Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
MIRIS: jakejch pár let.. dyk to provedeš jenom jednou, pak máš (teoreticky) ze semen samice a co chceš víc.. pokračovat v rodu.. na co? Hehe, dyž se ti to dost voprcá máš vystaráno.. nehledě na klonování. Zbytečně prudíš ekologu. Pokud to měla být úsměvná poznámka, tak se omlouvám, ale nepochopil jsem ji.
napůl úsměvná a napůl vážná. Asi ti z toho nevyroste hybrid, ale třeba nějakej slabej model by to nemusel zdejchnout a raději by se oddělal...sebevražda, to zní dobře...
Tak tady listuju timto threadem, ale nikde jsem tu nevidel napsano jestli uz jste to nekdo zkousel a jak to teda dopadlo........Jestli to tady nekde je tak sorry-asi su slepej
No mě to dopadlo velice dobre.Udelalo se par samcich kvetenstvi a znich se oprcala samicka=seminka.seminka vyskousim v letosnim outdooru tak dam potom vedet jestli to vyklicilo.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
Pan_Mlha> nekde to tady bylo. Je to asi hodne zapadli, protoze sem to cet nejmin 2 roky dozadu. S tim acylpirinem se to ma tak, ze udela z kluka holku ale ne naopak.... tusim
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Já nevim. Celý se mi to zdá takový podezřelý...
Breedeři se serou s drahýma postupama, jak "vyrobit" feminized seeds a že by existoval takle jednoduchej způsob, jak to vochcat? Neřikám, že to není možný, jen je mi to podezřelý...
Hlavně si myslim, že klony to dycky jistěj, matkárna nestojí moc peněz ani námahy a dokáže celkem dostatečně zásobit samiččími rostlinkami...
Ale proti gustu žádney dishputát, že jo...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
hele tak já to teda na 4 kusech testnu v různých fázích ,týden před květem ,od květu a tejden až dva po přepnutí,ale nejde mi moc do hlavy když to není opylované tak to budou asi pukavci, kde se vezme 2. hormon?? fakt podivný..... kdo zkoušel podělte se o omyly !!!pleas.
GROW MUST GO ON!!!
Tak uz mam kyktky asi měsíc a pul v květu na acilpirinu. Docela to s tím acilpirínem přeháním už dávám jeden acilpirin na každou kytku asi tak ob týden a ono se kurva furt nic neděje. Kytka si furt normalně kvete. Zádný samčí květ tam nevidim.
Podle mně je to blbost a někdo si dělá srandu.
Ten odkaz na ten threat v originále taky nefunguje takže asi je to spíš jen nějaké zbožně přání vypěstovat ze samotne samice feminizované seminka a k realitě to má hodně daleko!!!!!