Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, přijde mi, že některý jsou až moc žlutý-nezalejváš je až moc často? Podle bahna v květináči bych usoudil, že ano. Jestli mohu poradit, nech je pár dnů bez zálivky.-Byla by škoda o ně přijít -neni to rostlina z bažin a mokřadů
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Apartman: Ty fotky sou nafocený těsně po zalití, mám je u babičky a ta je právě moc nezalila, když sem tam přišel byli docela dost suchý, tak sem je zalil a dneska sem se na ně byl podívat a připadalo mi jako by za ten den stršně moc vyrostli, byli úplně jiný než včera...i takový mohutnější prostš krása asi jim ta voda hodně pomohla potřebovali to. Teď je tak tři dny nechám v klidu, uvidím podle sucha.
Původní příspěvek od stream cus...dotaz: kdy je budes presazovat..a mas na to nakou techniku abys neposkodil koreny kdyz je mas v tehle hlinenejch kvetinacich?? diky
Čus. Přesazovat je budu, až to budou potřebovat. Náký to už potřebujou, tenhle víken se do toho pustím .
Je pravda, že situaci s květináčema sem dost podcenil, doma sme neměli, tak sem musel k babičce a ta měla tyhle, na nový nebyli finance
. V těch větších květináčích ty kytky nechám dýl, oni pěkně zakořeněj a pat hezky půjdou s hlínou, jako ,,bábovička''
ale vůbec se na to netěším, snad to půjde dobře.
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 29-04-2009 v 15:38 PM
Zdar! Chtěl bych se zeptat někoho zkušenějšího...
Mám ten výluh kopřiv zavíčkovat nebo to nechat otevřený? Ptám se proto, že někdo říká zavřít, někdo otevřít.. tak jak to teda má být? Nebo to je ůplně jedno jeslti to mám zavřený či ne? dík
Nazdar,to nejsou vinné kvasinky aby se to muselo zavíčkovat,ještě jsem to nikde nevidel aby to někdo zadělával-starší lidé.Bublinky musí někde unikat,starý hnuj když je slehlý,bez přísunu kyslíku vydrží nekolik let bez jakékoliv změny ale povrch je už rozložený-je tam kyslík,hnojiště se přehazuje aby se změnilo rychle na kompost
Nemáš zač.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
ja to mel zavrene pak sem to chtel otevrit a zkontrolovat no a on ten smrad vsude strikal takze na to treba jenom nasad vrsek a obcas ho zavri a protrepej