Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne na toto som myslel... Nakrájať si vela vŕbových vetvičiek, urobiť výluh a pridávať do zálievky (najlepšie len zriediť s čistou vodou) a máme domáci Root Juice...
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Původní příspěvek od woytishek Zdravím growers, zajímalo by mě, zda se dá nějak zregenerovat usušená větev pomocí nějakého přípravku? Díky
Pokud myslíš vrbovou větev, tak tej pomůže koupel v horké vodě. Když se mi nechce plést někdy na velikonoce pomlázka, tak osprchuju starou v horké vodě a je to.
Ve výsledku jde stejně o symbol velikonoc a o panáky při cestě. :-))
Původní příspěvek od woytishek nn nemyslim vrbu, mám z minulýho growu 4 větvičky a nechci je vyhazovat, tak by mě zajímalo, zda se dají nějak zregenerovat
Jestli máš na mysli oživit rok suchou(mrtvou)větev
tak tady ti žádnej přípravek nepomůže.
Jedině snad zázrak
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Zdarec, nejde o kořeňák úplně zadara, ale auxin se dá vytlačit i z čočky, která není zase tak drahá ne
citace:
Auxin - Wikipedie V podzemní části rostliny působí naopak stimulačně na zakládání nových laterálních kořenů. Bývá proto, jak již bylo zmíněno výše, nepostradatelnou součástí všech přípravků používaných pro podporu zakořeňování rostlinných stonkových řízků zvláště, a při vegetativním rozmnožování rostlin obecně.
Stručnej překlad postupu: v poměru čočka 1:4 voda necháme při pokojový teplotě a ve tmě čočku naklíčit - za 3 až 4 dny, kdy většina čočky už pukla vše rozmixujeme kuchyňským mixérem - scedíme a v poměru 1:10 mícháme s vodou - hotovka
Tak ať to koření
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-