Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Erste Klasse, meine Freunde. Nastal čas žatby. Né že bych byl spokojen s datem a není tedy úplňek, ale počasí jsme se rozhodli neriskovat a radši jsme to šli s panem M. pokosit. A že je na co koukat
Jako nebyl moc čas se tam zdržovat že takže jsou jen tři fotky
Tady je Čtyřzubec (MIX07) a nevypadá vůbec zle ... pak jedno makro v Dočesné je právě Čtyřčák.
Tohle je naopak vrcholek MOONLIGHTu a je vidět jak je krásně fialový. No ..hezké
Tady je jedna ze zbylých dvou White Skunk. Ty si ještě tak 30-35 dní počkaj tak uvidíme. Snad to nebude plesnivět. Ale jestli ne, tož o jéje
Takže přináším zprávy z pole a to že jsem tam byl sejmout zbytek Čtyřzubca a podíval se i na WSka a vypadají, že to bude mrtě prasárna. Orosené jak cip, lepidlo největší ..ou jé. Plíseň zatím nic, ale nechci zakřiknout.
Tady je rozmázlé makro oné WS paličky ....
A tady pohled na zbylé 2 kytky, obě White SKunk. V popředí zkosené Čtyřzubec a Moonlight.
Jo, málem bych zapomněl
Moonlightu bylo usušeného 122g a těch 4 vrcholků Čtyřzubca 39g.
Asi se divíte že jsem pak už nic nenapsal, ale příval 50cm sněhu za 1 den a tedy totální zasypání kytek mi sebralo sílu tu něco psát ... neměl jsem chuť to vůbec fotit nebo tak, prostě kytky nezralé a vůbec bylo mi do pláče .... co už.
Pálo sice zhůluje tak průměrně jak venek, ale je toho málo a chytná divně, protože byly stále ve fázi hnojení .. no tak snad to bude letos poněkud lepší s počasím. Hlavně že celý listopad bylo nádherně !