Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Mr. Nice Seeds, aneb co jste od nich vypestili venku.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
papirek
Nový Člen

Karma uživatele papirek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ahoj, máte někdo zkušenosti s: Mr nice - SHIT

http://www.mrnice.nl/dhtml/strains.php?id=33

chtšl bych letos zkusit out.

smoking from 2005, growing from 2008

Old Post 22-03-2012 v 01:47 AM
papirek je offline   Profil uživatele papirek   Find more posts by papirek   Foto galerie člena papirek   Click here to Send papirek a Private Message   Add papirek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smoked
Stálý Člen

Karma uživatele Smoked - 81% PěstitelskáKarma uživatele Smoked - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Letos jedu Shit od něj z 18 semínek 18 vyklíčených tak se na podzim podělim jak to dopadlo..:-)

Smoked a out BJ

Old Post 15-04-2012 v 11:46 AM
Smoked je offline   Profil uživatele Smoked   Find more posts by Smoked   Foto galerie člena Smoked   Click here to Send Smoked a Private Message   Add Smoked to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

aneb co jste od nich vypestili venku. ...no takto se jmenuje tento trýd , takže pro méně chápavé to znamená to co už jste vypěstovali a sklidili a ted se podělite o zkušenosti , ne to že to teprv nemám ani zasazený , OMFG !!

Old Post 15-04-2012 v 12:06 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D.T.S.
Nový Člen

Karma uživatele D.T.S. - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

No, osobně teprve začínám selekci matek na jaro. Ale na to abych vyřešil většinu vašich otázek netřeba být odborník. Mr.Nice zveřejňuje u každého modelu dobu květu. Ano.. má i prasárny co kvetou 12-14 týdnů! Určo do nich patří vše co se týče modelů Nevil, G13, atd. Tzn pokud chcete od něj genetiku ven. Tak pořiďte něco s krátkou dobou květu. Jinak vám to nikdy nikdy nedozraje. Doporučuji npř Critical Mass, Shark shock, Shit, atd. Naopak pokud vyberete Black Widow, Mango Haze, atd. A nebydlíte ve španělsku, zbude vám jen dobré zelí do mlíka. Omlouvám se že jsem přidal příspěvek bez osobní zkušenosti z genetikou. Ale toto vychází z jiné zkušenosti, kterou by měl mít každý začátečník co si přečte FAQ.

Nezasadíš ... Nezahulíš
Nezahulíš ... Nepochopíš
Nepochopíš ... Tak mi do toho nekecej

Old Post 22-01-2013 v 12:36 PM
D.T.S. je offline   Profil uživatele D.T.S.   Find more posts by D.T.S.   Foto galerie člena D.T.S.   Click here to Send D.T.S. a Private Message   Add D.T.S. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Karma uživatele scene - 89% PěstitelskáKarma uživatele scene - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Mr.Nice - SHIT

už druhým rokem venku jedu Shit od Mr.Nice z řízků ale každopadně pudou i na indoor hned jak zas nějaké seženu :P

sklizeň tak v 1. - 2. týdnu října,ale stojí za to, mega prorostlé a pryskyřicí osypané štangle tvrdé jako šutr

výsledek je nadprůměrný,alespoň u mě byl, lil jsem hnojky na rajčata a na květ jsem koupil od Hesi bloom komplex.žily ve 20 litrových kýblech,letos určitě dám min.25L at jsou z toho ještě větší buše
a zkusím i ze semínek,takových 30 jsem jich našel

kouř je jemný s lahodnou zemito skunkovou chutí a vůní,a mě osobně stačí dva tři pávy a mám dost ,nechci to vidět v indooru

určitě můžu doporučit

Naposledy upravil scene 24-02-2013 v 11:57 AM

Old Post 16-02-2013 v 20:23 PM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Příspěvek č. 38

další fota ... stejně jako předchozí z outdooru 2012

Old Post 16-02-2013 v 20:55 PM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Příspěvek č. 39

a ještě

OUT 2011

foto č.2 je kytka kterou zlomilo převrácení v důsledku velkého větru takže hodila vidle ale zůstala celkově zaostalejší, bylo z ní tak o polovinu míň

bohužel nemám fotky těsně před sklizní,todle je někdy z půlky září.sklízel jsem je 15.10,den potom u nás začalo sněžit,to si pamatuju

Old Post 16-02-2013 v 21:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 40

Ma tady nekdo zkusenosti s Critical mass venku? plno kecu a zadnej seriozni naaazor zatim :-)

Old Post 31-03-2013 v 13:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brujeria
Stálý Člen

Karma uživatele brujeria - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Čau, já sem pěstoval kritical mass venku a celkem spokojenost!
Měl jsem myslím rychlejší pheno od guerilly sklízel jsem cca přelom září a října, palice spíš řidší ale dost olepený a byla to celkem síla všichni tady u nás si to chválili!
Pak sem ještě pěstoval early skunk ze semen a stím jsem moc spokojenej nebyl, hodně pozdě nasazoval na květ, jedno pheno ze tří co se mi docela líbylo bylo po půlce květu hodně náchylný na plíseň a další 2 byly dost do sativy a nestíhali dojet tak to šlo všechno na kompost! Dodávam zasadil jsem jenom 5 semen a určitě jsem jim nedal 100% péči takže u někoho jinýho to může vypadat jinak!

Old Post 31-03-2013 v 17:47 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guarana
Stálý Člen

Karma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

máte niekto skúsenosť s G13 Skunk-om? http://mrnice.nl/dhtml/strains.php?id=23 chcel by som ho tent rok testnúť out aj s Devilom od tej istej banky,akurát o G13 Skunku som nenašiel na nete moc info. Dík

Old Post 02-04-2013 v 10:29 AM
guarana je offline   Profil uživatele guarana   Find more posts by guarana   Foto galerie člena guarana   Click here to Send guarana a Private Message   Add guarana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

omg lidi, přstantě být vylízaný a trochu hledejte!!

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63524

A o tom critical massu tady toho je dost hafec( ještě poradím. jestli je někdo nabízí, tak napište PM členovi a ten většinou Vám podá info, když to selektoval...)

a pořádně si přečtěte název >> Mr. Nice Seeds, aneb co jste od nich vypestili venku.

PS: kdyžtak to smázni Hlavo..

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 02-04-2013 v 14:26 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

Na critical mass se tady ptam proto, protoze jsem hledal, a co jsme chtel jsem nenasel, je pravda ze ho plno lidi jelo, ale s ruznyma vysledkama a v podstate ho i parkrat zkritizovali. Proto se ptam zvlast tady abych vyloucil chybu nezkuseného pestitele a precetl si opodstatneny report od nekoho seriozniho. Vzhledem k nazvu threadu jsem si dovolil predpokládat ze tady uspeju a ne ze me nekdo posle tam, z kama jsem prisel :-)... Od lidi co Critical selektovali jsem se dozvedel ze je na IN super, ale venek uz je horsi.. je tak u vsech phenotypu? diky

Old Post 02-04-2013 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás