Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Darisss Asi blbost, ale - co to zkusit parkrat zalit napr. zredenym koncentratem levanduloveho oleje? Levandulovy je fakt silny, takze by to mohlo byt citit.....nevim, zkusim
S tim olejem bych to nezkousel... to ti posere substrat:prodysnost,absorbci korenu atd. a kdyz to zase hodne nakoncentrujes tak se to podle me na chuti neprojevi,pres tu hlinu je to fakt blbost
Nevim jak ovoce ale asi před dvěma lety jsem to zkoušel se skořicí dal jsem k suchým šiškám do sklenice takových sedm,osm kousků skořicové kůry a zavřel to tak na týden možná něco přez a docela to šmakovalo taky doporučuji.
Na sklizen venku je sice jeste brzo a tim spis premyslim nad tim jak nasim kytickam prospet nebo si je aspon trosku vylepsit....z dlouhe chvile sem vymyslel hnojeni slupkama od pomerancuJa vim...hned me nekamenujte ale za zkousku by to stalo...jednu kyticku hnojit krome normalnich hnojiv i vodou ve ktere se budou 14 dni rachat rozmackany slupky od pomerancu a pri kvetu ji to strikat na palice a druhou jen pri kvetu na palice....
Nejspis je to blbost kterou zkouselo uz vic lidi,ale stejne do toho jdu..pak reknu jaky byly vysledky=)Pripadne se taky zapojte se svejma zkusenostma...pokud s tim nejaky mate
No nemám s tím zkušenost, ale myslím že je to blbost.
Špíš ti z těch šlupek přejdou do té zálivky jěště nějaké nežádoucí látky. Spíš si zvol odrůdu co má takové geny-to je nejlepší. Měl sem ten passion1 a ten chtnal citrónově.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
podle mě tím akorát vylouhuješ postřiky z kůry do té zálivky.. i při sebe větším očistěním kůry se toho moc nezbaviš. Před nedávnem jsem se bavil tady s jedním členem groweru jestli by bylo možné naroubovat hemp na nějaký citrusovník ... poté by ti z toho nějaké ty silice do hempu možná přešly... ale asi by to chtělo ten citrusovník předpěstovat pod 600w a mít to i po zaroubovani ve skříni.. no nevím toť můj názor.
Eloren: No jednoletku na dřevinu naroubovat asi těžko Můžeš roubovat jen příbuzné rostliny. Třeba kaktus na kaktus a mandarinku na pomeranč a podobně. Pokud vím tak jde jen naroubovat chmel na odnož trávy (naopak to prý chcípne)... a ten chmel pak obsahuje THC což je celkem zajímavá věc, ale prakticky je to na hovno
je to ot ale mit zhulujici chmel tak spatna vec neni... kdyz nekdo outdoori na nebezpecnem miste tak by ho to homlho zachranit, mozna by to chtelo samostatne tema (jestli tu teda uz neni ale tady je vse takze asi jo )
ok sry za dalsi OT ale mit THC pivo ... nebylo by špatné =) pokud nekdo o tom vite vic napiste pls PM docela by me to zajimalo ... at tady nezasirame forum =)
Letos mam v planu posledni tejden zalejvat jednu kytku rozsekanejma ostruzinama. Pak muzu porovnat s tou druhou nebulou. Na podzim sem hodim report a tim se snad vse vyresi.
Podle mě je to taky blbost..zalévat ovocem.Jednak je v ovoci z obchodu(a nejen v něm)spousta sraček(postřiky atd.)a navíc je kytka schopná přijímat pouze některé látky..takže si myslím že (asi) jediná možnost bude nacpat to do těch zavařovaček.a to taky zkusím..asi si udělám pomeranč,citron a skořicu..ale jenom trochu na zkoušku.
Mimochodem,ještě jsem slyšel o výrobě medové travky.Prý se to dělá tak,že se vezme palička(suchá)namočí se do roztoku vody a medu a vysuší se,potom kdyžtak ještě jednou a je to.Ale nevím.Nezkoušel jste to někdo??podle mě se bude ten med škvařit a ta chuť nebude nic moc..ale nevím to jistě,proto se ptám.díky za odpověď.
Moje kamoška rikala že když sklízela tak do krabice s palicema dala nakrajenej citron. Ochutnaval jsem a docela to šlo i cejtit na chuti. Slyšel sem ještě uvahu(pride mi jako hloupost),že na sklizen se nalije citronka... Myslim si že takhle se palice zníči(učinkem) myslim.
Mnezase říkala jedna znama,že jedobry pálky porosit cukrovou vodou. Pak prý cejtíš karamel jak na chuti tak na vuni,ale kdo by se divil když tam ten cukr shoří. Já bych do toho osobně asi nešel.