Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dude, to je fakt. Většinou se lidi po travce docela hejbou a jsou impulsivní. Teprve po větším (než malém ) množství začnou lemrovatět. Po chlastu se občas hejbou až příliš...
hm no jo no jo každej na to má názor jinej člověk wod člowěka je různej a z wašich příspěwků jsem usoudila další jew ČLOWĚK KTEREJ KRADE HULENÍ SE ŠPATNÝM ÚMYSLEM-NAPŘ. WÝDĚLEK NENÍ V POHODĚ HULIČ A NEPOWAŽUJU HO ZA PŘIJETELNÝHO MÝMU MYŠLENÍ TUDÍŽ SEM I PŘESVĚDČENÁ, ŽE TAKOWÝ ČLOWĚK MŮŽE BÝT AGRESIWNÍ NAPŘ. ZA ÚČELEM WÝDĚLKU A SME OPĚT U TOHO
-člowěk, kterej to má v palici trochu srownaný nemá rozhodně po wykouření jointu/ů (pozor nemluwím o kombinaci s alkoholem) rozhodně chuť dát někomu dělo, owšem existují i wyjímky
NAPŘ. JÁ I KDYŽ BYCH BYLA MOC GOOD ZKOUŘENÁ STEJNĚ BYCH NAKOPALA DRŽKU TOMU HNUSNÝMU CIKÁNOWI CO MI WYKRAD SKLENÍK A JEŠTĚ HO DOKÁŽE ROZŘEZAT,owšem jen pokud bych wážila wo sto kilek wíc, sem docela drobek takže to nedokážu, ale doufám, že byste mi tudle wyjímku dowolili
-jho abych to ještě trochu wyswětlila ten člowěk co krade hulení za učelem wýdělku se nemůže srownáwat s námi, je to člowěk, kterej wůbec newí wo co de, a kterej nemá ke kouření žádnej citowej vztah JAKO MY a proto není agresiwní jenom na hulení, ale určitě i w normálním žiwotě třeba de wykrást banku nebo já newím, ale s tím už nemá nic společnýho hulení to je prostě w něm TO W ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ NEMŮŽETE SWÍST NA HULENÍ TO UŽ NENÍ AGRESIWITA PO HULENÍ, ALE AGRESIWITA WROZENÁ
-A PROTO BYCH BYLA RÁDA ABY MI NĚKDO SÁM ZA SEBE NAPSAL JESTLI AGRESIWITU W NĚM WYWOLALO HULENÍ
-CHCI OD WÁS DŮKAZ
-ČLOWĚKA, KTERÝHO MÁ MRTĚ LIDÍ RÁDO, KTEREJ MÁ PŘIMĚŘENÝ PROBLÉMY PROSTĚ VYROWNANÝHO ČLOWĚKA, WE KTERÝM HULENÍ WYWOLALO AGRESI
-THANK ZA POCHOPENÍ
Teksun, prosím, vrať se na začátek diskuse a přečti si z čeho vznikl zde tolik diskutovaný spor a jak přesně stály původní postoje.
Ty a někteří další jste zastávali názor, že hulení dělá z lidí pohodáře a chlast naopak agresory. Proti tomu se ozvali ti, kteří popravdě vidí, že odpovědnost za projevy nenese látka vpravená do krve, ale zas jen ten člověk sám.
Některými svými výroky už si na tohle tvrzení dokonce přistoupila, když například připouštíš možnost vrozené agresivity. Vždyť to je přesně to, o čem jsem mluvil já.
No a teď zbývá už jen zamyslet se, kolik máme vrozené agresivity každý v sobě? Já tvrdím, že i kdyby jen kapku, tak každý v sobě má dravce (a to jak v tělech, v genech dědičné krevní posloupnosti - vždyť jsme původem divoká zvířata, tak i v řadě inkarnací našich duší...), který může zatím spát a tak o něm nevíme, ale něco ho může probudit: hulení, chlastání, kombinování, nečekaná situace, vztek, atp. atp. a vůbec cokoliv, to nikdo jiný než každý individuálně neví a nemůže zjistit.
Jinak k tvé potřebě důkazu. Já jsem třeba po hulení byl jeden čas úplně příšerně žárlivěj na svou přitelkyni a s každým jsem okamžitě chtěl rvát. A tomu by z těch lidí, kteří mě dobře znají, určitě málokdo věřil. Původně jsem měl tendenci svádět to na to hulení (stejně jako to někdo svádí na chlast) ale problém byl samozřejmě u mě, jak se říká na mé straně hřiště a né u trávy. Problém ale je, že ty chceš vyrovnanýho jedince a tohle kritérium já nesplňuju, tak ti lepší důkaz dá snad někdo jinej ...
BTW mě tak napadá otázka: Užití látek ovlivňujících vědomí by při posuzování trestného činu mělo nebo nemělo být bráno v potaz jako polehčující (v případě tolerovaných drog) či přitěžující (v případě těch netolerovaných) okolnost?
2 hlosan: člověče, jsem magor, tak mě radši moc neposlouchej
Čauky GROWEŘI,já myslim že wliw hulení na společnost je dobrej i když fagt se potom blbne...když se hulí moc...ale sere mě že stát to úbec nezajíma Ňáká legalizace,líbil se mi názor pražskýho starosty že udělá Coffee-ki v Praglu a bude se hulit jenom tam ale vláda to zamítla..kdyby ti idioti věděli o kolik peněz přicházejí díky černýmu prodeji hulexu tag byx asi čuměli pže by na to byla 50% daň...zkuste si to někdo spočítat....no to je jedno to je prostě můj názor...
Já souhlasim s tim že agresivitu máme každej v sobě (někdo větší a někdo menší). je jedno jestli zrovna hulíte nebo chlastáte. za svoje činy si zodpovídáme každej sám at´ jste zhulení nebo vožralí. nikdo se nemůže vymlouvat že byl pod vlivem alkoholu nebo THC- jestli je aspoň trochu normální tak se umí ovládat.
Z mojí zkušenosti ale můžu tvrdit že jsem spíš narazil na agresivní ožrali než zkouřenky. každej hulič byl vždy v pohodě a strašně klidnej. I mě hulení strašně zklidnilo.
ale zase netvrdim že to tak musí být vždycky- záleží na individualních zkušenostech.
Hulení je v pohodě, ale nesmí se to přehánět, přesto bych byl proti legalizaci, protože největší nevýhoda je v tom, že od hulení se hodně lidí dostane i k horším drogám, a navíc by to ztratilo to kouzlo, který je s tim spojený