Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ta zvhlcovacka: musis za prve vychytat misto-zkus ji dat výš, nebo na ni namířit větráček aby tu vlhkost rozfoukal a za druhé byz měl prostor co nejvíce utěsnit aby ti neutíkala a pak ověř jestli máš permanentně zapnutej odfuk i když ještě pořádně nekvetou, tak se neni čemu divit,- ten odfuk ti to úplně vytáhne, ja mam ultrazvukovou zvlh, a taky mam přez den jen 50-55procent, v noci vynu klipsnak 60procent
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
čau
ten klipsnovej ventilátor když pojede v kuse dýl tak bude asi oddělanej. mám je na spínačkách a dávám pauzu hodku až dvě denně, lepší než si každej čtvrtrok shánět novej
s přepínáním počkej ještě tak měsíc za těhle podmínek...ale budou li zdraví jak řepa porostou rychleji
představ si na každý větývce paldy. podle místa a genetiky různý velikosti (najdi si nějaký paldy AK který měly podobný podmínky jako tvoje)..až budeš mít rozumně větývkama (ne listama) vyplněnej dobře prostor tak je to plus minus ideal na přepnutí. záleží taky hodně na genetice a taky se pořádně vyplatí různý ohýbání a přemístování aby svítilo na co nejvíc větví světlo a tak...
Apartman: s vlhkosti uz problem nemam zvlhcovacka + caste roseni to vyresily.
Respect: dik za radu s tim klipsnakem - necham teda kazdy den na hodku vydechnout
ohybani mam v planu, akorat se musim dostat pro kolinka...
si si jisty tim mesicem? jde mi o to, abych nemel kytky ve finale prerostle
zatim zdar canna
aha, nevšiml jsem si že máš 90cm výšku ... vidím v tom hodně volnýho místa a bude potřeba to hnát do boku - ak47 podle všeho ještě nemálo povyjede (hrubý informace, víc ti poradí ti co to pěstovali)...takže HRUBEJ odhad můj je dva tejdny...rozhodně se snaž aby byly v době přepnutí co nejzdravější
btw - přítah je imho neefektivně udělanej, zkus aspon tři díry o pár cm zvětšit a taky příště dát naproti, ne pod odtah ...
ty kytky budou na přepnutí už jedlé,150W je hodně málo na povytáhlejší kýtí.
podle fotek,na kterých toho zas tolik vidět není,bych je nechal vegetovat max 3 dni a přepnul.
nero: phytak davkuju tak jednou za tyden, kdyz si vzpomenu, ale urcite to neprehanim, myslim ze bude mozna problem s ph, ale to sem nemeril tak nevim, zajimave je, ze se tohle postizeni objevuje jen na kytkach BBG, tak nevim jestli sou nachylnejsi nebo co
zdar canna