Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kua newite nekdo jak dlouho mi to poroste a jak bych to mohl rapidne urychlit s co nejvetsim vynosem--to neurychlíš,kytku zbytečně vytáhneš a bude řídká a žádnej salám-výnos o to menší.ale tuhle výbojku vidím prvně.světlo dej určitě níž a ofuk je potřeba pro sílu stonku a celé kytky.
mohl bys rozepsat setup:hnojky,teplota,vlhkost,jak máš vyřešenej vzduch atd
kolik jich tam máš?
Původní příspěvek od !ZAU! UFO ja vedel ze sou mezi nami... ja bej tebou bych ti kytky presadil.tet jedu v jednom truhliku 3 kytky, a presvedcil sem se ze silnejsi vyhrava.2kytky sou v pohode a ta 3 ma o polovinu mensi palice.vono stací aby jedna trozku zaostala a zbyly ji utlaci.. jinak cus !ZAU!
je to zbytecneto presazovat to sou secko zatim materske kytky takze ani nevim jestli samci nebo samicci potom az nadelam rizky a zjistim jake sou jake je samozrejme budu sadit zvlast vim ze se perou tri bych tam fakt nerval alestejne mi s kazdeho kvetinace dve zmizly tak je to jedno jak rikam ta lampa je ciste pro rust je kvalitni a vyzaruje nejvic luminu nize bych ji nedaval chci aby se ty kyti pekne vytahli
Původní příspěvek od GLORS kua newite nekdo jak dlouho mi to poroste a jak bych to mohl rapidne urychlit s co nejvetsim vynosem--to neurychlíš,kytku zbytečně vytáhneš a bude řídká a žádnej salám-výnos o to menší.ale tuhle výbojku vidím prvně.světlo dej určitě níž a ofuk je potřeba pro sílu stonku a celé kytky.
mohl bys rozepsat setup:hnojky,teplota,vlhkost,jak máš vyřešenej vzduch atd
kolik jich tam máš?
ono vzduch je vyreseny celkem sam dole mam dva male vetraky jak rikas aby stonky posilili nahore velky ventilator napojeny na velky kolefltr rizeny klimatiacnim strojkem ktery mi zajisti stalou teplotu a prisun cerstveho vzduchu teplota je tedkom vyssi kolo 27 29 stupnu vlhkost se mi drzi na 55 pocentech az 70 procentech coz mi taky umoznuje ten pristrojek regulowat hnojky klasika od plargonu celou radu od korenoveho komplexu tnt az po procistujici preparat na procisteni korenu a kytky od sracek svetlo nemuzu dat nis protoze by na kytky pusobilo moc lumenu a to nechci a navic scky tedkom rosou krute dobre fto pridam pozdeji takdo dvou tydnu se uz chystame udelat prvni rizky kere strcime hned na kvet abychom zystili ktere sou samca kere sou samica ne
já bych řekl že ti to vytrhali rodiče anebo se moc chlubíš s tim...
neziju s rodicema a byt byl celou noc zamceny jedine ze bych sel ze spanku a tykytky proste sezral to se mi fakt nestalo toto kam kurva mohly zmizet a to bylymozna jedine dve samice nebuly co tam byly a ty druhe dve budou urcite samec kua tak me to sere ze to nechapu jak a proc
Původní příspěvek od GLORS taky mám 6kilo ale ta tvoje má zvláštní vizáš
kolik jsi dal za ten klima.strojek ?
hej za ten sem tenkrat daval sto devadest euro ted uz ho skutis za polovinu a v cechach nevim jestli to maji drahe ale je to psycho vec se nemusis skoro starat jeste sme premysleli a automatickem davkovani vody to sem ale musel rict ne bo pakuz bych se do te skrine ani nepodival zalevanizustava tudis po staru s konvickou
tak davam fotos za tyden chemky zmilil sem se kdys sem rekl ze pouzivame plargon ve skutecnosti je to hesi ale je to objednane z netu tak sem se ani nedival na etiketu jako spis na davkovani