Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tady zas vcerejsi brutalní větrná smršť jim dala opravdu zabrat....byly ohle az k zemy...ale kupodivu vše přežili posilam dalsi Fotky
2foto- útoky slimáků neustávají je na case přijít s bezcitnou offenzivou
!!!=_-=LETS GO AND LET IT GROW=-_= !!!
DnB !!! aneb i když se to zatim suší drumíky už buší v uších. !!!
To John- mel jsem hruzu toho jak tam chudinky trpěli ale konec dobrý, všechno dobré
To Hyena- Dneska jim tam z vanishe udělám menší vodní příkop at se rozpustěj parchanti ;D jak koukam tak slimaci jsou letos diky počasí globální problém...
Boj se slimáky započat. kyticky mají- Car. 150cm a WW- 130cm. A k mé obrovské radosti jsem již začal pozorovat první známky kvetení.
Spíš bych řekl že se nám !!SLEČNY!! dostávají do správného věku A největší radost my dělá že když se na ně jdu každý den kouknout tak je skoro nepoznávám (možná bych měl omezit alkohol )
Přidal bych fotky, nějaky makro květu, ale bohůžel... můj telefon opravdu není na takove moje požadavky vytvořen
Zdravim vseci. tak dneska jsem se vrátil z návštevi Holandskeho města Tilburg....DOKONALEJ zažitek coffe shop SHIVA stojí za to. později dodám nějaké fotky
tak sem poslu nakonec fotku jen jednu...pac zbytek bud obsahuje větší míru mojí maličkosti...nebo nemá absolutne hlavu a patu (rozmazané, nebo focení blbostí nezajímavých) čím to asi bylo?
jinak ceny v Shivě byly v pohodě. Hasik grámek cca od 6 E do 17E
to maroko co je nafotce sálo 7.50 E. Travex stál od 5 E do 12 E za G. Potom byla možnost nákupu předem ubalených jointu.cca 5 E. a dost mě prekvapili akce typu 3+1 zdarma nebo 3 jointíky za cenu 8 E. byl jsem v rájí