Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už se to pěkně kulatí dělají mi radost sjem zvědav jaks to dopadne. Kytky byli radikálně prostříhány a zapoměl jsem se také zmínit že už před 2 týdny bylo přidáno vzduchování pro každých 30l bubbleru 210l za h. vzduchu a euro 1 na přítah vzduchu do pěstírny bohužel i tak se vlhkost pohybuje většinou mezi 30-40% hodně také ale zaleží na počasí venku.Hnojím podle tabulek docela jim to prospívá +bloombastic 0,45ml na L + enzymy. Kýble měnim na čistý roztok jednou za tři týdny myslím že to stačí. Pokoukněte a řekněte jaks se líbí mě se zdají trošku malé no inu ale času snad ještě dosti AT to roste IGRA :
mas to moc krasny a tady na tvoji zadost prihazuju aktualni fota moji wdowky z dnesniho dne - 21. den na kvetu
omluvte kdyztak zhorsenou kvalitu, je to foceny pri zapnutym sestikilu...
tak kolegacku, kde jsou fotky??? tady cekam od vcerejska a furt nic ;D
nicmene... sestikilo je na m2 urcite akorat... spis premyslim, ze v dalsim kole hodim 2x 400 W vedle sebe - teoreticky by se pod tim dalo udelat kilo, a ten narust o 200 W uz nebude za elektrinu tolik...
btw, mam na tebe dotaz... na par holkach (cca 2 nebo tri z 15ti) mi uschly konecky vlasku (viz foto), nestalo se ti to taky? jinak vypadaj dobre a usychani se dal nerozsiruje... zatim mi to starosi nedela, jen by me zajimalo cim to muze bejt... samozrejme to neni dotaz jenom na IGRU, ale na vsechno growerstvo, takze dik za kazdej nazor
jeste dodam, ze se NEJEDNA o kytky, ktery jsou pod zdrojem svetla
no mate to nadherny pane! ;D je videt, ze ses o par dni napred no
hele ale nesolis jim zbytecne moc? jak casto a jak dlouho proplachujes cistou vodou?
jo a jeste jedna otazka.. co spodni palicky, na ktery nesviti primo svetlo (teda jestli tam nejaky mas), jsou prorostly, nebo z toho bude jenom ridkej shit? premejslim totiz o tom, ze bych je otrhal, aby sly vsechny ziviny jen do tech hornich... ale pokud budou aspon trochu prorostly, tak je tam necham, abych je zbytecne nestresoval no =/ takovy dilema trosicku
Původní příspěvek od citca no mate to nadherny pane! ;D je videt, ze ses o par dni napred no
hele ale nesolis jim zbytecne moc? jak casto a jak dlouho proplachujes cistou vodou?
jo a jeste jedna otazka.. co spodni palicky, na ktery nesviti primo svetlo (teda jestli tam nejaky mas), jsou prorostly, nebo z toho bude jenom ridkej shit? premejslim totiz o tom, ze bych je otrhal, aby sly vsechny ziviny jen do tech hornich... ale pokud budou aspon trochu prorostly, tak je tam necham, abych je zbytecne nestresoval no =/ takovy dilema trosicku
Zdarec díky díky za chválu. No musím se přiznat že jsem je trošičku přesolil, ale nic výrazného zpálil jsem trošičku konečky listů bohužel ale nemohu sledovat EC bot mi odešel EC metr do věčných lovišt jinak solím jenom podle návodu roztok měním 1 krát za 2 až 3 týdny v bubbleru se neroplachuje bo o tom nevím.
NO a paličky na které nedosáhne pořádný sluneční paprsek jsem všechny probral a odstranil rozhodně nějaké razantnější probrání v nižších patrech bylo nutné z důvodu nepropustné jungle. Tot snad ve pěstu zdar IGRA
Tak se nám to pěkně kulatí radost pohledět PH drží nádherně 5,9-6,0 jěště 3 dny na hnojkách a chci nasadit Final solution.
Fotka s krabičkou na pravo Peace Maker na levo White Widow
EDIT: nakonec použit bohužel jenom Final Rypen jsem nesehnal omluva
Táák jedem do finale 7.den na final solution dolevam jenom upravenou vodu pálky se neuvěřitelně nafoukly jsou libové.Kosu plánuji v sobotu dostanou ještě 20 hodin tmy.
Hezké jen k tomu Ripenu a Final Solution: FS je na proplach, Ripen slouží ke zkrácení květu, aneb k rychlejšímu dozrání V obou případech bych doporučil ještě týden čistou vodu s tím, že druhý den výměna vody za čistou, pak čtvrtý a pak kosa
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Zdravím tak nám proběhlo trochu změn kyti jsou stále na živu roztok jim byl kompletně vyměněn za upravenou vodu a světelná perioda uravena na pouhých 8 hod doufám že jim to prospěje. Také jsem úplně zapoměl dodat že jsem použil jenom Final solution plánoval jsem koupit oboje , ale nebyl na skladu tak příště. Za předchozí klamné info se omlouvam musím to opravit. Kosu plánuji za 4-5 dní jak to vidíte ?
Zdravím a předem děkuji za všechny pozitivní ohlasy. Takže dopadlo to celé takto pěkně proschlého mat. 255G no jsem čekal o 50 více ale je to taky moc dobré většina pálek pěkně tvrdá nádhera.
A z toho paní PEACEMAKER opravdu do bubbleru výkonná odrůda (byly nejkrásnější, nejvěnejvětší) .
ůčinky: Skunkové aroma i při kouření, tvrdý a neustupující stav pálky exkluzívně tvrdé jak šutr FAVORIT!
White Widov jemný kouř dobré aroma v poho k nějaké lehké práci, pálky menší.
Tak toto je je celé shrnutí příště plánuji jednu kyti na kýbl (6krát 25L) nějakou čistou indiku a delší dobu růstu tak se těšte pěstu zdar IGRA.