Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nenaděláš nic, ale pěkně tě to nasere to mi věř. Pěkný keře
hlavně ať sklidíš podle poslední fotky to vypadá že o sluníčko nouzi nemáš co? tam svítí celej den k+ letí
Jo jo znám ten pocit moc dobře, nicméně už se připravuje první indoor, abych se přez zimu nenudil! Hlavní důvod proč se bojim čorek, je že mám strach, aby to nesebraly v půlce květu a já bych tak neviděl kytičky v plné síle... Jinak k večeru je to s tim sluníčkem horší, stíní tam pár menších topolů, ale co i tak je to s tim světlem dobrý!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Dnes jsem se probudil v jednu s hroznou kocovinou, tak jsem si šel provětrat hlavu na pole a řekl jsem si , že vám postupně představim jednotlivé slečny co jsou už v květu. Tak se nestydte a seznamte se!
Původně mi byla tato kytka darována kamarádem, kterému jsem loni dával řezy, jako Jack Herer x Belladona (původem ode mě), ale jelikož nemá s těmito dvěma "rodiči" nic společného tak si mysli, že se jená o No name, kterej dostal od dalšího člověka co byl v USA a přivezl tyhle semena. Řekl bych, že se jedná o čistou sativu- tenoučký listy, celkově hodne rychle rostoucí a vytáhlá kytka. Doufám, že už mi brzo dojde pyl, abych ji mohl něčim nakřížit, takhle brzo a rychle kvetoucí sativa se jen tak nevidí (květ nasadila okolo 20.7.).
Tahle kytka nasadila květ cca 17.8. Taky klasická sativa- má asi tak 2,5 metru a bez zaštipování by byla vidět na kilometry daleko . Zkoušel jsem jí nafotit co nejlíp, ale zabránily mi v tom kopřivy a její obří rozměry... No jsem na ni zvědavej co předvede!
Jelikož kvetou jen tyhle 4 kytky, rozhodl jsem se udělat malej pokus. 23.8. jsem došel na pole s cca 50l vody, do který jsem dal 5x větší max. doporučenou dávku PK 13-14 od B"cuzz + květovej stimulátor. No a dnes jsem se byl podívat jestli se něco stalo- Nejsou vidět absolutně žádný známky přehnojení a o tom jestli je to nakoplo do květu se dá jen spekulovat... Z 15 nekvetoucích kytek pomalu začíná nahazovat květ 8 kytek, ale těžko říct jestli už to neni periodou... Příští rok to musim zkusit o tejden dřív a alespon 10x takovou dávku.
Kdo, že by chtěl krást páníčkovy kytičky...?
No tak na zahradě mi zbyly ze 3 jen 2 kytky. MK-Ultra byl samec (jo jo feminizovaný semínka), ale nezlobim se- nakřížim ho s něčim brzo kvetoucim (asi Erdbeer a Lebanese) a třeba by výsledek mohl bejt zajmavej! Jinak BCN Diesel už začíná kvést, tak uvidim jestli to stihne... Je to dost vytáhlá sativa- už 2m což je na zahradu až moc- aby ji nějakej snaživec nezbystřil... Poslední květina je California orange, je to záprdek, BCN mu strašně stíní. Ale už kvete tak tejden.
BCN Diesel
California orange
MK-Ultra (feminizovanej)
Jo jo, hele je to od T.H.Seeds- kros OG Kush/ G13. Chtěl jsem tenhle model jen na zkoušku a hlavně proto, abych ho mohl nakřížit nějakym outem, takže se to docela povedlo!
pekny pekny, jenom se divim amigo, ze tam toho samce nechavas az takle dlouho, na mem miste by byl davno pryc, a na krizeni neni nejlepsi volba samec z feminizovanejch semen, stejne je to divny hermace bych jeste pobral, ale samec? no nevim no.. jak slape to phacko?
Zdravím vás lidi!
Tenhle update je spíš pro mě, abych za rok věděl... No tak už kvetou všechny kytky krom Mountain jamu, Northern lights, Ata tundry a chroniku z řezu- ty to už asi nestihnou... Kvetoucí kytky dostávaj tak 1x za 5dnů asi 2x větší dávku MR2, Calgreen, Bloom stimulátor a asi tak 5x větší dávku PK 13-14 od B"cuzzu. Obě Lebanese a no name sativa vypadaj, že do konce září půjdou pod kudlu (mačetu x sekyru ) Mám z nich radost, hlavně z Red Lebanese- pálky jako moje ruka a parádně orosený!
Jinak létos out nepřítel číslo 1 je vítr- už si s tim nevim rady, po včerejší bouřce zase zohýbaný a položený 3 kytky (všechno obři- Chronic, a obě Bellabery, ty jsou jakoby gumový, hrozně se ohýbaj pod tou váhou a to ještě pořádně nekvetou...) Jo ještě jsem včera opyloval jednu větev Red Lebanese pylem z MK-Ultra, tak doufám, že to déšt nesmeje, to by mohl bejt hodně zajmavej kros!
Až bude svítit sluníčko tak vám dojdu nafotit všechny kvetoucí mršky, zatim jen romantické foto!
Dnes jsem se vydal vyfotit a představit vám pár kvetoucích kytiček, bohůžel se po pár fotkách objevil nápis baterie vybita a bylo po legraci... Tak alespoň něco!
1) Americká no name sativa- má dost prapodivný palice...
2) Lebanese (červený pheno)
3) Lebanese (bílý pheno)
Tak tahle kytička má cca 2,5m do vejšky, ale je to šílenej keř, hodně se mi líbí, jen doufám, že jsme létos schytali lepší pheno než loni (hodně řidký).
Tahle kytička byla ve svém utlém věku neuvěřitelnej mutant, uvažoval jsem jestli ji nevyrejpnu, ale nakonec se rozjela a jsem rád, že jsem ji tu nechal. Výška pouhých 1,5m.