Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak se vyvedla sezóna 2008
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

kamil: ty 2 tydny začatku zaři bylo o nervy ale nakonec to nak dopadlo :-)

Old Post 31-12-2008 v 14:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiloS
Nový Člen

Karma uživatele MiloS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Tak koukám, že pár chlubilů je skutečně šikovných growerů. Na tu lenost bych dával bacha - kdo z Vás může říct, že se svým kytičkám věnuje min. 2 hodiny denně, takže tady problém nebyl. Samozřejmě, že nejsem na suchu, ale jsem rozmazlený Super Silver Hazem od Greenhouse, který mi vždy přinesl krásné palize o hrůzném výnosu a letos jsem experimentoval a koupil original Jacka Herera a i ty kytičky, které rostli na hnojišti, tedy oblasti vysokého výnosu, nevykvetli a nevytvořili takové palice, na co jsem si zvykl u SSH. Takže jsem byl naštvaný, přestože na začátku se vedlo přímo ukázkově. Pod lampou s vysokým podílem modrého spektra pro růst, což mi vyneslo 80% úspěšnost v ženském pohlavý. Ale konec byl na nic a to některé byly v zemi skoro do prvního zasněžení.

Muselo to být počasím nebo ještě v kombinaci s druhem, který není vhodný pro out-door pěstování. Vracím se zpět k feminizovaným semenům od Greenhouse, které dávají fakt pěkné samice a o to přece pořádnýmu chlapovy jde, ne ??

Old Post 04-01-2009 v 23:18 PM
MiloS je offline   Profil uživatele MiloS   Find more posts by MiloS   Foto galerie člena MiloS   Click here to Send MiloS a Private Message   Add MiloS to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MiloS! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sticky
Nový Člen

Karma uživatele sticky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Takže ja som so sezónou '08 veľmi nespokojný , ja s mojimi kamarátmi sme mali 9 samíc : 2 Shamany, 2 T* Haze X Skunk 1, 3 Hashberry a 2 Speed Queen , stihli sme pokosiť len Shamanov a ostané nám čorkli , ani to nebolo dozreté , T* Haze X Skunk 1 len začínal kvitnúť , to museli byť fakt nejaký chudáci... Shaman bol celkom v pohodke ale malí výnos lebo sme spravili veľa chýb , sadili sme prvý raz, ale na chybách sa človek učí... Tak už sa neviem dočkať jari ...

Bohatí majú zbrane a chudobní školy !

Old Post 13-01-2009 v 21:44 PM
sticky je offline   Profil uživatele sticky   Find more posts by sticky   Foto galerie člena sticky   Click here to Send sticky a Private Message   Add sticky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

takze sezona 08 nedopadla vobec dobre lebo polovicu rastlin mi nieco zozralo a druhu polovicu mi corky vzali ked este neboli rastlinky ani v kvete........bol to moj prvy grow tak aspon skusenosti nejake mam z toho......a velmi pomohol aj grower.....uz nech je jar...pestu zdar

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 11-02-2009 v 19:08 PM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hunter37
Stálý Člen

Karma uživatele Hunter37 - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hunter37 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Zdravím, tak sezóna v roce 2008 byla nejúspěšnější :-) Sklidil jsem 5x NYCDiesel a 3x Gws, takže nadměrná spokojenost;-)

Old Post 12-02-2009 v 13:10 PM
Hunter37 je offline   Profil uživatele Hunter37   Find more posts by Hunter37   Foto galerie člena Hunter37   Click here to Send Hunter37 a Private Message   Add Hunter37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Zatim nejlepší za celou dobu pěstění (a to už je nějakej ten pátek)- furt mám víc jak 2/3...

