Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rappa Já od nich v budu zkoušet v blízký době feminizovaný powerplanty, tak uvidíme co to bude zač, zkušenosti s touhle seedbankou zatim moc nemám.
to rozhodne nedelej je znamo ze regulovany seeds od DP kakz takz..ale fem. jsou 99%hermy oravdu mi v tomhle ver a zkus femace od jakykoli jiny seedbanky -greenhouse bych uz taky nezkousel
Původní příspěvek od deth. to rozhodne nedelej je znamo ze regulovany seeds od DP kakz takz..ale fem. jsou 99%hermy oravdu mi v tomhle ver a zkus femace od jakykoli jiny seedbanky -greenhouse bych uz taky nezkousel
Já sem je dostal zadarmiko zde od jednoho člena, kterej je dostal zase jinde zadarmiko, takže když už mám seeds za 70 éček, tak to rozhodně zkusim - prověřim - dám report. Když to začne hermit, tak je okamžitě vyhazuju...
Původní příspěvek od Pampalini Na priste bych chtel skusit tvyho Jacka Herrera a Nebulu co si o tom myslis
Zdarec, mno modely to nejsou špatný, ale to co sem jel, bylo relativně good (jako kytizz pěkný), ale klony z matky z pátýho kolena, matka z řízků z desátýho kolena... A bylo to znát. Takže to nemůžu objektivně posoudit. Kdybych si vybíral, tak bych zkusil nějakou pecku od THseeds nebo Flying Dutchmen..
jo tak to jsete ještě neviděli moje zero gravity má to být 100% indica a je to sativa 1000% že by další průser THSEEDS jinak na thseeds nedám dopustit ale tohle mě nasralo a nejedná se o jedno pheno všech 10semen bylo sativových jinak doporučuji Reservoir Seeds a o DP jsem to tu už někde psal že to jsou podprůměrné modely jo měl jsem jich taky ranec ono když někdo dneškem jede 34model už nějkou tu zkušenost má
mno nevim ja bych asi ozkousel cokoli od mr.nice seeds alias shantibaba+nevile+howard http://www.mrnice.nl/dhtml/home.php
doporucuju precist historii je tam par zminek o tom jak to bylo s greenhouse seeds a arjanem
+jejich genetiky fotky jejich genetik a estitelske forum na ic magu mluvej za vse http://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=89 -mr.nice forum je tady jasne videt ze od nich roste vsechno jak brambory
btw>mandala za 17.50eu-genetiky jako krava cumim BIG respect 2 mike...stabilni nadherny zdravy kytule s uzasnou vuni jiz v 25.dnu kvetu...
Mno moc tomu nerozumim a ani se mi po tom nechce pátrat (a mordovat se s angličtinou)... Ale je mi to nějaký divný - píšete, že DP nemá nic originálního, nic šlechtěnýho, atd.. - jako co teda těch 20 let dělaj? To jim ti místní nešlechtitelé takovou dobu dodávaj něco, co potom prodávaj za stále stejnou značku? Jejich názvy sou registrovaný a nějaký ty ceny na cupech taky zklidili...
Ke GH a Arjanovi zase píšete, že mu ShantiBaba odnesl mateční rostliny a nechal jen řezy... jako nejsem šlechtitel ale už jen toto mi zní jak hovadina - jako řezy nemaj potenciál matek? a to už deset let prodává jen z nějakých odpadních řezů co mu tam SB nechal?? A těch 30cupů má jen za působení Shanti Baby? To jako vážně myslíte že lidi co to dělaj 20 let nedokážou ani zamatkovat a ani selektit? Tady se o to pokoušej lidi co to pěstěj třeba 10 let a když se kouknu do bazaru tak jdou řezy na odbyt jak sviňa..
Taky z těchto příspěvků dýchá pocit, že jediní schopní breedři na týdle planetě jsou Shanti Baba, Nevile a Howard.. nevim.. nějak to na mě nepůsobí věrohodně..
A zaujimave je, ze doteraz som nevidel ani jedneho jedineho cloveka stazovat si na nieco od DP. V out galerke si nikdo nevie vynachvalit shamana, passion #1 atd...V in sa stale pesti mazar,orange bud atd...
Ked som videl xmalcolnove Flo, mal som pocit, ze je to jedna z najkrajsich rastlin na svete...
Osobne som mal od DP orange bud a stal sa mojim oblubenym vzorom.
Nedavno som kdesi tu na groweri cital staznosti na mandalu, teraz je tu vychvalovana...a tak to chodi, raz si hore a raz dole (seedbanky to maju podobne :-O )
Berte to ako iny uhol pohladu, osobne neviem aka je realita. A myslim, ze to vie len malo ludi. Neda sa vzdy verit vsetkemu...
