Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky přidám nějaké poznatky.
Žádný filtr mi nevydržel déle jak rok (krom filtru v matkárně). Vždy jsem používal filtry home edition, které jsem doma repasoval a byl z toho docela slušný binec...hlavně jemné částečky prachu z uhlí. Takto repasovaný filtr vydržel max 6 měsíců...tedy pokud nestoupla vlhkost v květu nad 80 % (míval jsem s tím problémy)...v tom případě pacháč přestal úplně fungovat a po bytě a společné chodbě v domě se vinula vůně trávy :/ ... Repase mě vždy vyšla na cca 1000,- a tak jsem si řekl, že zkusím zakoupit tento filtr : http://www.growshop.cz/katalog/deta...-425m3-h--125mm , abych ušetřil práci a hlavně nedělal v bytě nepořádek. Napojil jsem ho v půlce květu na VK125, který jsem měl stažený na poloviční výkon. První týden naprosto bez zápachu...druhý týden to ještě ušlo, ale na konci třetího týdne filtr úplně vypověděl službu, takže konec sklizně a sušení proběhlo bez filtru...asi si dokážete představit, jak to v bytě vypadalo ... Filtr byl nový, originálně zabalený a vlhkost nepřekročila 65 %...
Zdravím, mám takovém dotaz.
Co myslíte, o kolik se sníží životnost filtru když přes něj vzduch netahám, ale vzduch do něj foukám.
Ps: není to úplně natvrdo, mám tam 2 vrstvy silonek a tak to aspoň trochu předfiltruje...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Podle mne nesnizi... z toho hlediska je to jedno.
Zivotnost snizuje predevsim zvysena vlhkost, kterou uhli nasaje do sebe.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Já to myslel tak, že když do toho foukám, tak to nejde přes prefiltr a tak se filtr zanáší prachem. Podle mě ten prach tomu úplně nejlíp dělat nebude, ale nevím třeba se (a ja doufám že jo) pletu.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
to je jedno stejne se tam ten prach dostane a kdyz to budes foukat dovnitr, tak zevnitr praveze nemas tu textilii tim padem se ti zasere jeste rychleji