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 17-02-2009 v 21:34 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

mohlo byt aj horsie

Old Post 17-02-2009 v 23:29 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kotrmelec
Nový Člen

Karma uživatele Kotrmelec - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Tak v roce 08 jsem jel můj první out .jenom 2 kytky no name modelů měl jsem cca 100g!!kvalita byla mizerná tak jsem to hodil na mast...V roce 09 pojuedu odskoušený modýlky
PeAcE

Old Post 18-02-2009 v 06:13 AM
Kotrmelec je offline   Profil uživatele Kotrmelec   Find more posts by Kotrmelec   Foto galerie člena Kotrmelec   Click here to Send Kotrmelec a Private Message   Add Kotrmelec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 41

Zrovna teď v neděli mi došlo, že jsou všechny venečky v luftu, ale byl sem s nima spokojenej to ne, že ne. Celou sezónu mi dělaly jenom radost, až na jednu krasavici. Dokvést stihly všechny až na tu jednu a dělaly jenom radost. Kouře kvalitní co víc si přát, jen aby to tak rychle nezmizelo Každopdáně spokojenost, čórky dostaly chuť jen na dvě větve, tak to sem měl taky štěstí. Prostě dobré no

Old Post 19-02-2009 v 16:33 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strýček pompo
Stálý Člen

Karma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

sezona 08 nic moc měl jsem celkem 3 pole...........první místo pěkně doma na zahradě dozrála akorát jedna kyti( highway delight), druhej flek byl v lese na léty prověřeným místě osázenej noname seeds bohužel všechno hermouši tak bylo aspoň na hasch a třetí místo bylo vysekáno v trnkovym houští v takovim malym lesíku místečko parádní bohužel všechny kytky rozkradený(nechápu jek to tam mohl někdo najít) a pak ty mlhy na podzim nebyly taky zrovna ideální jinak jsem pěstoval už zmíněnou highway delight (výbornej kouř jeden z nejlepších co jsem pěstoval škoda že už skoro došel) pak new purple power, skunk no1 a bonus byl thaihaze-skunk1 z toho nevykvetla ani jedna takže z celkovýho očekávanýho megaoutu byla akorát jedna kytka bylo toho cca 500g, ale z druhý strany to plně vynahradila kvalitkou ta bylo opravdu výborná

Old Post 24-02-2009 v 12:17 PM
strýček pompo je offline   Profil uživatele strýček pompo   Find more posts by strýček pompo   Foto galerie člena strýček pompo   Click here to Send strýček pompo a Private Message   Add strýček pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sogeking
Stálý Člen

Karma uživatele Sogeking - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Na to, že šlo o první rok se to nevyvedlo marně. Všecky políčka přežily, žádný nebylo očórovaný a kdybych neměl zavšivenýho noname hermouša jako matku, tak to mohlo být úplně vsuchu. Takhle jsem měl spoustu běhání abych ty kule aspoň nějak oškubal. Výsledek byl povzbudivý nijak závratný a nakonec z toho šel jen haš. cca 10g .

Život je jako noname, nikdy nevíš co ochutnáš :-)

Old Post 25-02-2009 v 19:28 PM
Sogeking je offline   Profil uživatele Sogeking   Find more posts by Sogeking   Foto galerie člena Sogeking   Click here to Send Sogeking a Private Message   Add Sogeking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chopeeer
Nový Člen

Karma uživatele chopeeer - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Zdravim všechny!!! Letos sem se konečně odhodlal k outdooru byl sem docela spokojenej, jedine co mi trochu zklamalo byla zver ktera mi tim ze okousala vsechny mí lasky a tím snížila tak o pulku vynos jinak paráda přihazuji nake foto!!!

chopeeer!!!

Old Post 04-03-2009 v 17:38 PM
chopeeer je offline   Profil uživatele chopeeer   Find more posts by chopeeer   Foto galerie člena chopeeer   Click here to Send chopeeer a Private Message   Add chopeeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chopeeer
Nový Člen

Příspěvek č. 45

.

chopeeer!!!

Old Post 05-03-2009 v 16:03 PM
chopeeer je offline   Profil uživatele chopeeer   Find more posts by chopeeer   Foto galerie člena chopeeer   Click here to Send chopeeer a Private Message   Add chopeeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chopeeer
Nový Člen

Příspěvek č. 46

§

chopeeer!!!

Old Post 05-03-2009 v 16:25 PM
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Letosni sezona: Naprosto nahovno, vsechny kytky splesnively na prach.

Malo slunce, hodne vlhka. Doufam, ze tenhle rok to bude o hodne lepsi.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 08-03-2009 v 20:28 PM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Názory od pěstitelů, kteří pěstují prvním rokem, apod... sou v tomhle threadu nepodstatné. Pač poprví i kdybych vypěstoval deset nebo tisíc gramců tak hodnotím sezonu pozitivně.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 13-03-2009 v 14:17 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás