejich sestřiček.

Old Post 27-07-2009 v 12:46 PM
Mr!Freeze
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Zdravim vseci. tak dneska jsem se vrátil z návštevi Holandskeho města Tilburg....DOKONALEJ zažitek coffe shop SHIVA stojí za to. později dodám nějaké fotky

Old Post 31-07-2009 v 16:11 PM
Mr!Freeze
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

tak sem poslu nakonec fotku jen jednu...pac zbytek bud obsahuje větší míru mojí maličkosti...nebo nemá absolutne hlavu a patu (rozmazané, nebo focení blbostí nezajímavých) čím to asi bylo?

jinak ceny v Shivě byly v pohodě. Hasik grámek cca od 6 E do 17E
to maroko co je nafotce sálo 7.50 E. Travex stál od 5 E do 12 E za G. Potom byla možnost nákupu předem ubalených jointu.cca 5 E. a dost mě prekvapili akce typu 3+1 zdarma nebo 3 jointíky za cenu 8 E. byl jsem v rájí

Naposledy upravil Mr!Freeze 04-08-2009 v 12:47 PM

Old Post 04-08-2009 v 12:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-10-2006 - 2. Cratův OUT - 18 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás