Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak koukám, že pár chlubilů je skutečně šikovných growerů. Na tu lenost bych dával bacha - kdo z Vás může říct, že se svým kytičkám věnuje min. 2 hodiny denně, takže tady problém nebyl. Samozřejmě, že nejsem na suchu, ale jsem rozmazlený Super Silver Hazem od Greenhouse, který mi vždy přinesl krásné palize o hrůzném výnosu a letos jsem experimentoval a koupil original Jacka Herera a i ty kytičky, které rostli na hnojišti, tedy oblasti vysokého výnosu, nevykvetli a nevytvořili takové palice, na co jsem si zvykl u SSH. Takže jsem byl naštvaný, přestože na začátku se vedlo přímo ukázkově. Pod lampou s vysokým podílem modrého spektra pro růst, což mi vyneslo 80% úspěšnost v ženském pohlavý. Ale konec byl na nic a to některé byly v zemi skoro do prvního zasněžení.
Muselo to být počasím nebo ještě v kombinaci s druhem, který není vhodný pro out-door pěstování. Vracím se zpět k feminizovaným semenům od Greenhouse, které dávají fakt pěkné samice a o to přece pořádnýmu chlapovy jde, ne ??
Takže ja som so sezónou '08 veľmi nespokojný , ja s mojimi kamarátmi sme mali 9 samíc : 2 Shamany, 2 T* Haze X Skunk 1, 3 Hashberry a 2 Speed Queen , stihli sme pokosiť len Shamanov a ostané nám čorkli , ani to nebolo dozreté , T* Haze X Skunk 1 len začínal kvitnúť , to museli byť fakt nejaký chudáci... Shaman bol celkom v pohodke ale malí výnos lebo sme spravili veľa chýb , sadili sme prvý raz, ale na chybách sa človek učí... Tak už sa neviem dočkať jari ...
takze sezona 08 nedopadla vobec dobre lebo polovicu rastlin mi nieco zozralo a druhu polovicu mi corky vzali ked este neboli rastlinky ani v kvete........bol to moj prvy grow tak aspon skusenosti nejake mam z toho......a velmi pomohol aj grower.....uz nech je jar...pestu zdar
Tak v roce 08 jsem jel můj první out .jenom 2 kytky no name modelů měl jsem cca 100g!!kvalita byla mizerná tak jsem to hodil na mast...V roce 09 pojuedu odskoušený modýlky
PeAcE
Zrovna teď v neděli mi došlo, že jsou všechny venečky v luftu, ale byl sem s nima spokojenej to ne, že ne. Celou sezónu mi dělaly jenom radost, až na jednu krasavici. Dokvést stihly všechny až na tu jednu a dělaly jenom radost. Kouře kvalitní co víc si přát, jen aby to tak rychle nezmizelo Každopdáně spokojenost, čórky dostaly chuť jen na dvě větve, tak to sem měl taky štěstí. Prostě dobré no
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
sezona 08 nic moc měl jsem celkem 3 pole...........první místo pěkně doma na zahradě dozrála akorát jedna kyti( highway delight), druhej flek byl v lese na léty prověřeným místě osázenej noname seeds bohužel všechno hermouši tak bylo aspoň na hasch a třetí místo bylo vysekáno v trnkovym houští v takovim malym lesíku místečko parádní bohužel všechny kytky rozkradený(nechápu jek to tam mohl někdo najít) a pak ty mlhy na podzim nebyly taky zrovna ideální jinak jsem pěstoval už zmíněnou highway delight (výbornej kouř jeden z nejlepších co jsem pěstoval škoda že už skoro došel) pak new purple power, skunk no1 a bonus byl thaihaze-skunk1 z toho nevykvetla ani jedna takže z celkovýho očekávanýho megaoutu byla akorát jedna kytka bylo toho cca 500g, ale z druhý strany to plně vynahradila kvalitkou ta bylo opravdu výborná
Na to, že šlo o první rok se to nevyvedlo marně. Všecky políčka přežily, žádný nebylo očórovaný a kdybych neměl zavšivenýho noname hermouša jako matku, tak to mohlo být úplně vsuchu. Takhle jsem měl spoustu běhání abych ty kule aspoň nějak oškubal. Výsledek byl povzbudivý nijak závratný a nakonec z toho šel jen haš. cca 10g .
Zdravim všechny!!! Letos sem se konečně odhodlal k outdooru byl sem docela spokojenej, jedine co mi trochu zklamalo byla zver ktera mi tim ze okousala vsechny mí lasky a tím snížila tak o pulku vynos jinak paráda přihazuji nake foto!!!
Názory od pěstitelů, kteří pěstují prvním rokem, apod... sou v tomhle threadu nepodstatné. Pač poprví i kdybych vypěstoval deset nebo tisíc gramců tak hodnotím sezonu pozitivně.