Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Připojuju se ke gratulantům, je to fakt nádhera......
Jen by mě zajímaly nějaké detaily o stavbě té skříně.
Myslím ale skříně samotné tzn bez lampy atd.
Mám už totiž všechno nakoupený, a teď hledám vhodnou skříň a ta tvoje je prostě nádherná, já bych takovou zkrátka chtěl, a zajímalo by mě prostě jestli jsi si jí dělal sám, nebo ji dal udělat knějkému truhláři atd.
Ten Tvůj update stjí fakt za to, už dlouho tady nic tak krásnýho nebylo, samozřejmě dávám K+
Jo, máš pravdu. Skříň je na míru z desek, který ti nařežou v každým kutilským megamarketu.
Je to prasácky sešroubovaný. Žádná graciezní truhlařina Pak je to polepený normální vynilovou fólií zvenku a zevnitř hliníkovou. Desky stály i s kováním 1000 Kč Jinak tohle všechno je na začátku tohohle tématu.
Clovicku, mas to opravdu moc hezky. Tvuj smysl pro dokonalost je uchvatny. A nejvic mne uchvacuji ty krasne popisky modelu... Rikam to proto, protoze jsem mel ctyri rizky, od malicka krasne popsane, pak je presazuji do velkych kvetinacu a najednou koukam a popsane male kvetinacky na zemi a ... chvili jsem si rval vlasy, ale po ctrnacti dnech jsem nastesti modely bezpecne rozeznal...
K těm popiskum. Jak to začlo kvíst, tak nějak mam pocit, že ta Nebula vpravo bude asi borůvka
Kde se stala chyba?
2 Nobody4:
Na růstu hnojený Wuxalem. Skončil sem na 5ml/2l.
Ze začátku zálivka 1 za 3 dny
Teď hnojim OBM zatim 3cl/2l
Zálivka každý druhý den.
Hnojim taq nák jak si kyti řeknou. Trávim s nima spoustu času. Když se dost nahulim, tak i pokecáme...podle toho taky hnojim. EC neměřim. PH je doleděný na začátku na 6-7. Měřeno lakmus. papírky. PH vody je neutrální. Je zajímaví, že ve vodě mam minimum chloru. O patro níž v baráku teče mlíko. I tak zalejvám odstátou.
Když sem ostříhal zbytečný větve pod pletivem, tak sem je jenom z hecu napíchal do RW. Bez stimulaxu, bez ničeho. Zalejval sem to voudou rovnou z vodovodu. Asi 3x mi to vyschlo. A za 10 dní zakořenilo 100% řízků. Zajímaví. Nikdy sem to nedělal a kašlal sem na to. Hm.
Čim hloupější sedlák, tim větší brambory
Tohle je trochu blíž. Přední strana u dveří.
White Widow. Pěstuju poprvý, takže nevim jak kvete. V porovnání s Borůvkou a Nebulou zatim nic moc.
Na stoncích je spoustu malejch paliček. Ospoda až nahoru. Zapojí se to do jedný??? Poraďte.
Tady už je nebula. Ta byla doteď taky taková nanicovatá. Pár chloupků a nic. Teď už se ale taky začíná pěkně krmit
Trochu zdivočela, ale v zadním rohu to nevadí...
2 srooga:newim jestli jsem to nekde neprehlidnul,ale mohl bys napsat objem tech kwetinacu?Jsou paradni.Kdyztak napis i cenu. Jinak to mas hodne wychytany a jestli Ti to nebude wadit,pokusim se o nejakou napodobeninu twoji skrine,protoze je to presne to,co jsem hledal Myslim,ale ze si mohl na nekolika wecech dost usetrit,ale to uz je twoje wec K+ 4U
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
Jo, qvětníky maj asi 8l. Vrchní průměr 26cm.
Skříň klidně zkopíruj od toho je to tady...
Jinak by mě zajímalo, na čem sem moh ušetřit. Sem s tim. Až budu zas něco bastlit, tak budu chytřejší
Jinak ke stavu v pěstírně:
Musel sem z důvodu nečekaný návštěvy a naprostýho zadžunglení spodku prostřihat pletivo. Kytky vytáhnout ven, trochu je obšlechtit a přesunout na jeden den k sousedovi....
Počítal sem, že větve už budou mít nějakou tvarovou paměť...chyba lávky!!! Kytky se zavřeli jak tulipány.
No, taq sem zas strávil celej den drátkováním větwí
Byl sem z toho špatnej, že sem to po...al .( Nakonec to ale je lepší než to bylo. Větwe maj víc místa a sou tak nějak líp poskládaný. Taky sem musel 2 kyti dost vypodložit, protože každey model vyrost jinak.
Brzy bude post ze sklizně.