Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Luboshek no urcite to je hermous docela to mas i dost naprcany
......ale nechal bych to dojet aspon neco s toho budes mit
Diky za odpoveď...
Určite to už necham dojet,aj niečo zostane na ochutnanie a aspoň budem mať semená na outdoor...už mam vybratu lokaciu na outdoor tak sa tešim na jar ...ale mimochodom to nemože byť tým že mam samca o 2 miesntnosťi vedla??či to je 100% hermač?
Původní příspěvek od S&M Čau myslím že to bude špíš tím samcem o 2 místnosti vedle!ja bych ho radsi vyhodil!!!!
Zdar
Aj ked je maličký,a je v miestnosti kde minimalne prúdi vzduch tak dam na teba!možno som to mohol preniesť ja ked som polial samca a potom som polial Shamana v skiny...šak uvidim tohto samca dám na jatky a uvidim čí to pomôže!
Původní příspěvek od Luboshek myslim si ze ten samec v tom nehraje roli.......tam nemuze byt tak velkej vitr.....ja jsem mel za zivot vic hermousu nez samcu
Zdar
len samca hneď rozpoznaš ale hermafrodita tak lahko nie ... a dosť zaujimave je že list je tvoreny maximalne 5-timi listami ... šak necham ho dorasť... mysliš že bude s toho niečo aspon na ochutnavku ?
Prinášam dalšie fotografie s mojej skriny
Pár fotiek paličiek, ktoré už rastú do objemu.
Zalievam hnojivom 3 krat do týždna CHE Bloom.Objednal som si včera teplomer s vlhkomerom aby som mohol kontrolovať presnejšie teplotu aj vlhkosť.Obyčajný teplomer ortuďovy mi ukazuje okolo 30°C.Rastlinka už začina smrdieť ale nikomu to neprekážaHore má rastlinka 3 hlavne paličky a nižšie sú take maličké paličky asi 4.
Na fotke palička č.1 najmenšia z vrchných 3 paličiek
"Neprichádzam sa kľaňať, prichádzam víťaziť." - (Bob Marley)
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
Původní příspěvek od Luboshek Cus nemyslim si ze ti to splesnivy je to dost ridky....a neco s toho bude ale myslim si ze to nebude moc zhulovat
Zdar Luboshek
Myslím si aj ja že z toho niečo bude nestihne sa všetko premeniť na semená,dufam :-D.Jak si to myslel? že to nebude mať taký high?či ako?
Neviem uvidím čo z toho vyleze ale planujem kupiť ešte Final Solution aby to malo nejaký šmak tak uvidime Tú plesen som myslel na tie paličky čo su v prispevku 41 tam mam také dve dosť pri sebe tak u tých sa hlavne bojim ... ale šak uvidime
Pestu Zdar
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
normalne letos jsem mel venku 2 hermouse bili vdovy a nemel jsem v ni ani jedno seminko coz jsem fakt nepochopil.......myslim ze se ti to mozna cely oprcne to uvidis,ale FS nekupuj na tohle to nema cenu to radsi si porid rizky a rozjed to znova
Původní příspěvek od Luboshek normalne letos jsem mel venku 2 hermouse bili vdovy a nemel jsem v ni ani jedno seminko coz jsem fakt nepochopil.......myslim ze se ti to mozna cely oprcne to uvidis,ale FS nekupuj na tohle to nema cenu to radsi si porid rizky a rozjed to znova
Zdar Luboshku
Neviem prečo tí tvoji hermouši nemali semeinka ale napriklad dneska som odtial zozberal 4 semienka a dalšich 5 som videl že sú uveznení v šiškach čiže ja budem mať aj hojne semien jak nato pozerám... nevieš či je to dobra kvalita semien z toho alebo taký shit? Final Solution si kupim tu 250 ml a beztak toho vela neminem a skusim ako sa to aplikuje aspon natoto aby som vedel ako sa to má potom aplikovať nabuduce.Viem že to je škoda natoto ale nevadí .Rízky by som si chcem zohanť asi 4 neviem .. kolko by si mi odporúčil do tej skrine rastlin?Ale nabudúci grow tam chcem namontovať 150W výbojku.
Pestu Zadar