Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aneb co jste od nich vypestili venku. ...no takto se jmenuje tento trýd , takže pro méně chápavé to znamená to co už jste vypěstovali a sklidili a ted se podělite o zkušenosti , ne to že to teprv nemám ani zasazený , OMFG !!
No, osobně teprve začínám selekci matek na jaro. Ale na to abych vyřešil většinu vašich otázek netřeba být odborník. Mr.Nice zveřejňuje u každého modelu dobu květu. Ano.. má i prasárny co kvetou 12-14 týdnů! Určo do nich patří vše co se týče modelů Nevil, G13, atd. Tzn pokud chcete od něj genetiku ven. Tak pořiďte něco s krátkou dobou květu. Jinak vám to nikdy nikdy nedozraje. Doporučuji npř Critical Mass, Shark shock, Shit, atd. Naopak pokud vyberete Black Widow, Mango Haze, atd. A nebydlíte ve španělsku, zbude vám jen dobré zelí do mlíka. Omlouvám se že jsem přidal příspěvek bez osobní zkušenosti z genetikou. Ale toto vychází z jiné zkušenosti, kterou by měl mít každý začátečník co si přečte FAQ.
Nezasadíš ... Nezahulíš
Nezahulíš ... Nepochopíš
Nepochopíš ... Tak mi do toho nekecej
už druhým rokem venku jedu Shit od Mr.Nice z řízků ale každopadně pudou i na indoor hned jak zas nějaké seženu :P
sklizeň tak v 1. - 2. týdnu října,ale stojí za to, mega prorostlé a pryskyřicí osypané štangle tvrdé jako šutr
výsledek je nadprůměrný,alespoň u mě byl, lil jsem hnojky na rajčata a na květ jsem koupil od Hesi bloom komplex.žily ve 20 litrových kýblech,letos určitě dám min.25L at jsou z toho ještě větší buše
a zkusím i ze semínek,takových 30 jsem jich našel
kouř je jemný s lahodnou zemito skunkovou chutí a vůní,a mě osobně stačí dva tři pávy a mám dost ,nechci to vidět v indooru
Čau, já sem pěstoval kritical mass venku a celkem spokojenost!
Měl jsem myslím rychlejší pheno od guerilly sklízel jsem cca přelom září a října, palice spíš řidší ale dost olepený a byla to celkem síla všichni tady u nás si to chválili!
Pak sem ještě pěstoval early skunk ze semen a stím jsem moc spokojenej nebyl, hodně pozdě nasazoval na květ, jedno pheno ze tří co se mi docela líbylo bylo po půlce květu hodně náchylný na plíseň a další 2 byly dost do sativy a nestíhali dojet tak to šlo všechno na kompost! Dodávam zasadil jsem jenom 5 semen a určitě jsem jim nedal 100% péči takže u někoho jinýho to může vypadat jinak!
máte niekto skúsenosť s G13 Skunk-om? http://mrnice.nl/dhtml/strains.php?id=23 chcel by som ho tent rok testnúť out aj s Devilom od tej istej banky,akurát o G13 Skunku som nenašiel na nete moc info. Dík
A o tom critical massu tady toho je dost hafec( ještě poradím. jestli je někdo nabízí, tak napište PM členovi a ten většinou Vám podá info, když to selektoval...)
a pořádně si přečtěte název >> Mr. Nice Seeds, aneb co jste od nich vypestili venku.
Na critical mass se tady ptam proto, protoze jsem hledal, a co jsme chtel jsem nenasel, je pravda ze ho plno lidi jelo, ale s ruznyma vysledkama a v podstate ho i parkrat zkritizovali. Proto se ptam zvlast tady abych vyloucil chybu nezkuseného pestitele a precetl si opodstatneny report od nekoho seriozniho. Vzhledem k nazvu threadu jsem si dovolil predpokládat ze tady uspeju a ne ze me nekdo posle tam, z kama jsem prisel :-)... Od lidi co Critical selektovali jsem se dozvedel ze je na IN super, ale venek uz je horsi.. je tak u vsech phenotypu? diky