Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, tak se nediv, pokud k tomu ta odruda je asi nachylnejsi na zmeny fotoperiody, proto se to pokurvilo, tim, jak si tem porad lez a rusil je------------- stres
Cau, myslis dobre, ta nurturlite je v pohode (nekdo by ti rek, ze stejne nejlepsi je MH vybojka). Na ten prostor je to parada A pak prechod na sodik, to je bezna vec.
Ohledně té úsporky, měl jsem možnost mít 125w blue. A 150w Metal.
ten metal je lepší stojí méně peněz,ale hřeje, pokud máš větší prostor tak 150w MH uchladíš i bez tuby s nějakou ventilací v malém prostoru je třeba tuba.
Úsporka ve větším prostoru se chladit nemusí. Pokud hodláš přepnout kytky v růstu do výšky cca 20-30cm úsporka je dobrá. Výše bych sáhl po MH. Jinak mám 220w úsporku v malém prostoru v70 š 70 h 40{cm]
a řeknu ti že i úsporka se musí ofoukávat jinak to tam vytopí na 32C°
Potom srovnání růstu mě přišlo že pod MH to bylo rychlejší, pod úsporkou uplně tmavě zelené zdravé listy!