Svaha: A co Dj Short? A co tak ctu po svete, tak Mike z Mandaly. Mr. Nice rozhodne... Ale nikdo z nich krome Mika z Mandaly nema strains na tak lidovy urovni... A pro cloveka, co se kolem konopi pohybuje na hobby urovni je jasne atraktivnejsi sacek mazara, vdovy, nebo neceho, co ma provarenejsi jmeno.
A klony v bazaci pujdou na odber jakykoliv... Od kohokoliv.. Vsak to znas...
O Passion 1 jsem toho po svete cetl dobreho tak 50/50, ale vetsinou s nazory- OK, dobry nebo - silenost, nechci to...
O Mazaru se toho uz napsalo hodne.
Co se tyka Ccupu, moc to imho neznamena, cetl jsem snad z ust Mikeovych, ze koupit si tam misto neni tak moc velky problem...
A bylo to smerovany konkretne na Nevila..
Kteryho si do ust bere taky pulka internetu... Aby se v tom vyznal cert...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
vyzkoušet a číst jsou dvě uplně jiné věci a co člověk to názor nebo (originál) takže debat o ničem ale jestli si má začínajíce grower něco pořídit za velké prachy pak mu tohle možná poslouží nic jiního bych v tom nehledal a už vůbec se nepoštěl do nějaké velké debaty prostě at každý zkusí já mám jasno a nikomu nemohu můj názor vnucovat a jeho vyvracet
svahadji-kdybys cetl tak bys vedel ze tomu rozhodne neni 10 let co shantibaba opustil GHS...od ty doby to s nima jde z kopc e vydavaji za originaly to co nejsou originaly...je rozdil v f1 semenu a v semenu z rizku z f1
greenhouse-nikdo netvrdi ze jedini breederi jsou shanti+nevile..jen my prijde trochu necestne prodavat seminka z klonu z toho co nakrizil shantibaba a vydavat se za krale konopi...
jinak porovnat muzete SSH od grenhouse new seeds-vetsinou seno zrovna ji pestujem vim o cem mluvim ... http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=45269 precte si co tam pisou groweri francovi a jak nevysvetli jak je to s temi originalnimi rodici SSH
a tady je thread na mr.nice SSH-original by shanti http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=51347
heh kazda jina ze? a ma to bejt ze stejnejch rodicu-franco zGHS to tvrdi..si to preberte sami
DP
passion#1-na G si lidi stezujou na nizky vynosy nachylne na plisne...sice silne ale nekdo ho ma fialovej nekdo zelenej..nekdo ma maly palicky nekdo velky a kazdymu chutna jinak..a tem 18%THC bych moc neveril
jejich femace jsou vetsinou hermy +vsechny modely vykradeny od sensi seeds nebo S.O.L.
my osobni zkusenosti s DP jsou nic moc a novy seminka od greenhouse seeds taky nic moc...SSH kvete uz 4. tejden a par blizen
to deth byl jsem dost zvedavej na tvuj SSH od GH pac jsem ho chtel dat pristi jizdu, ale hodne rychle jsem si to rozmyslel
velka skoda
mozna se jeste rozjede a kdyz ne tak snad Kali mist bude stat za to
drzim palce
zdarec pampaliny
jdi do SSH od mr.nice...do GHS bych se opravdu nepoustel konkretne do SSH fakt ne..jinak diky moc ti taky preju stesti se skotskym setupem
to deth
precetl jsem si tvuj odkaz na icmaq o GH a fakt mazec , ted vim ze kdyz SSH tak jedine od mr.nice
GH jde jenom o prachy tot vse
dik za otevreni oci
2pampaliny....jj franco tam mlzi uhejba zamlzuje a vyhyba se odpovedi...bohuzel rodice na znovustvoreni SSH ma jen nevile
aeroman ji ma kvete mu to o 5 dnu dele nez moje mandaly...par bliznicek obri stromy a na mandalach uz solidni salamky...museli jsme 3 SSH z 5 VYHAZET-levny ty semena zrovna nebyli...podelavka jako krava
NIKDY VIC GHS..bo kdyz se podivate do myho aerothreadu tak GWS od greenhouse ty samy symptomy zaclo to kvist asi az 5 tejden coz je na GWS dost-mysleli jsme ze je to nase lamovitost...bohuzel ted jsem si jistej ze je to genetikou bo SSH se chova uplne stejne pote jsem zacal listovat o GHS a vysledek mne vubec nepotesil...
Deth: Hele, zase si uvedom, ze je to furt Haze, takze srovnani s Mandalou IMHO<!!!> neni moc na miste...
Nicmene, jinak souhlas - aspon dle infa autorit na IC magu....
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.