Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery, Honeybee a Hashberry jsem byl donucen přesunout In, špatně jsem nastavil časovač a výbojka si to pražila nonstop 24h po dobu 3 nocí. Hashberry vypadá bídně, byla zalévána nepravidelně, nedostatečně a pouze vodou - je světlá jeví nedostatek živin. Dnes se dal vše konečně doporádku.
Dnes zálivka - 2ml start up/ 2ml bloom + postřik phytamin a cropmax
Obě kvítka se za ty 4 dny potáhly o dobrých 5cm a vyhodily spoustu nových větviček. Out of control. Brzy postnu fota.
Co myslíte že je pro kytku méně stresující, přepnout zrovna na cyklus 12h/12h a nebo z 18h/6h každým dnem ubírat po hodině?
Honeybee - supr genetika, krásně tmavá, vrcholky se po přepnutí periody 12/12 začaly rychle táhnout vzhůru za světlem.
Hashberry - jsem z ní trošku zklamaný a může zato nákvět ze startu, uvidíme co předvede v květu. Je příliš hustá, moc listů, moc malých stonků. Nevím si sní rady . Potřebovala by tak zvaně zkulturnit.
Původní příspěvek od ------- mel si do nich prat dusik a otrhat kvety hned na zacatku. Ted se mi stalo to same akorat ze sem klony uz nakvetle dostal.
Nazdar, konec koncu mi ten nákvět asi maximálně zvýší výnos takže to taková tragédie není . Myslím si, že tím dusíkem bys nic nezkazil ale květ by nezmizel. On začínal pomalu mizet když se prodlužovala doba denního světla. S těma řezama si myslím, že pokud je to kvalitní genetika tak budou v pohodě. Uvidíš, když tak pisni. Cau
Ahoj všichni, našel jsem na spodní straně listů nějaké malé zrůdy a začínají mi na listech (spíše vrchních) dělat bilé skvrnky malé takové odřeninky. Jsou to svilušky ? Díky za radu clkm to spěchá v úterý odjíždím do It. na 10 dní a potřebuju se jich zbavit ! Peace
fuck & good luck takhle v květu to dokáže nasrat. ale dá se to...
udělat najednou pár věcí hned jich tam bude méně (teplota dolu, vlhkost rači nechat, rozvěsit destičky, ručně je rozmačkávat a to hlavní - predátor :killer:
V jakém obchodě se dá koupit ten predátor ? Už jsem je postříkal nakou sračkou proti sviluchám, poté jsem je umyl pod vodou, a za chvili udělám další postřik omite 30w, rozmačkal jsem jich fest ale mám celkem obavy co se bude dít dalších 10 dní když u květin nebudu to je v prdeli ... jo ten postřik co jsem praktikoval před dvěma hod. pěkne opálil pestíky ... to je v p.ci. Thnx za rady
ÖK. nechám to zatím tak , ještě dám asi dnes druhé kolo postřiku, u těch predátorů píší, že pouze osobní odběr. Obchod mají v plzni což mám přes celou naši republiku . V nějakém jiném obchodě nevíš jestli to seženu ? .... TO jsou trable kurec zrovna v nepravou chvíli ja se pos..ru. Diky