Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Kořenový hormon - zadara
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
4fun
Stálý Člen

Karma uživatele 4fun - 100% PěstitelskáKarma uživatele 4fun - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

hnojit asi ne, ale přidávat si to do zálivky si myslim že by neuškodilo, možná to pomůže kořenům

1st indoor 220W úsporka, PPP a AH
2nd indoor 220W úsporka, 400w HPS - Euforia a Mazar jede

Old Post 14-06-2009 v 10:51 AM
4fun je offline   Profil uživatele 4fun   Find more posts by 4fun   Foto galerie člena 4fun   Click here to Send 4fun a Private Message   Add 4fun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čófer
Stálý Člen

Karma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Presne na toto som myslel... Nakrájať si vela vŕbových vetvičiek, urobiť výluh a pridávať do zálievky (najlepšie len zriediť s čistou vodou) a máme domáci Root Juice...

Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...

Old Post 04-07-2009 v 19:16 PM
Čófer je offline   Profil uživatele Čófer   Find more posts by Čófer   Foto galerie člena Čófer   Click here to Send Čófer a Private Message   Add Čófer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiera.Sicario
Nový Člen

Karma uživatele Fiera.Sicario - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Hmm....velmi zajímavé, jedna vrba je moje blízkém dosahu tak jí půjdu okuchnout a odzkouším =) poté jsem napíšu result

So has de puta ma madre !!!

Old Post 25-08-2009 v 01:49 AM
Fiera.Sicario je offline   Profil uživatele Fiera.Sicario   Find more posts by Fiera.Sicario   Foto galerie člena Fiera.Sicario   Click here to Send Fiera.Sicario a Private Message   Add Fiera.Sicario to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
woytishek
Stálý Člen

Karma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Zdravím growers, zajímalo by mě, zda se dá nějak zregenerovat usušená větev pomocí nějakého přípravku? Díky

Old Post 15-10-2009 v 11:55 AM
woytishek je offline   Profil uživatele woytishek   Find more posts by woytishek   Foto galerie člena woytishek   Click here to Send woytishek a Private Message   Add woytishek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele woytishek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od woytishek
Zdravím growers, zajímalo by mě, zda se dá nějak zregenerovat usušená větev pomocí nějakého přípravku? Díky

Pokud myslíš vrbovou větev, tak tej pomůže koupel v horké vodě. Když se mi nechce plést někdy na velikonoce pomlázka, tak osprchuju starou v horké vodě a je to.
Ve výsledku jde stejně o symbol velikonoc a o panáky při cestě. :-))

Old Post 15-10-2009 v 16:43 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
woytishek
Stálý Člen

Karma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

nn nemyslim vrbu, mám z minulýho growu 4 větvičky a nechci je vyhazovat, tak by mě zajímalo, zda se dají nějak zregenerovat

Old Post 15-10-2009 v 17:40 PM
woytishek je offline   Profil uživatele woytishek   Find more posts by woytishek   Foto galerie člena woytishek   Click here to Send woytishek a Private Message   Add woytishek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele woytishek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SID
Stálý Člen

Karma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od woytishek
nn nemyslim vrbu, mám z minulýho growu 4 větvičky a nechci je vyhazovat, tak by mě zajímalo, zda se dají nějak zregenerovat
Jestli máš na mysli oživit rok suchou(mrtvou)větev
tak tady ti žádnej přípravek nepomůže.
Jedině snad zázrak

kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?

Venek 2008

Venek 2009

Venek 2010

Old Post 16-10-2009 v 20:32 PM
SID je offline   Profil uživatele SID   Find more posts by SID   Foto galerie člena SID   Click here to Send SID a Private Message   Add SID to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 40

Zdarec, nejde o kořeňák úplně zadara, ale auxin se dá vytlačit i z čočky, která není zase tak drahá ne

citace:
Auxin - Wikipedie
V podzemní části rostliny působí naopak stimulačně na zakládání nových laterálních kořenů. Bývá proto, jak již bylo zmíněno výše, nepostradatelnou součástí všech přípravků používaných pro podporu zakořeňování rostlinných stonkových řízků zvláště, a při vegetativním rozmnožování rostlin obecně.

Narazil jsem na stručnej text, kde je na konci ve videu vysvětlenej postup přípravy, je to ve španělštině.

Stručnej překlad postupu: v poměru čočka 1:4 voda necháme při pokojový teplotě a ve tmě čočku naklíčit - za 3 až 4 dny, kdy většina čočky už pukla vše rozmixujeme kuchyňským mixérem - scedíme a v poměru 1:10 mícháme s vodou - hotovka

Tak ať to koření

Old Post 26-07-2014 v 23:34 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SOMBruno
Stálý Člen

Karma uživatele SOMBruno - 15% PěstitelskáKarma uživatele SOMBruno - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

idem našklbať zatial k+ a keď autoflowery (ešte nezasadené) pôjdu pekne hneď dostaneš aj ďalšie... ešte dnes to uvarím

Old Post 27-07-2014 v 12:22 PM
SOMBruno je offline   Profil uživatele SOMBruno   Find more posts by SOMBruno   Foto galerie člena SOMBruno   Click here to Send SOMBruno a Private Message   Add SOMBruno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-02-2011 - Kořenový základ - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás