Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Noname England Skunk
Říkám tomu NES,ani nevim proč.....hehe,ale je to od místního člena,který si kdesi v anglii pořídil "fetáckej pytlíček" a v jistém pytlíčku s jistou paličkou se objevila nějaká semínka,já měl to štěstí a pár se mi jich dostalo do rukou,je to velmi vhodný model k nám,kéž bych věděl co to bylo
Vysadil jsem ho 1.6.08 kvést začal koncem srpna,voněl lehce ovocně,trochu štiplavě,skunk vhodný do našich podmínek,sklizem byla 25.10.08,zhullovadlo dobrý,chut taky,trochu škrábavý ale tlaky dělající v hlavě,výnos 30g...
Orange Bud
Původem od Dutch Passion,na f1 jsem čekal něco lepšího,z 5 semínek vyklíčily 2,obě sativová phena,vysazeno 10.3.08,předpěstováváno pod úsporkama v Microboxu,začal kvést velmi brzo už začátkem srpna,ale velmi řídké,za to vůně neuvěřitelně štiplavá a byl cejtit hodně po vitacitu.sklizenej byl 18.10.08,výnos 70g,hodně smradlavého typicky skunkového leč řídkého matroše,jak to vonělo když to kvetlo tak to smrdělo i v brko,ne jeden člověk řekl že je to kyselina...heh
Orange Bud
Stejně jako předešlej orange je to f1 od Dutch Passion,taky sativa,vysazenej 10.3.08,zašal nakvítat později a nebyl takovej......jako předešlej,předpěstováno v Microboxu jako tamten,no nakvítat začal koncem srna a od kosu šel 2.11.08,trochu plesnivěl ale 110g sušiny se z toho dostalo,chutí vitacit,lehčí,neštiplavej,zhuloval i víc
Tak to je vše,snad bude ten příští outdoor lepší v konečném výsledku toho dohromady bylo 427g +-100g,co se obralo na vzorky atak...VŠEM DÍKY ZA KARMY,TY OTĚŠÍ A NABUDÍ DO DALŠÍHO GROWU...jinak měl jsem i pár samců Shamana,Belladony a Jocka Horrora,takže se dochovalo ár kříženců jako je:
Orange Bud x Jock Horror
Afghan Kush x Jock Horror
Durban Poison x Jock Horror
Chronic x Blueberry
Jock Horror
Některé z nich ojedu na out 09,tak uvidíme,doufám že nám outgrowerům bude přát v letošním roce počasí,aby z toho něco pořádnýho bylo že
Peace and Grow...